Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-12-18, 02:08 PM   #3726
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
但王盾1個trust夠啦?要兩個做咩?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 03:01 AM   #3727
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
個raid event抽哂都用左過千個位了。。
Unit個便我開到600個位,不過都用左500了。。。

王盾我係1個trust呀,只不過輝源2粒之麻。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 07:20 AM   #3728
ShinDou

你唔賣龜咩?1樣既莫古食晒佢啦,不過而家d raid成日復刻真係要留

人我相同既食晒咁濟,除非個trust勁先逐隻留

舊 06-13-18, 12:27 PM   #3729
GP03D

龜賣哂了,都用左700個位。。

人重複我都食,除非覺得有用既trust, 連d 100%trust冇用既人都換埋分了,都係重有500人,應該好快又爆了

舊 06-13-18, 12:46 PM   #3730
ShinDou

點儲到咁多人?廢trust果d我直接賣,合都費事合,晒位,而家都唔係好多trust有用

舊 06-13-18, 02:51 PM   #3731
GP03D

以前我慣左100%trust先食左個人,已家就廢個d都要食到100%換分。。。

舊 06-13-18, 02:54 PM   #3732
ShinDou

3星廢野要抽20隻先有得換coin,都唔知儲到幾時,不過而家有得換我都會開始儲番既

舊 06-14-18, 05:21 PM   #3733
ShinDou

而家先換埋30萬果張selection飛,而家有34張,等出神人先換了唔急

舊 06-15-18, 12:58 PM   #3734
ShinDou

無啦啦俾人reset mission再執石,再執過晒成條主線應該有幾萬石喎,係咪會有d咩動作?黎緊出既鬥星角會超神?無啦啦cut左raid應該有d野?不過佢又唔開半體,雖然而家成千幾支水阻住晒d位,應該未爆晒都可以再行晒,不過幾多探索之前冇心機執,放假執晒佢再reset再執先

舊 06-15-18, 01:11 PM   #3735
ShinDou

諗諗下個reset制好似冇期限? 咁等合作出神人中唔到兩隻先reset執石仲好喎,唔係合作既話有得用飛換,愈遲reset執愈多喎?

舊 06-15-18, 03:32 PM   #3736
GP03D

我直情連故事都未玩哂,唔好話探索..

我又係咁諗,越遲RESET咪越多石?咁奇怪既

舊 06-15-18, 03:39 PM   #3737
ShinDou

我爭上個月開既主線未打,正常應該係俾個期限等人打,到期果日官方禁reset,佢又會整粒制俾人自己手動禁咁得意既,都唔知係咪應該話佢佛心,不過真係要等想射冇晒石射先禁了

舊 06-15-18, 03:51 PM   #3738
GP03D

正常都等到有期限先啦, 人就越出越勁架啦,梗係多d石so d啦...
算超佛心了係我眼中,至少幾萬石喎,仲要唔係d咩週年限定廢人pool,你抽咩都得喎....

其實隻game已家多人課嗎?石又唔少,飛都唔少,仲有得自選5星人,打就一定夠打,除非係想齊哂人既姐,如果唔係都唔洗點課....

舊 06-15-18, 03:57 PM   #3739
ShinDou

應該好多課長,我fd list都好多期期掛7星新角既,0課邊有咁好彩次次中2隻

舊 06-16-18, 10:00 AM   #3740
ShinDou

原來有限期架,9月完,3周年唔知係咪有D咩,睇黎好似留石留飛等3周年佢搞邊科好過喎﹖而家真係要斬手指唔射,不過唔知忍唔忍到成4個月

3周年應該唔會出8星啦﹖唔通要人拎完SUPER TRUST之後再食多隻先上到8星咩﹖XD

ラピスを与えてしまっても問題ない
ミッションリセットは9月末まで。パラメータミッション上限アップが8月末。FFBEの3周年が10月中。秋頃に何らかの新しい施策があって、プレイヤー側にラピスを与えておかないといけない理由があるのかもしれません。

去年は3周年直前に虹からCGキャラ確定など、気前の良いイベントがありました。後に星5キャラが2体/6体必要というブリザジャ発言があったわけですが……。

旨味以上の厳しい施策……例えば「星6スタートキャラ解禁」などは、ない話ではないかもしれません。有料ラピス限定ガチャとかも考えられますね。よそのゲームではよく見ます。

