Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-18-12, 07:27 PM   #1
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.006 大型アップデート第1弾・後編:「貧民の呼び声」

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 10-11-12 12:58 AM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 07:34 PM   #2
HAKAIDER
neet 人生~~~

留用。。。

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 09-19-12 03:41 PM 被 HAKAIDER 編輯。
舊 09-18-12, 07:35 PM   #3
kamkam
匿名的好友

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDRainie--v3v
我想問下點先可以上boss屬性?thx

舊 09-18-12, 09:07 PM   #4
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
1件武器同2件有相同BOSS 魂o既武器去上....

舊 09-18-12, 10:05 PM   #5
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
http://live.nicovideo.jp/watch/lv107943068?low=1

桃井玩緊 pso2

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 10:29 PM   #6
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
幾時會有新版圖....
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 12:05 AM   #7
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
作者: sivina 查看文章
唔知田中理惠有無玩PSO2

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 09-19-12, 12:23 AM   #8
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
日文輸入法打中文好辛苦

打完火山緊急卒之開左難易度sosad

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 12:30 AM   #9
kamkam
匿名的好友

ADD我ADD我ADD我ADD我><

舊 09-19-12, 12:34 AM   #10
gamestar
Junior Member

註冊日期: Dec 2002
想問如果TE點以下技能好嗎? (剛好40LV+5SP)
暗系精通9lv
中毒增强8lv
中毒爆破9lv
风系精通9lv
短杖槽

定风/暗專修一種好?
gamestar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 01:30 AM   #11
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
作者: kamkam 查看文章
プレイヤーidネーム
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 01:46 AM   #12
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
無屬,好過無:(
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 01:50 AM   #13
haku1976
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
XBox Live Gamertaghaku1976
引用:
作者: sugihara 查看文章
日文輸入法打中文好辛苦
其實click番中文輸入係打到嘅...

引用:
作者: 飛燕 查看文章
無屬,好過無:(
擁有過就得啦

PSO2:
ship05/クリスッティーナ
ship07/タカネ・S(衝完キャンペーン放置中)

聲優病毒世衛標準等級2012(獨斷惡搞)
第5級(無得醫):釘宮病毒、花澤病毒
第3級(危險):能登病毒
第2級(幾聲咳):竹達病毒(擴散停滯中)
第1級(人畜無害):茅野病毒(擴散停滯中)
haku1976 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 01:51 AM   #14
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: haku1976 查看文章
擁有過就得啦
300幾萬無屬 + pow1 arm1
唔知係咪比D魚劍洗版洗到唔知價
正常d人放5字
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 02:02 AM   #15
HAKAIDER
neet 人生~~~

頂................東方師夫你真係好唔老黎我噤話喎

シュート2 想爆slot 入個ポイズン1 都可以無左近10 万

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 09-19-12, 02:10 AM   #16
kamkam
匿名的好友

引用:
作者: will1223 查看文章
プレイヤーidネーム
Rainielove 10680136

舊 09-19-12, 10:10 AM   #17
Wath
一匹羊

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: kamkam 查看文章
要今晚,
琴日我12點先on 到 sorry

舊 09-19-12, 10:36 AM   #18
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
作者: Wath 查看文章
要今晚,
請順手, THX

ID 10209834

我隻RA LV28 喎, 洗唔洗得你add 先上LV 30 攞埋お友達招待システム果個牌

***check 返原來要新AC 開角色先有お友達招待***

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 09-19-12 10:55 AM 被 HAKAIDER 編輯。
舊 09-19-12, 10:50 AM   #19
Wath
一匹羊

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
唔知田中理惠有無玩PSO2
佢個生放送玩咩睇到火都滾
見人地ff14咁過引又學人地生放送
冇講修正,又冇解釋新class concept, 連上次問卷調查結果分析都冇
講都半路有人唔出聲, 仲要搵個冇玩個online概人上去 , 記住唔係冇玩過pso2 or 以前series
係冇玩過online game...最後放段今日update完會係offical睇到cm part2...
係唔係痴線架

有興趣可以睇下我講ff14 live

人地做live 有新version實機demo(話說轉左p之後成隻game重新做過)
今後方向, 戰鬥sys 修正, player的問題

酒井你有冇hea 左d呀

舊 09-19-12, 10:53 AM   #20
Wath
一匹羊

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
請順手, THX

ID 10209834

我隻RA LV28 喎, 洗唔洗得你add 先上LV 30 攞埋お友達招待システム果個牌
可以架咩?

舊 09-19-12, 10:53 AM   #21
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: haku1976 查看文章
其實click番中文輸入係打到嘅...
我知呀,因為我用開full screen,本身中文input無set shortcut,尋晚同日本人玩完之後轉唔返中文打字.......

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 11:15 AM   #22
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
可以架咩?
check 返原來要新AC 開角色先有お友達招待.............

噤要換果堆item 咪好難, 介紹一個FD 玩PSO2 打到LV 40 先得4 個銀仔

不過枝 フリィバイパー 全クラス装備可能堅係好用

http://pso2.jp/players/news/?id=393

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 09-19-12 11:19 AM 被 HAKAIDER 編輯。
舊 09-19-12, 11:45 AM   #23
kamkam
匿名的好友

引用:
要今晚,
今晩見

舊 09-19-12, 11:52 AM   #24
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
有冇人發覺テクター學左廣範圍補助後好似跟本冇分別,唔見有特別大

舊 09-19-12, 12:08 PM   #25
surveykg
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
唔好意思,借少少位招一招人!

想問問有冇ship2機友係冇團/加好友可以join埋一齊長玩,

因為我同幾個朋友共5人,想多D人玩,最好有skype,方便吹水同交收,

團員上線遊玩時間19:00-03:00,有意請m,謝謝!
surveykg 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.005 08月01日中規模アップデート『天翔ける結晶龍』 ★星人44★ PC電腦遊戲討論版 1019 09-18-12 07:29 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.004 7月04日サービス開始 ★星人44★ PC電腦遊戲討論版 1007 08-02-12 03:44 AM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.003 OB6月21日開始 ★星人44★ PC電腦遊戲討論版 1002 07-09-12 01:39 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.002 PC版今夏DL開始予定 ★星人44★ PC電腦遊戲討論版 1000 06-22-12 09:45 AM
★★★街貨同人誌 Vol.006★★★(Close) ★星人44★ 水★專區 13 06-27-11 09:40 AM

現在的時間是 08:05 AM

手機版 | APP版