Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
信長 06:30 PM 09-23-17
作者: MultiPASS:
Bio R1&2 switch版support amiibo同touch screen確定

對應amiibo ... 咁奇怪
除非出新bio amiibo,唔係就用老任出左那些

zero suit samus jill?
林克 leon
Mario Chris
定對應 splatoon ... 有水槍武器 XD
IDGAF 06:44 PM 09-23-17
有L.A. Noire在前,有其他作品陸續登陸NS完全唔出奇。
其實我覺得L.A. Noire只係經Rockstar Games發行咁,
成隻GAME個感覺玩落唔係幾有親生仔feel,
所以佢當初公佈NS版時都覺得佢只係拎嚟試下市場反應。

可能見Bethesda果邊咁積極搬旗下作品去NS發售,
先想分一杯羹出game係NS吧?

作者: 信長:

林克 leon
Mario Chris
可能用Ryu的amiibo可以係BH入面解鎖出昇龍拳呢~!

https://www.nintendo.co.jp/hardware/...ach/index.html

leungky1 06:45 PM 09-23-17
Mario+Rabbids銷量暫時為三廠最高

https://www.gamespot.com/articles/ma.../1100-6453501/

作者: LEGOCAPTOR:
其實我覺得L.A. Noire只係經Rockstar Games發行咁,
成隻GAME個感覺玩落唔係幾有親生仔feel,
所以佢當初公佈NS版時都覺得佢只係拎嚟試下市場反應。

可能見Bethesda果邊咁積極搬旗下作品去NS發售,
先想分一杯羹出game係NS吧?
B社同騰訊嘅決定影響應該無咁快浮現

觀乎TGS都有好幾隻多平台宣佈出埋NS版
倒不如話係三個月報告同Splatoon 2大賣令啲三廠有信心
及後用一兩個月時間確定自己作品同套件相容
先響依家正式公佈
由手機版發出
mario0606 07:21 PM 09-23-17

林克 leon
Mario Chris
用amiibo開老任系角角既衫咪得
又或者開噴墨果D槍
MultiPASS 07:52 PM 09-23-17
作者: mario0606:
用amiibo開老任系角角既衫咪得
又或者開噴墨果D槍
我又估下:Bio 4 Leon amiibo
信長 08:10 PM 09-23-17
仲有隻 石頭人 amiibo... 成日唔記得左

我又估下:Bio 4 Leon amiibo
順勢之後出 BIO 4...
MultiPASS 08:25 PM 09-23-17
仲有隻 石頭人 amiibo... 成日唔記得左

順勢之後出 BIO 4...
再次循環嘅Bio4 HD--> Bio 0 Remake--> Bio 1 Remake--> Bio 5 --> Bio 6 全部出手提版,
Capcom果然係cap coin嘅箇中高手
leungky1 09:00 PM 09-23-17
再次循環嘅Bio4 HD--> Bio 0 Remake--> Bio 1 Remake--> Bio 5 --> Bio 6 全部出手提版,
Capcom果然係cap coin嘅箇中高手
識Cap 嘅我想佢Cap洛克人.....
由手機版發出
Fio 09:41 PM 09-23-17
作者: leungky1:
識Cap 嘅我想佢Cap洛克人.....
由手機版發出
Hd化rmz
可惜佢cap嚟cap去都係bh...
MultiPASS 10:13 PM 09-23-17
以現時銷量睇,Bio會多過洛克人。
leungky1 10:50 PM 09-23-17
以現時銷量睇,Bio會多過洛克人。
Port計應該唔會少過MH吧
下年好似有動畫出,希望Capcom到時點都出啲野Cap 水
由手機版發出
八仙果 12:05 AM 09-24-17
如果出個豆腐 amiibo,應該仲爆!

leungky1 11:53 PM 09-26-17
個9.27公佈好似抽起左......定幾個鐘後就會出現?
由手機版發出
outlineman2003 12:55 AM 09-27-17
我見美eshop岀左龍珠,想買,實體板好難買。想問美板係咪有日語配音,英語字幕
WAL1 11:23 AM 09-27-17
玩緊日版,日語配音,英語字幕,美版唔知
野良猫 11:56 AM 09-27-17
介紹嗰欄冇講咩?
MultiPASS 03:49 PM 09-27-17
Eshop 關於支援語言描述非常之唔準...
outlineman2003 04:13 PM 09-27-17
我去game舖睇,想買美板實體龍珠,但真係唔知有冇日文語音。

有冇大哥知道?
IDGAF 04:24 PM 09-27-17
作者: outlineman2003:
我見美eshop岀左龍珠,想買,實體板好難買。想問美板係咪有日語配音,英語字幕
作者: outlineman2003:
我去game舖睇,想買美板實體龍珠,但真係唔知有冇日文語音。

有冇大哥知道?
呢個我都有興趣想知~!

但睇美eShop,
隻game係supported languages果度,
的確係有寫到支援日、英等共6種"語言",
斷估唔會係得字幕係日文吧?

真係要問買咗實體版的版友先知了。
Terry仔 06:03 PM 09-27-17
依家貨源係咪鬆動咗?
下個月有fd 去日本,叫佢幫手搵下有無mario 特別版主機
outlineman2003 07:54 PM 09-27-17
作者: LEGOCAPTOR:
呢個我都有興趣想知~!

但睇美eShop,
隻game係supported languages果度,
的確係有寫到支援日、英等共6種"語言",
斷估唔會係得字幕係日文吧?

真係要問買咗實體版的版友先知了。
係丫,林林下,想買實體板美板。但真係好想知有冇japanese voice
天野 12:53 PM 09-28-17
作者: Terry仔:
依家貨源係咪鬆動咗?
下個月有fd 去日本,叫佢幫手搵下有無mario 特別版主機
又去日本同人爭?
相信好難搵到了
leungky1 02:40 PM 09-28-17
作者: Terry仔:
依家貨源係咪鬆動咗?
日本無鬆過
港任就近排不停俾大鋪攞貨,似想壓番低個炒價
由手機版發出
Eking 09:20 PM 09-28-17
作者: leungky1:
日本無鬆過
港任就近排不停俾大鋪攞貨,似想壓番低個炒價
由手機版發出
港重來都冇缺貨, 係零售做理由去抄, 除左大型電器商/ 百貨公司會冇貨外, 你幾時見SSP/WC/MK冇貨?
leungky1 10:52 PM 09-28-17
作者: Eking:
港重來都冇缺貨, 係零售做理由去抄, 除左大型電器商/ 百貨公司會冇貨外, 你幾時見SSP/WC/MK冇貨?
所以未話依期A百貨同UAP百貨出套裝頻密左
(一星期兩三次,仲要只食一遊戲)
就係港任想借大商家正價賣做啲野

無話無貨
只係港任依家訊息明顯係
「我未來幾個月已經有足夠彈藥同你打持久戰,你地唔減價只會俾識格價嘅消費者唾棄,搞到滯銷」
當然理想做唔做到,就要再留意事態發展
由手機版發出
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後

返回主題版面