Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140 540 1040  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Cowlex 04:55 PM 08-08-15
作者: 鈴蘭:
我插左成晚都插唔死
結果投左2石打死左佢 反正兄貴就咁插都扣萬七 兩個兄貴一齊插加埋能登都打五萬:o)
跟手開Guts普攻打下都打唔少

講真你打完本身又有一粒石 咁比一粒石就可以囉番個時間黎升lv或者打錢我覺得係賺
琴晚同你一路吹水一路吉唔記得kill apps
五飛我既15疲
stcdavidhk 04:57 PM 08-08-15
用左1石加令咒剛剛殺到B叔,死剩槍哥剩800血...
鈴蘭 05:00 PM 08-08-15
作者: stcdavidhk:
用左1石加令咒剛剛殺到B叔,死剩槍哥剩800血...
戰鬥續行A呢個Skill真係好狗
xearo 05:04 PM 08-08-15
剛剛去打B叔
打到只B叔得返14萬血用左令咒
用埋朋友只 ステンノ 用 女神の微笑
洗左4次就中左即死 搞掂左只 B叔
好好運 囧
ouki 05:05 PM 08-08-15
有冇人掛緊即死寶巨人物可以借來打B叔
xearo 05:07 PM 08-08-15
9LV的3星槍哥
要唔要 囧
Cowlex 05:08 PM 08-08-15
我呢兩日掛緊寶石哈桑
鈴蘭 05:15 PM 08-08-15
我想知佢計お気に入り係掛果隻定用緊果隊最頭果隻

隻game對面出寶具/大絕一定打最頭果個
變左其實擺最頭果個一定想擺有閃避技既人......
ouki 05:19 PM 08-08-15
我id 251361825
rfdingo 05:22 PM 08-08-15
作者: 鈴蘭:
我想知佢計お気に入り係掛果隻定用緊果隊最頭果隻

隻game對面出寶具/大絕一定打最頭果個
變左其實擺最頭果個一定想擺有閃避技既人......
如果有人add左我可以睇下 我用緊玉藻前定 J德

玉藻前 > 排第2
J德 > 用緊既隊排第1
xearo 05:24 PM 08-08-15
好友已加
隊長換埋 槍哥了
ouki 05:28 PM 08-08-15
已add thx
gingq7 05:28 PM 08-08-15
作者: rfdingo:
如果有人add左我可以睇下 我用緊玉藻前定 J德

玉藻前 > 排第2
J德 > 用緊既隊排第1
J德.....
即係睇現任隊長
ouki 05:33 PM 08-08-15
有冇人其實分左幾隊不同隊長
鈴蘭 05:53 PM 08-08-15
唔別cost所以分左兩隊
分別係擺綠茶係前面定擺兄貴係前面
stcdavidhk 06:16 PM 08-08-15
想問官網封面隻3星波斯B叔好唔好用??
小嘉 06:36 PM 08-08-15
作者: stcdavidhk:
想問官網封面隻3星波斯B叔好唔好用??
巨巨FD LIST 見吾王寶具LV2
你中左2張
stcdavidhk 06:44 PM 08-08-15
作者: 小嘉:
巨巨FD LIST 見吾王寶具LV2
你中左2張
第一次10連出左2張,第2次10連5星禮裝都冇
gingq7 06:44 PM 08-08-15
我見我FD LIST有J得寶具LV2, 吾王寶具LV2, 能登寶具LV2...
鐵之侍 06:58 PM 08-08-15
作者: ~Alex~:
我呢兩日掛緊寶石哈桑
你的哈桑很勁啊,我想要
Cowlex 07:28 PM 08-08-15
作者: 鐵之侍:
你的哈桑很勁啊,我想要
你用佢插死左B叔?
我琴晚擼左3個鐘唔記得kill apps 憤而quit game
鐵之侍 08:38 PM 08-08-15
作者: ~Alex~:
你用佢插死左B叔?
我琴晚擼左3個鐘唔記得kill apps 憤而quit game
不,只是正常用覺得他延不錯啦

暫時也不敢挑b叔
stcdavidhk 08:46 PM 08-08-15
睇黎升到lv26開始要回氣至升到...
尼路 08:46 PM 08-08-15
作者: 鐵之侍:
不,只是正常用覺得他延不錯啦

暫時也不敢挑b叔
只要有即死系技能,加上根性、時間同運氣(重要)人人都可以插死B叔。
gingq7 09:41 PM 08-08-15
B叔絆去到lv3有寫"寶具:十二之試練", 但唔知點用...
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140 540 1040  ... 最後

返回主題版面