Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
Gashapon™ 12:45 PM 11-09-17
係咪無左個爛鬼online mode?
X有個假online刷卷個online mode都無人玩
fortel 01:23 PM 11-09-17
作者: 1pi:
睇黎要試下 訂行貨限定版了

邊間鋪訂 會穩陣D
岩岩去深水埗良心game 鋪訂左行貨限定版

Sent from my iPhone using Gaforum
ELT 01:26 PM 11-09-17
作者: fortel:

Sent from my iPhone using Gaforum
依家訂大概咩價位?
fortel 01:38 PM 11-09-17
作者: ELT:
依家訂大概咩價位?
佢話代理果邊都未出價目,佢用Yen 轉hkd個價幫我落左屙打先

mrk 09:17 PM 11-09-17
作者: mrk:
明天去訂定中文限定版先!
周圍都唔收限定版定!!(個個都話正日再黎睇下啦!
1pi 02:34 AM 11-10-17

深水埗良心game 鋪

周圍都唔收限定版定!!(個個都話正日再黎睇下啦!

Tannhauser Gate 08:09 AM 11-10-17
作者: Gashapon™:
係咪無左個爛鬼online mode?
X有個假online刷卷個online mode都無人玩
無 今集行番1個風格
neo2046 10:33 PM 11-10-17
ゼノブレイド2 TVCM
https://youtu.be/GRBrvXiMBQg
作者: :

aquarius 03:14 PM 11-11-17
就算叫行貨係咪都係日版並支持中文

Gundam MK-2 03:31 PM 11-11-17
作者: aquarius:
就算叫行貨係咪都係日版並支持中文

Yes

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
黃昏之魔彈 03:53 PM 11-12-17
會有主機BOXSET賣嗎?
今日見到SWITCH個價回落返去$2380
風間鈴木仁 04:10 PM 11-12-17
作者: 黃昏之魔彈:
炒左半年~7個月了
十月尾出 MARIO O 終於回復正常公價水平了。
灰色機 , 藍紅機 都已經 $ 2380 全城這個價。
台灣都就快開賣行貨機 。
我已經入手了 , MARIO SET $ 2930 ~2980 不等……
Kello820 10:48 PM 11-12-17
日亞訂左GAME+PRO CONTROLLER XB2 EDITION
睇日期要3-7號先到,主要DHL周六日雙休唔送,1號咁唔好彩又係周五,最快都要4號先到根本不能接受............越諗越辛苦

上ESHOP買多左份GAME+EXPANSION PASS,成個人即刻舒服晒
fortel 03:06 PM 11-13-17
作者: 黃昏之魔彈:
無主機,得個特別版既制

到正日買埋佢

買到成屋都係制做乜鬼野
mrk 07:30 PM 11-13-17

跪求兄台比個Game舖名我!(我好想好想訂定!)
1pi 08:15 PM 11-13-17
疊單PM埋俾我, thx!
fortel 10:49 PM 11-13-17
作者: 1pi:
疊單PM埋俾我, thx!
M已P
hiupang 07:12 PM 11-14-17

巴打可以PM埋我嗎?
mrk 06:39 PM 11-15-17
M已P
琴日已打左,已截訂啦!
hiupang 06:40 PM 11-15-17
琴日已打左,已截訂啦!

頭先ssp x源仲有得訂

fortel 06:51 PM 11-15-17
琴日已打左,已截訂啦!
我見SSP今日有間開訂日版限定,你去睇睇
neo2046 04:49 PM 11-17-17
ゼノブレイド2 紹介映像
https://youtu.be/vXSTAM5fP0s

作者: :

MultiPASS 09:47 PM 11-17-17
XC2野村氏人設同FF15比較

風間鈴木仁 02:40 AM 11-18-17
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1092293.html

有翻譯,NS RPG 必買作品 我都買硬的。有中文版。

任天堂は、Nintendo Switch用RPG「ゼノブレイド2」の公式HPで新作の紹介映像を含む最新情報を公開した。本作は、2010年にWii向けに発売された「ゼノブレイド」から続くシリーズ第3弾。開発はモノリスソフトで、ほかにも著名なイラストレーターや音楽家が参加している。

http://www.4gamer.net/games/368/G036837/20171117076/
Kello820 04:52 AM 11-18-17
作者: MultiPASS:
XC2野村氏人設同FF15比較

差D以為入錯POST???
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面