Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-31-05, 11:52 PM   #1
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
[GBC]MGS Ghost Babel

請問大家仲見唔見到有呢隻game賣呀........
以前曾經擁有過, 但係借左俾人玩之後就一去冇回頭, 人game皆不復還......
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-05, 11:55 PM   #2
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
日版就有..2手的
係荃豐

我想搵番隻美版...當年因為玩完冇錢 把隻game賣了
依家搵唔番隻game既美版><

舊 02-01-05, 12:03 AM   #3
好肥女友
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2002
大埔吉之岛有呀但唔知日版定美版

舊 02-01-05, 12:05 AM   #4
卡柏

引用:
作者: 好肥女友
大埔吉之岛有呀但唔知日版定美版
係咪全新?!
同埋咩價錢??
先謝過
舊 02-01-05, 11:38 AM   #5
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 卡柏
係咪全新?!
同埋咩價錢??
先謝過
大埔吉之島玩具部係有此GAME,係全新,價錢好似係$99...$199定$299...(唔記得了 )

另外早排大埔廣場HOTLINE都有此GAME~!

舊 02-01-05, 12:17 PM   #6
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 機場美少年
大埔吉之島玩具部係有此GAME,係全新,價錢好似係$99...$199定$299...(唔記得了 )

i think is $299

舊 02-01-05, 03:52 PM   #7
寶寶金水
Insane Gamer
鋼之黑魔導士

註冊日期: Dec 2004
呢隻game當年打爆左
唔計畫面, 其實佢都算係咁
都有少少MGS feel
我覺得唔錯嫁
寶寶金水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-05, 01:45 PM   #8
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:

今日去大埔吉之島玩具部睇過,有1盒,賣$329...

舊 02-03-05, 08:49 PM   #9
卡柏

引用:
呢D係咪叫千金難買心頭好.......
舊 02-03-05, 11:09 PM   #10
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
天價丫
賣大陸正版好過

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GHOST SQUAD neo2046 街機遊戲討論版 265 04-12-05 12:04 PM
[問題] Ghost 使用 Gizmo 手機資訊/電腦軟硬討論 4 01-10-05 02:57 PM
[全機種]Tom Clancy’s Ghost Recon 2圖片及影片,11月發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 09-03-04 12:14 PM
Help! Ghost 問題 luciferdark 手機資訊/電腦軟硬討論 7 06-28-04 05:06 PM

現在的時間是 02:34 AM

手機版 | APP版