Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-14-10, 10:51 PM   #1
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
Border BreaK(ボーダーブレイク エアバースト) 討論區 vol 2 «現戰場: 放棄区画d51A»

公式 site (日) : http://borderbreak.com/

Border Break wiki (日) : BORDER BREAK @ ウィキ

2ch 現行スレ (日): BORDER BREAK ボーダーブレイク ??GP

Livedoor したらば掲示板 (日) : BORDER BREAK BBS

Border Break uploader (日) : BORDER BREAK アップローダ

BORDER BREAK 重量計算機 (日) : Budget's Border Break!

引用:
綜合各討論區:

香港:
北角Game World(4)
銅鑼灣世貿Namco Wonder Park(4)
西環銘鏗(4)
鰂魚涌輝煌(4)

九龍:
新之城GameZone(8)
好旺角GameZone(6)
深水埗電子(4)
九龍灣 Virtual Zone(4)
長沙灣龍威(4)
紅磡美國寶(4)
黃埔GameStation(?)
觀塘廣場GameZone(6)
觀塘康寧道GameZone(?)
油麻地GameZone(4)
長沙灣得利(?)

新界:
元朗千色GameStation(4)
荃灣金禾X-Land(4)
荃灣金星(6)
荃灣英皇娛樂中心(6)
下期起唔該1001 有少少責任開番

此篇文章於 10-30-10 12:47 AM 被 Thaws 編輯。
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-10, 12:17 AM   #2
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
老老實實

我唔識用重火打呢個MAP
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-10, 06:34 AM   #3
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
頭post麻煩改地址
活力城=>得利
我搞錯左
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
老老實實

我唔識用重火打呢個MAP
咪又係榴彈砲開路,一彈射出去放火箭砲然後落地開機豆

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-10, 10:16 AM   #4
Thaws

updated

呢個map, 重火有理無理見plant C有人就炸啦
有時侯用支槍掃一掃plant C旁座高塔, 一轉紅就拿拿臨搵位炸榴彈迫隻sniper走

舊 06-15-10, 10:30 AM   #5
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Thaws 查看文章
下期起唔該1001 有少少責任開番
SOR.... 我以為1000個個開

升左b2, 終於買到edg腳, dash真係快左好多
打支又冇超重咁多, 正
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-10, 12:27 PM   #6
星軍
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
請問GAF會唔會開f/d list?

舊 06-15-10, 12:47 PM   #7
Thaws

f/d list?

舊 06-15-10, 12:50 PM   #8
星軍
Crazy Gamer

引用:
f/d list?
ic:
出現地方:
rank:
常用職:

舊 06-15-10, 03:16 PM   #9
Thaws

開list我無所謂ga, 不過我見隔離台開左, 要知o既d人都應該一早知晒啦

舊 06-15-10, 03:59 PM   #10
星軍
Crazy Gamer

引用:
開list我無所謂ga, 不過我見隔離台開左, 要知o既d人都應該一早知晒啦
隔離台講D野我都唔明, MSN個個又唔係講BB既野
香港BB除左最X同GAF正常少少外都唔知去邊講BB好

另:大家估下2星矛要幾多近接?
我估15個

舊 06-15-10, 04:36 PM   #11
Thaws

MSN一早你就預佢係chat room算啦

我買20個一票b

而家睇d人評得好極端, 無星o個枝我真係唔識用
不過肯定o既係話1星槍可以玩full 修羅無超重

舊 06-15-10, 04:58 PM   #12
星軍
Crazy Gamer

引用:

我買20個一票b

我只知係C點拍拍拍好好殺
DASH->吉死好多人

舊 06-15-10, 05:11 PM   #13
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
Wink

引用:

我買20個一票b

除非你5225 如果唔係都要超2%
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-10, 05:19 PM   #14
Thaws

wa....反動E用M99 你不如渣突擊銃C算啦

舊 06-15-10, 05:49 PM   #15
阿妙
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
大把人反動E 用M99, 請問有咩問題?

舊 06-15-10, 05:51 PM   #16
星軍
Crazy Gamer

引用:
笑左

舊 06-15-10, 05:56 PM   #17
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
我係修2手搭m99

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-10, 06:14 PM   #18
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
m99反動唔大, 隻手差D都冇咩問題
最常見既修羅裝都係5525
定係講緊反話...?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-10, 08:05 PM   #19
星軍
Crazy Gamer

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
定係講緊反話...?
5125先係最常見

舊 06-15-10, 08:08 PM   #20
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
問下野,重量影響移動之外,有無話影響埋其他野?

例如起手速度果類
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-10, 09:15 PM   #21
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
問下野,重量影響移動之外,有無話影響埋其他野?

例如起手速度果類
冇影響
引用:
作者: 星軍 查看文章
5125先係最常見
果個係 5①25
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-10, 09:26 PM   #22
reirei0000
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
定係講緊反話...?
修羅裝5525比較常見係事實

舊 06-15-10, 10:08 PM   #23
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 星軍 查看文章
隔離台講D野我都唔明, MSN個個又唔係講BB既野
香港BB除左最X同GAF正常少少外都唔知去邊講BB好

另:大家估下2星矛要幾多近接?
我估15個
隔離台講D野唔明?你講邊個講既野先

15個?我希望佢要30個 起碼比得上SW/特性唔同 多個選擇當然越勁越好b

從未低頭 途經幾百萬傷口
站在我的身後 要確保你無愁沒憂
不聽閒言 若你好 就已經 很足夠
浪漫溫馨一世紀
那裡只得我共你 勝過絕美的晨曦
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-10, 12:19 AM   #24
星軍
Crazy Gamer

引用:
作者: 鈴木 ぼたん 查看文章
冇影響

果個係 5①25
人家唔識打①

舊 06-16-10, 12:21 AM   #25
星軍
Crazy Gamer

引用:
作者: 海野藻屑 查看文章
隔離台講D野唔明?你講邊個講既野先

15個?我希望佢要30個 起碼比得上SW/特性唔同 多個選擇當然越勁越好b
如果30就會好似edg結果, niconico又要出多幾次總統

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] 大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介 八仙果 電視遊戲討論版 1509 04-02-24 07:12 AM
Border Break [AM2 / 10 vs 10 3Dロボット格鬥] bb討論區 星軍 街機心得交流討論區 1008 08-14-10 06:21 PM
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM

現在的時間是 04:14 AM

手機版 | APP版