另外隻7星天風有D人話打木人打到21億,好屈,不過問題係要成身JUMP TRUST好高難度,仲要D SUPER TRUST裝,見人話第3TURN出既0式係萬3%,唔知佢點計出黎,本身得1850%,就算加晒D TRUST都冇咁多

此篇文章於 06-16-18 10:09 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-16-18, 12:47 PM   #3741
ShinDou

有片了,兩個POT153CHAIN,天風篤1下1.5億1野秒左真GILGAMESH,不過都係太難起啦佢堆裝,仲要有劫火幫佢上MAN EATER喎,都係覺得JUMP唔會係主流,之後應該都係俾D物理打34下既打面

https://www.youtube.com/watch?v=r33acyRVz5A

上埋屬降埋屬耐打木人14億 @@

https://www.youtube.com/watch?v=3cpnR94D3Q4

此篇文章於 06-16-18 01:00 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-18-18, 10:40 AM   #3742
ShinDou

嘩鬥雞禁女即係成堆人出唔到,可能好多人唔打喎﹖試下盡清珠睇下上到幾多先

岩岩清完5珠5連勝已經22998位,真係棄晒喎,其實呢幾星期都FEEL到成個鬥雞係棄晒,好似打30幾場已經3萬位 @@

此篇文章於 06-18-18 10:47 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-18-18, 03:05 PM   #3743
ShinDou

20號D新角就係鬥星黎﹖

臭息都有得騎 @@ 玩鞭應該唔勁得去邊﹖另外果隻7星好似玩物魔﹖應該都係唔駛期待﹖又可以留石留飛 @@

又話今個月冇RAID既﹖原來變原創RAID﹖

此篇文章於 06-18-18 03:07 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-18-18, 04:49 PM   #3744
ShinDou

而家先得閒清埋STORY EVENT既EXTRA STAGE,好似易過以前好多,定而家D XENOGEARS人太屈﹖

雙ELLY V火秒晒咁濟 XD 係WAVE 2打剩9%要打多TURN @@
舊 06-19-18, 05:52 PM   #3745
ShinDou

鬥左成日雞都未試過1萬內,爆石刷既人冇少到,每日5場執石算

舊 06-26-18, 01:53 PM   #3746
ShinDou

衝完新主線而家有萬6石,執埋之前未拎既石同探索先

舊 06-27-18, 06:23 PM   #3747
ShinDou

終於肯出FF4大佬,不過成個POOL都係魔法人應該都係唔駛射,估唔會勁得過ELLY,應該要等合作先再有機會打ELLY面了,求其射4隻BONUS人番黎算

不過個POOL都幾得意,竟然唔係大佬就係卒 @@ 應該仲有同伴未出同未7星化掛﹖點解搞到出到冇野好出咁﹖FF4活動好似淨係出過1次咁大把﹖ @@

7月有3次冇料11連

主線半體淨係開7月21至22,要記得爆水刷埋D主線執晒D石先,不過唔知記唔記得

原來廣野講左3周年唔會有8星

此篇文章於 06-27-18 06:33 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-28-18, 05:01 AM   #3748
GP03D

FF4活動啦! 出5星暗騎個次有冇活動?如果冇就真係得究極龍騎個次活動。。。

個POOL其他個D卒話哂都係4天王嚟。。。D trust都應該會加幾多屬攻屬防。

點解早期d ff主角咁慘。。1,2,4(聖騎),5既主角到3週年都仲未有5星。。ff15 4小強都全5星啦。。。零式個d邊個打邊個都未分到都幾隻5星。。。

月中會出個隻Axtar應該會幾勁。。

舊 06-28-18, 07:00 AM   #3749
ShinDou

印象中5星暗騎冇活動,係無啦啦出個pool

Axtar係?

舊 06-28-18, 10:34 PM   #3750
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: ShinDou 查看文章
印象中5星暗騎冇活動,係無啦啦出個pool

Axtar係?

師父,完左4代就出CG師父

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 20 06-22-21 11:21 AM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 06:17 PM

手機版 | APP版