Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
電視遊戲討論版>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 | PS4, XB1, PC |
darkvolver 01:22 PM 06-12-18
作者: charcsc2000:
4代喎...點會老呀...

果時我覺得佢勁似李安納度....

時代的眼淚

Sent from my iPhone using Gaforum
Reishin 01:31 PM 06-12-18
老鼠視點果段見到部初代Play Station同手掣喺架上面,XB1/PC版會唔會有埋

另外有一幕見到Tyrant想爆開鐵閘捉個女仔,然後G一爪插爆佢

作者: 赤兵尉SETH:
終於可以出返bio3.5揸電筒舉槍動作

都叫做做返D三上想做嘅嘢
DevilElvis 02:13 PM 06-12-18

http://www.residentevil2.com/hk/

中文版走唔甩

Deluxe Edition DL版
https://store.playstation.com/zh-han...20000DELUXE001

預購本內容亦可在發售日獲得以下特典:
豪華武器:「武士之刃 - 克里斯型」
豪華武器:「武士之刃 - 吉兒型」
Resident Evil 2 Special Theme
harakuma 02:31 PM 06-12-18
Cap記有個比其他人好既地方,

就係正式公佈遊戲同遊戲發售日之間時間唔會太長, 唔好似其他果D, 又無日期又愛延期
Fio 03:26 PM 06-12-18
作者: wsx360:
呢個順眼好多,而家果個真係太嫩啦。。。
Dyhalt Rushifar 03:27 PM 06-12-18
搞咩GAGCOM D人設出晒事咁?
真!DC 03:30 PM 06-12-18
一個剛剛出尼做野一個大學生
幼d好合理?

作者: Dyhalt Rushifar:
搞咩GAGCOM D人設出晒事咁?
為左迎合歐美口味?
由手機版發出
gingq7 03:31 PM 06-12-18
對比起Leon個樣, 我覺得Claire個樣問題仲大

不過睇黎Biohazard系列中每集d主角個樣都改到面目全非已經係常態
Reishin 03:45 PM 06-12-18
PSN Deluxe版有「原版」配樂,唔知係咪指PS版果隻?
RPD首BGM真係經典,希望新版用返同一段melody

同埋希望故事可以改到同3連貫D,唔會搞到2入到嘅房喺3係鎖住咗
Dyhalt Rushifar 03:51 PM 06-12-18
作者: 真!DC:
為左迎合歐美口味?
由手機版發出
DMC就話賣型男索(?)女,要就返都合理。
BIO HAZARD人設理應冇咩需要至係。

BTW,鬼佬真係受呢個多過DARK SIDE/BIO 6果個?
蒼之星雲 03:56 PM 06-12-18
其實都出佐咁多代啦~ 點解個人設唔可以統一下......
除佐4-6都算係統一D,其餘集集同一個人都唔多同樣
八仙果 04:00 PM 06-12-18
作者: harakuma:
Cap記有個比其他人好既地方,

就係正式公佈遊戲同遊戲發售日之間時間唔會太長, 唔好似其他果D, 又無日期又愛延期
2015 年到依家喎。
我期待咗好耐。
呂鳳仙 04:02 PM 06-12-18
作者: 赤兵尉SETH:
http://www.capcom.co.jp/biohazard2/

點解同片入面個樣唔同嘅

片入面個Leon有啲似Tye Sheridan同Eddie Redmayne混合體,厚唇+矇眼
DevilElvis 04:02 PM 06-12-18
作者: 蒼之星雲:
一用RE engine 就reset
Dyhalt Rushifar 04:05 PM 06-12-18
作者: 蒼之星雲:
超人WESKER變化反而冇咁大
係體能越黎越強;智力就每況愈下咁…
真!DC 04:08 PM 06-12-18
Chris得個名相同
Leon算變化少
由手機版發出
charcsc2000 04:34 PM 06-12-18
1/29....正....和KH3撞期....
都唔知玩邊隻好...
TSZ 04:36 PM 06-12-18
日版今次得一個版本?
1pi 05:30 PM 06-12-18
作者: charcsc2000:
1/29....正....和KH3撞期....
都唔知玩邊隻好...
唔洗問 一定係KH3
鈴蘭 05:48 PM 06-12-18
我覺得而家呢個leon唔似4果個先合理 呢個岩岩畢業咋
由手機版發出
harakuma 05:51 PM 06-12-18
作者: 八仙果:
2015 年到依家喎。
我期待咗好耐。
我知佢15年就公開咗話要制作(即第一頁果個片), 但果時都只係小小地咁打個名, 搵條友講下咁, 片都無;

但今日算係正正式式公佈時就片有, 日期又有.

相對返莎X3, 同X島隻GAME, 年年都有片, 但個日子永遠你唔知係幾時
fatboy04 05:58 PM 06-12-18
過年打biohazard 2, 感動回憶
由手機版發出
Squall-Lucifer 06:11 PM 06-12-18
反過來說LEON整容不就是BIO2完結後入FBI還是CIA時的事嗎,現時這BIO2RE版的LEON個樣和BIO4、6不多同好合理
HAKAIDER 06:12 PM 06-12-18
作者: darkvolver:
4代leon已經老左不小,很難回春。
重點係今次件Leon 個糞忽下巴好惡頂
charcsc2000 06:13 PM 06-12-18
作者: 1pi:
唔洗問 一定係KH3
你o岩..畢竟等左10年...
呢隻bio2等大家review左先, 隨時有伏...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面