Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
Hello MiMi 01:03 PM 06-13-17
作者: Rance:
有劇情o既咩?
集集都係:"嘩新黎O既獵人我地條村好多麻煩呀"
"嘩獵人有隻無記錄O既怪獸搞我地呀!"
"嘩獵人多謝你呀"跳起,YEAH!
分分鐘隻W 個STORY 仲好過正傳
天恨情 01:22 PM 06-13-17
https://www.youtube.com/watch?v=WCGbdxAjWRs
Rance 01:27 PM 06-13-17
sony 同 capcom股價無升,一定唔掂啦
野良猫 01:31 PM 06-13-17
sony 同 capcom股價無升,一定唔掂啦
唔當佢係mh咁睇
單純以一隻探索冒險開放世界嚟睇都唔出佢有乜過人之處

Gameplay條片頹到呢……
FURIMUKI 01:38 PM 06-13-17
咁講法唔通Code Veronica唔係bio正傳a

根本從4開始MH個Game play方面已經不知所謂
佢肯改過晒佢係好事
Hello MiMi 01:52 PM 06-13-17
作者: FURIMUKI:
咁講法唔通Code Veronica唔係bio正傳a

根本從4開始MH個Game play方面已經不知所謂
佢肯改過晒佢係好事
之前強國有個topic 講mh storyline (去到p2 定p3)

其實好好睇。
有晒reference
強化人間ですの~★ 01:53 PM 06-13-17
super mario3->super mario world
一定唔正統
赤武神 01:56 PM 06-13-17
正唔正統冇所謂...係睇最後日本邊隻好賣d (MHW我個人覺得日本反應唔會太大,而且因為冇手提既元素~~外國反應該okay)

遲一陣子你就會見到另一隻MH作品會公佈 (雙線發展,階大歡喜)
Rance 01:57 PM 06-13-17
作者: Hello MiMi:
之前強國有個topic 講mh storyline (去到p2 定p3)

其實好好睇。
有晒reference
你game以外補完到個故事天花龍鳳都無用啦,
GAME入面都表現唔到出黎
Hello MiMi 01:58 PM 06-13-17
你game以外補完到個故事天花龍鳳都無用啦,

GAME入面都表現唔到出黎

Sad but true...

Sent from my iPhone using Gaforum
ayane123 02:23 PM 06-13-17
https://gnn.gamer.com.tw/3/148223.html

遊戲目前目標在 2018 年第一季於 PlayStation 4 / Xbox One 主機平台推出,隨後還會推出 PC 版本。但日本和亞洲地區則為 PlayStation 4 主機獨佔。另 PlayStation 4 版預定收錄獨佔的特別內容。

新發表的《魔物獵人 世界》也是睽違九年以來第一款針對家用主機製作的《魔物獵人》遊戲,也是首次採用開放世界設計的作品。根據目前的透露,玩家在遊戲當中,要扮演隸屬於「調查團」的獵人,踏入一塊全新大陸探索。以往各個區域需要切換地圖,但在本作地圖移動和其他動作都採用 “無接縫” 設計,還加入能讓狩獵自由度更高的「生存工具(サバイバルツール)」。以及在網路多人連線時可以加入別人正在進行的任務等全新功能。

獵人們作為調查團成員踏足被稱為 “新世界” 的未知大陸。在培育了豐富生態系統的新世界中,以線索追蹤魔物的蹤跡開拓世界,武器與防具就不用說了,還可以完全利用各種各樣的生物,植物與地形等高密度的環境,現在就開拓全新的狩獵世界吧。
DevilElvis 02:39 PM 06-13-17
作者: 野良猫:
正傳始終都响老任度
大哥你真係唯恐天下不亂
ngcry 02:43 PM 06-13-17
作者: DevilElvis:
大哥你真係唯恐天下不亂
如果今次隻W收得, 你估CAPCOM仲會唔會理你正唔正傳
野良猫 02:44 PM 06-13-17
大哥你真係唯恐天下不亂
唔知你又GET咗啲咩意思啦
我只係見佢唔係標住MH5咁自然就會諗正傳仲响老任度
Eking 02:45 PM 06-13-17
廠商根本重來唔會理會正唔正傳, 邊部賣得就谷邊部
滅龍士 02:46 PM 06-13-17
作者: 野良猫:
× 正傳始終都响老任度
◎  正傳始終都响crapcom度
crapcom鐘意嘅話,唔好話手機版同街機版,出喺card-game版都吹佢哋唔漲
ROCAS 02:54 PM 06-13-17
我覺得最大問題係有人覺得"出係sony的MH先係正傳"...
古烈特 02:56 PM 06-13-17
銷量好就會變左正傳啦, 之後就會見到MONSTER HUNTER WORLD 2
ゆり 03:04 PM 06-13-17
作者: 古烈特:
銷量好就會變左正傳啦, 之後就會見到MONSTER HUNTER WORLD 2
G都未出 出躂
DevilElvis 03:04 PM 06-13-17
作者: ROCAS:
我覺得最大問題係有人覺得"出係sony的MH先係正傳"...
兩個"覺得",口講口賠幾利害

屈人唔駛本
lineage19 03:09 PM 06-13-17
作者: 強化人間ですの~★:
super mario3->super mario world
一定唔正統
其實MARIO正統有3條LINE... (好似宮本有提過)
super mario3->new super mario bros (2D line)
super mario 64 -> super mario galaxy /odyssey (64 style)
super mario 3D Land -> super mario World (3D line)
wsx360 03:14 PM 06-13-17
其實而家所謂既MH正傳玩法
都係因為portable系列(外傳)大賣 先令之後既正傳走呢種風格

如果當初冇出過portable系列
MH系列應該一早發展到MHW咁
強化人間ですの~★ 03:16 PM 06-13-17
作者: lineage19:
其實MARIO正統有3條LINE... (好似宮本有提過)
super mario3->new super mario bros (2D line)
super mario 64 -> super mario galaxy /odyssey (64 style)
super mario 3D Land -> super mario World (3D line)
super mario World 超任架,當時邊有咁多line
dragonwing84 03:18 PM 06-13-17
兩個"覺得",口講口賠幾利害

屈人唔駛本
題外話:

講開屈人~我見呢度有人quote人段野, 但段野係佢自己改過~跟本唔係人地講既野都仲有! HAHA
lineage19 03:18 PM 06-13-17
作者: 強化人間ですの~★:
super mario World 超任架,當時邊有咁多line
哦我以為你話WIIU果隻super mario World定唔知super mario 3D World
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面