Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49 89 139 539 1039  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
rfdingo 01:33 PM 08-08-15
作者: gingq7:
試緊荊軻刺B叔..

edit: 第5次成功 (荊軻lv10+2級寶具)
我仲吉緊......full體打次錢再吉過
小嘉 01:41 PM 08-08-15
寧願專心吉死佢好過啦....
爆氣我都無理專心吉
升高D RANK 多D AP 起身起碼唔會見爆晒氣
鈴蘭 02:06 PM 08-08-15
我插左成晚都插唔死
結果投左2石打死左佢 反正兄貴就咁插都扣萬七 兩個兄貴一齊插加埋能登都打五萬:o)
跟手開Guts普攻打下都打唔少

講真你打完本身又有一粒石 咁比一粒石就可以囉番個時間黎升lv或者打錢我覺得係賺
newb 02:14 PM 08-08-15
作者: 鈴蘭:
都話左會再加人架啦……
邊有人信手機game入面有既data就係全部架
由手機版發出
唔計新人堆data本身就唔知係配咩樣,so far 呢堆圖知樣既人都係之前既data 已經有

我唔係想話佢永遠唔會加新人,但佢主線故事可能得嗰堆
朔望~ 02:23 PM 08-08-15
期待佢快D出斯卡哈同小莫
鈴蘭 02:25 PM 08-08-15
作者: sohippy:
唔計新人堆data本身就唔知係配咩樣,so far 呢堆圖知樣既人都係之前既data 已經有

我唔係想話佢永遠唔會加新人,但佢主線故事可能得嗰堆
data有ライダー姉貴咩?a
stcdavidhk 02:29 PM 08-08-15
想問b叔招心眼除左1回無敵重有乜buff?
newb 02:38 PM 08-08-15
data有ライダー姉貴咩?a
有,冇記漏extra有咩角色的話extra角色全部都有(红A就唔知點計)

講起黎睇年份的话第三杯個封鎖終局四海應該主役係佢
鈴蘭 02:41 PM 08-08-15
作者: sohippy:
有,冇記漏的話extra角色全部都有(红A就唔知點計)

講起黎睇年份的话第三杯個封鎖終局四海應該主役係佢
ok,自摺
T.K. 02:42 PM 08-08-15
識唔識出command card??
rfdingo 03:08 PM 08-08-15
吉多半日唔得我硬殺左佢算
鈴蘭 03:12 PM 08-08-15
作者: rfdingo:
吉多半日唔得我硬殺左佢算
好認真 如果你本身有五星又有隻有升過下既單體高傷寶具3星
爆石抵玩好多 爆都係兩粒 你打死隻巴車本身送一粒,你都係蝕一粒之嘛
即死個機率真係低到嚇死人
stcdavidhk 03:14 PM 08-08-15
好認真 如果你本身有五星又有隻有升過下既單體高傷寶具3星
爆石抵玩好多 爆都係兩粒 你打死隻巴車本身送一粒,你都係蝕一粒之嘛
大約要升到幾多LV至殺到??
(5星得吾王,3星有幸運E,未升過的綠茶...)
鈴蘭 03:16 PM 08-08-15
作者: stcdavidhk:
大約要升到幾多LV至殺到??
(5星得吾王,3星有幸運E,未升過的綠茶...)
我隻能登都係講緊16lv 其他lv10左右
朋友隻兄貴咪好似lv20.....最緊要係你搵隻有寶石翁既兄貴,咁你第一次食石之前已經可以插一槍
stcdavidhk 03:18 PM 08-08-15
我隻能登都係講緊16lv 其他lv10左右
朋友隻兄貴咪好似lv20.....最緊要係你搵隻有寶石翁既兄貴,咁你第一次食石之前已經可以插一槍
FD LIST好似冇人有寶石...
stcdavidhk 03:45 PM 08-08-15
令咒復活同用石復活有冇分別架??
尼路 03:49 PM 08-08-15
打完B叔後個版堅好升,話咁快已經25(人)……爆石過都抵。
gingq7 03:55 PM 08-08-15
- 大家都係4星berserker, 唔知點解B叔大力過B狐好多...

- 打錢曜日任中級nerf到得番2-3萬錢...

- Support好友其實係計現任隊長果隻, 定還是option menu果隻?
rfdingo 03:57 PM 08-08-15
b叔d能力去左數度
良妻d能力去左圖度....

用左一轉全復活,死剩良妻 打剩4萬....
loop 緊睇下可唔可以唔食石 -_-|||

轉過幾個組合,發覺佢d攻擊模式都係個3組
都唔知係咪 轉回合時已經set好哂

之前吉佢時都有同樣情況,真係要有source睇先知咩料
鈴蘭 04:10 PM 08-08-15
作者: gingq7:
- 大家都係4星berserker, 唔知點解B叔大力過B狐好多...

- 打錢曜日任中級nerf到得番2-3萬錢...

- Support好友其實係計現任隊長果隻, 定還是option menu果隻?
神性A+
狂化EX
筋力A+
邊可能唔大力
gingq7 04:10 PM 08-08-15
作者: rfdingo:
b叔d能力去左數度
良妻d能力去左圖度....

用左一轉全復活,死剩良妻 打剩4萬....
loop 緊睇下可唔可以唔食石 -_-|||

轉過幾個組合,發覺佢d攻擊模式都係個3組
都唔知係咪 轉回合時已經set好哂

之前吉佢時都有同樣情況,真係要有source睇先知咩料
配牌次次reset後都係同一樣就肯定的, 應該有d野係set好晒

我自已剌殺B叔時就特登試下唔同出牌組合
鈴蘭 04:34 PM 08-08-15
基本上海格力斯Archer版或者Saber版出既話 應該能力值上真係世界滅亡級數sosad
xearo 04:35 PM 08-08-15
大家好 新人報到
ID: 194896489
目前用緊
4星 ランサー エリザベート・バートリー
做主力
請各位多多指教 =W=
gingq7 04:36 PM 08-08-15
中bug....
戰鬥後無限loading, reset後重開繼續無限loading, 焗住揀不重開,
15AP (150分鍾)就這樣飛了....
朔望~ 04:36 PM 08-08-15
但如果無左狂化既話基本能力會低返D(?)
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49 89 139 539 1039  ... 最後

返回主題版面