Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 
日本動漫畫討論版>TRIGGER x A-1 Pictures「DARLING in the FRANKXX」#24 (終)「わたしを離さないで」
Thaws 10:01 AM 05-28-18
肥仔係真男人

淨番o既係叫龍係邊個石頭爆出黎同core到底有無人o既成分
由手機版發出
s2001154 10:24 AM 05-28-18
相信叫龍由來好簡單
就是人類食曬D岩漿搞到地底極深處既龍民無曬野食
上地面找野食但人類太霸道變成戰爭

話說舊人類被龍姬說是同類般 咁點解02話自己無法生育??
明明用左D頭髮合成出來
還是合成人生來就是無生殖能力?
而無生殖能力又係咪等同性無能?
相信要由小薄本去解釋
尼路 06:38 PM 05-28-18
作者: s2001154:
相信叫龍由來好簡單
就是人類食曬D岩漿搞到地底極深處既龍民無曬野食
上地面找野食但人類太霸道變成戰爭

話說舊人類被龍姬說是同類般 咁點解02話自己無法生育??
明明用左D頭髮合成出來
還是合成人生來就是無生殖能力?
而無生殖能力又係咪等同性無能?
相信要由小薄本去解釋
無生殖能力應該唔係無性能力掛,02個情況應該係混種所以生唔到?
感覺叫龍應該係上世代岩漿能源最終進化形態/防止岩漿能源進化的防制機制一類(螺旋王?)
HM 09:59 PM 05-28-18
肥宅太聖人了
由手機版發出
RPG之鬼 10:16 PM 05-28-18
作者: 尼路:
無生殖能力應該唔係無性能力掛,02個情況應該係混種所以生唔到?
感覺叫龍應該係上世代岩漿能源最終進化形態/防止岩漿能源進化的防制機制一類(螺旋王?)
遲啲會拎住個銀河當飛鏢掉
細路翔 08:55 AM 05-29-18
如果真係人類食晒d岩漿搞到釘宮要帶埋d仔上地面搵食

咁個故仔就會同gears os war如出一徹
Lamsze 03:16 PM 05-30-18
文戲左成個月,不過戰鬥都唔係特別好睇
要有生育力先控到,即係主角群係有生育能力,甘早見可能有左,無左記憶姐
s2001154 03:42 PM 05-30-18
作者: Lamsze:
文戲左成個月,不過戰鬥都唔係特別好睇
要有生育力先控到,即係主角群係有生育能力,甘早見可能有左,無左記憶姐
咁就奇怪 點解02話自己唔得
細路翔 06:54 PM 05-30-18
因為02係釘宮病博士咁硬用女王基因CLONE出黎唔係人類?

本身唔同種就無可能繁殖後代

但好可能部主角機就係變態博士為左令到自己可以搞大02/女王個肚既生物先整出黎(誤

博士/016:我不當人類啦!jojo!
亍 ◣ 08:05 AM 06-03-18
又萬策盡了?!
supermanlady 09:00 PM 06-07-18
第20話のWEB予告映像を公開!
作者: :

鐵之侍 10:59 PM 06-09-18
真是有人猜中混爸們果然是……

看到02這樣真心痛

不過真是久違這麼緊張的一回了
GN00508771 11:05 PM 06-09-18
太超展開了 得番4集 點收科呀

反螺旋族:個劇情展開咁熟既喂
亍 ◣ 01:36 AM 06-10-18
噢....超展開呢....(棒讀)

原來我睇緊dariusburst
siuterry 02:42 AM 06-10-18
作者: GN00508771:
太超展開了 得番4集 點收科呀

反螺旋族:個劇情展開咁熟既喂
反螺旋族X2
柚原このみ 02:49 AM 06-10-18
天元EVA
細路翔 05:12 AM 06-10-18
???:聽講d傻仔觀眾係咁腦補左一堆,但得返四集又hea左兩集唔夠時間點收科?

???:總之先來個宇宙侵略者就對了

其實應該一早就係咁既大綱,但套野仲走去浪費左一大半時間描寫d無謂野,依家d編劇真係.....
chow263 09:28 AM 06-10-18
諗起當年中2機甲, 全24話但22話後半先同你講真正敵人係乜水,原來初期反派起左22集既野係個防護罩
siuterry 09:43 AM 06-10-18
收科既野好簡單, 用Frankxx操控巨大FRANKXX一下超必完清場(誤)
亍 ◣ 11:04 AM 06-10-18
作者: 柚原このみ:
天元EVA
仲有GB
柚原このみ 12:21 PM 06-10-18
作者: 亍 ◣:
仲有GB
邊套

大家也是LCL不用爭
尼路 12:35 PM 06-10-18
果然係集大成之作,一套頂三套
亍 ◣ 12:44 PM 06-10-18
作者: 柚原このみ:
邊套

大家也是LCL不用爭
gunbuster囉G社仲有邊套...另外王立宇宙軍冇睇過唔知....或者可以拎埋娜汀亞
柚原このみ 12:55 PM 06-10-18
宇宙怪獸太無存在感,淨記得黑白畫返地球
得返四集阿心個B點湊大
Thaws 05:01 PM 06-10-18
超展開....我是在看真ゲッター嗎?
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 

返回主題版面