Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 640 1140 1540 1590 1630 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1650 1690 1740  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 09:25 AM 02-20-18
紅A用處同最新出既藤奶一樣係勁在無視防禦

專打高難度鐵龜(飛哥、飛哥和飛哥之類的)
Eclair 04:35 PM 02-20-18
而家算唔算過幾日仲有伏兵?
個通告話高難度クエ有NPCゲスト…
the fool 01:47 AM 02-21-18
作者: digiharuka:
停車場20AP 88萬, QP關40AP 100萬. 那個好搵???
(基數58 +15x禮裝)

唯一挑是停車場至少6-8T 時間比QP長
老實講,我d金果多到用唔哂(之前曾經得返100個,而家已經上返16x,可能之前農素材太痛苦,而家又無乜人特別想升先用少左)
同埋敵人多左=打o既時間長左,我寧願直接打QP關算

作者: Eclair:
而家算唔算過幾日仲有伏兵?
個通告話高難度クエ有NPCゲスト…
我估佢出淺上9成9都係為左俾你感受下空境入面痛覺殘留式對淺上果場
(點解唔係其他boss?因為淺上係女)
鈴蘭 03:20 AM 02-21-18
我明明呢兩個Event都有用金果
但我打完個Event金果多左
波魯那雷夫狀態
鈴蘭 03:22 AM 02-21-18
作者: digiharuka:
停車場20AP 88萬, QP關40AP 100萬. 那個好搵???
(基數58 +15x禮裝)

唯一挑是停車場至少6-8T 時間比QP長
當年出停車場既時候 唔單止唔係人人有文西
仲無開過半減
細路翔 08:33 AM 02-21-18
作者: 鈴蘭:
我明明呢兩個Event都有用金果
但我打完個Event金果多左
波魯那雷夫狀態
+1

明明一路食住打都仲係由6x->7x個蘋果
大破人間 09:31 AM 02-21-18
事關空境活動剩計MISSION報酬已經有16個金果和7符9石
而且20AP一關的跌落和敵人出現數已經做到上年CCC和姬路城活動40AP關卡的成果.

真係佛好多. 但換句話說新活動在報酬和AP性價比方面真係越來越退步.
pet3 12:20 PM 02-21-18
作者: 細路翔:
紅卡爆隊只要炒麵包一張足矣

劍蘭因為我無點用過唔識評價,感想就係你本身有能力比黑貞回回都爆上天的話仲洗咩用劍蘭依隻上限低咁多既?

用這隊基本上就能無限爆殺9成敵人了吧?

剛剛特登養了隻莫札特文入去

現在問題是他的出場位置
1.緊急時轉出黎 超多星+藍魔放+跌對方寶具威力
2.開場時安徒生放最後, 莫札特放第2 ,第1回莫札特放技1和3後 戰鬥服把2人位置交換, 從第1回合開始就不斷爆落去

那種比較好?

劍藍 現在的是相扑(2000攻)
可轉其他禮卡
未突的另一個結局(900攻)
突了的醉貞(900攻)
突了的寶石魔術(660攻)
GN00508771 05:05 PM 02-21-18
作者: 大破人間:
事關空境活動剩計MISSION報酬已經有16個金果和7符9石
而且20AP一關的跌落和敵人出現數已經做到上年CCC和姬路城活動40AP關卡的成果.

真係佛好多. 但換句話說新活動在報酬和AP性價比方面真係越來越退步.
當⋯當年大家既MASTER LV未係好似依家咁高嘛(震え声)
鈴蘭 05:27 PM 02-21-18
因為當年大家行氣只係而家既2/3左右
細路翔 06:29 PM 02-21-18
我潛意識討厭劍蘭,加上玩得藍隊時我肯定係出凸黑聖杯嫁王+他媽摸、術閃、孔明、安徒生

要搵其他巨巨解答劍蘭點用,

老實講我覺得劍蘭有隊友同無隊友分別不大

優點係一個人就可以發揮最上限,缺點就係隊友齊腳時佢輸出輸嫁王兩條街左右
有隊友都唔會令劍蘭個戰鬥力好似黑貞開左界王拳咁

真心話,藍隊打手應該無邊隻勁得過寶三以上既技10狂大公

水槍王可以頹射但實際上車兩炮都唔及大公一炮
大公技能仲要同他媽摸+孔明配合得天衣無縫
鈴蘭 07:48 PM 02-21-18
用水槍王就用黑聖杯架啦
Eclair 05:45 PM 02-22-18
不成功教:20幾30次都無出大成功…1張符出剣式Orz
T.K. 10:28 PM 02-22-18
用水槍王就用黑聖杯架啦
而家用難j萬聖都得
鈴蘭 11:29 PM 02-22-18
錄音未免太易打
可以衰到我囉隻土方+未滿技金閃閃出黎都初見打嬴sosad
GN00508771 01:59 PM 02-24-18
【FGO冬祭り最新情報】
強化クエスト
アルターエゴ,ライダー2、キャスター、ランサー、アサシン
+クラス不明の星5が1騎 

1 2 0 0 万 ダ ウ ン ロ ー ド 記 念 
細路翔 03:16 PM 02-24-18
我賭又係新亞種的傻巴臉
鈴蘭 06:53 PM 02-24-18
我估buff妖尼姑

assassin buff邊隻都有賺
細路翔 07:41 PM 02-24-18
我估buff妖尼姑

assassin buff邊隻都有賺
將酒吞寶具堆DEBUFF機率加多20%已經直接令隻角色戰力幾級跳

隻謎之BUFF角會唔會係已經宣告死刑既劍階藍傻
鈴蘭 09:30 PM 02-24-18
可能係外國人呢
鈴蘭 09:49 PM 02-24-18
作者: 細路翔:
將酒吞寶具堆DEBUFF機率加多20%已經直接令隻角色戰力幾級跳

隻謎之BUFF角會唔會係已經宣告死刑既劍階藍傻
酒吞其實淨係將個3技加個攻up之類咁既性能就已經得
細路翔 10:02 PM 02-24-18
紫色BG+每年恆例要出幾隻傻巴臉平衡社長既變態喜好

我估今次會係FAKE既小灰,第三隻手持聖槍有奶既正統藍傻基因(?)系譜(妄想
鈴蘭 11:07 PM 02-24-18
要傻巴臉仲有魔神saber可以出
而且今年應該都係有經驗值故事

不過照而家呢個時機
1200萬應該一完就會開第二部
咁睇既1200萬好可能就會係永久凍土篇既新5星提前出黎say hallo
gingq7 11:51 PM 02-25-18
5星成堆都需要救濟,
刑部姬,酒吞,劍式,藍傻巴,不夜術,妖尼姑,X,南丁

只buff一隻唔夠喎
the fool 02:41 AM 02-26-18
今日終於打完挑戰關(明明初二式就正式加入都唔明點解今日先解得哂d任務 )做足功課唔難打(雖然都要con,俾對面隻卒加charge秒左)
要傻巴臉仲有魔神saber可以出
而且今年應該都係有經驗值故事

不過照而家呢個時機
1200萬應該一完就會開第二部
咁睇既1200萬好可能就會係永久凍土篇既新5星提前出黎say hallo
永久凍土篇既新5星+1
我估個黑影就係新角
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 640 1140 1540 1590 1630 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1650 1690 1740  ... 最後

返回主題版面