Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 
電視遊戲討論版>ドラゴンボール ファイターズ《DRAGON BALL FighterZ》| 2.5D 格鬥/ASW︱Switch版發售預定
wing 09:36 AM 02-23-18
作者: Hello MiMi:
正傳中講到話一千年先有一個超級撒亞人 (娜美星篇,打皇牌精英軍團, 悟空打力高時比達講的)

之後就變左一千年一個傳說中的超級撒亞人
鳥山明自己又唔承認

但超又出番呢個不被承認的狂暴版超級撒亞人

真係好想知年尾鳥山明會點兜
兜? 佢真係唔駛理你囉.

正傳話一千年先出一個, 其實ok, 因為唔知老豆彈左番去幾多年之前, 當時同悟空vs菲利o既年代可能已經過左好耐. 而且呢D一代傳一代o既野, 過一二百年就傳傳下變左千年, 都好有可能.
12號四分衛 09:38 AM 02-23-18
鳥山明: 我一早就唔想畫落去啦你班人迫我 ...
Dyhalt Rushifar 10:04 AM 02-23-18
作者: rubyyu:
隻game係正嘅,佢D DLC我都會買
只係衰在:
1.太自信出係mon hunt之後
2.連線問題

感係係Bandai嘅問題

Sent from my iPhone using Gaforum
在下估係早唔到啫,其實日本都已經專登遲一星期避難,不過日本PS4上銷量依然慘烈,雖然以今時今日格GAME黎講都真係高既。
鬼叫佢個死人BETA TEST淨係得AUTO MATCH咩…
wing 10:12 AM 02-23-18
作者: Dyhalt Rushifar:
在下估係早唔到啫,其實日本都已經專登遲一星期避難,不過日本PS4上銷量依然慘烈,雖然以今時今日格GAME黎講都真係高既。
鬼叫佢個死人BETA TEST淨係得AUTO MATCH咩…
日本仔依家唔鍾意買家用GAME喇, 鐵拳街霸果d一樣係靠歐美市場.
Dyhalt Rushifar 10:27 AM 02-23-18
作者: wing:
日本仔依家唔鍾意買家用GAME喇, 鐵拳街霸果d一樣係靠歐美市場.
SWITCH任記自家果D都仲好賣得,不過一跳去PS4唔計MONHUN就差唔多全線仆直真係好特別
wing 10:39 AM 02-23-18
SWITCH任記自家果D都仲好賣得,不過一跳去PS4唔計MONHUN就差唔多全線仆直真係好特別
呢D其實睇日本銷售chart就知, 任記野長期霸左十大之中的多數位置.
真!DC 10:42 AM 02-23-18
要靠海外銷量令日廠冇以前咁鎖國都係好事既
由手機版發出
Dyhalt Rushifar 10:56 AM 02-23-18
作者: 真!DC:
要靠海外銷量令日廠冇以前咁鎖國都係好事既
由手機版發出
都係既
雖則家陣行貨咩都中文版,在下反而難買GAME咗
wing 11:05 AM 02-23-18
都係既
雖則家陣行貨咩都中文版,在下反而難買GAME咗
以前只係要check下隻game本身區碼啱唔啱, 唔駛理乜鬼野跨區DLC season pass, 依家仲要睇埋match 唔match psn區.....越搞越多野
Dyhalt Rushifar 11:13 AM 02-23-18
以前只係要check下隻game本身區碼啱唔啱, 唔駛理乜鬼野跨區DLC season pass, 依家仲要睇埋match 唔match psn區.....越搞越多野
呢方面光榮脫褲魔堅做得唔錯,在下仁王買行版不過被試版特典到日SEASON PASS都完全無問題。
笨大真係要學下人。
不過關公方面就可免則免嘞
david 11:28 AM 02-23-18
日本GAME界幾乎已經手遊向啦...
Dyhalt Rushifar 11:30 AM 02-23-18
作者: david:
點睇都係課金抽卡向多D
不過成功回報應該真係唔錯,一隻FULL PRICE都只係6000-9000YEN,果邊一個課長一個月都分分鐘跌幾萬YEN…
wing 12:29 PM 02-23-18
作者: david:
EA咪又係玩loot box.....

不過無論鐵拳街霸mon hunt gundam, 今世代都有一個共通點, 就係簡化易入門, 最大問題係比舊世代前作大量削減內容.....
martinyau1979 04:25 PM 02-26-18
想請問一下, 如果我隻GAME 係純日版, 我係HK STORE 買DLC , HKPSN 玩, 會用到DLC 角色嗎?
Dyhalt Rushifar 05:38 PM 02-26-18
作者: martinyau1979:
想請問一下, 如果我隻GAME 係純日版, 我係HK STORE 買DLC , HKPSN 玩, 會用到DLC 角色嗎?
冇話一定唔得既,俾在下一定唔會試
wing 06:00 PM 02-26-18
冇話一定唔得既,俾在下一定唔會試

neo2046 11:43 PM 02-28-18
古巨基.新手試玩:龍珠戰士Z Dragon ball Fighter Z
https://www.youtube.com/watch?v=ye_tev0sivY
作者: :

holsety 01:31 PM 03-01-18
作者: martinyau1979:
我都唔想你有意外。

但原理上應該要設定常用acc 分享。
Dyhalt Rushifar 01:37 PM 03-01-18
作者: holsety:
我都唔想你有意外。

但原理上應該要設定常用acc 分享。
成日有人問,總要有人驗證下既
冇理由未試過就話唔得家嘛
Dyhalt Rushifar 04:19 PM 03-01-18
http://dba.bn-ent.net/dlc/update.html
原來尋日更新咗PARTY MATCH
k8888 12:04 AM 03-02-18
咁佢個搵唔到房的問題 FIX左未架OTZ.....
Dyhalt Rushifar 09:32 AM 03-02-18
作者: k8888:
咁佢個搵唔到房的問題 FIX左未架OTZ.....
今次更新應該係原定PLAN黎,房既問題點睇冇咁易搞得好。
安安 06:08 PM 03-13-18
https://www.youtube.com/watch?v=gBXQlpvPa54 ブロリー

neo2046 06:57 PM 03-20-18
Bardock (Full character Intro + release date)
https://www.youtube.com/watch?v=74lI_ck-GIc

charcsc2000 11:35 AM 03-21-18
而加有9折買左究極版, 貪佢可以和fd 共享,
想問下點樣和fd對戰??
一定要係中間果度等佢自己選???
覺得個大廳好低B...
簡單事情複雜化...
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 

返回主題版面