Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133 533 1033  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
小嘉 06:32 PM 08-06-15
作者: 鈴蘭:
能登的確唔太適合開局 但睇落係D後期會幾有用既角色:o)
能登個寶具幾勁
同埋始終係晚成
10 幾lv開始覺得有d 力
gingq7 06:32 PM 08-06-15
其實可唔可以同一個account入幾張事前?
諗緊隻lily點升寶具
Cowlex 06:34 PM 08-06-15
原來20抽我抽中左開場80np果件禮裝
不過冇勁角色冇咩用
小嘉 06:35 PM 08-06-15
都話左有禮裝無人你d禮裝幾勁都無用
T.K. 06:38 PM 08-06-15
驚柯可以??
T.K. 06:39 PM 08-06-15
作者: gingq7:
其實可唔可以同一個account入幾張事前?
諗緊隻lily點升寶具
電郵寫明唔得
gingq7 06:41 PM 08-06-15
咁其實3星汪汪+80NP感覺上都勁過 5星孔明/穿刺+80NP

好睇你手上有乜寶具
ko121314 06:41 PM 08-06-15
見到隔離台好多人都抽到5星....
我自己得4隻4星開局....
gingq7 06:46 PM 08-06-15
作者: ko121314:
見到隔離台好多人都抽到5星....
我自己得4隻4星開局....
開定一堆account等星期一啦....
ko121314 07:31 PM 08-06-15
掛4星B狐, 求好心的gaf版友可以交個朋友
ayato 07:33 PM 08-06-15

比個人我啦..
Cowlex 07:36 PM 08-06-15
咪有兩隻人囉
我20抽得一隻子安caster咋
T.K. 07:42 PM 08-06-15
D垃圾邊度賣走?
蛋撻王子 07:59 PM 08-06-15
4次10抽無5星英靈

仲諗住總有一個可以比到FD開局............唉
stcdavidhk 08:00 PM 08-06-15
作者: T.K.:
D垃圾邊度賣走?
冇記錯SHOP最低個項
鐵之侍 08:01 PM 08-06-15
單抽的我都是出槍哥和子安和重複的女間碟啦

不過好在抽到的禮裝還有用
T.K. 08:32 PM 08-06-15
作者: stcdavidhk:
冇記錯SHOP最低個項
thx//
鐵之侍 08:48 PM 08-06-15
D垃圾邊度賣走?
如果你有錢可拿來合成的
小嘉 08:48 PM 08-06-15
頭post 有無得擺fd list
小嘉 08:49 PM 08-06-15
作者: 鐵之侍:
如果你有錢可拿來合成的
d1星英靈食=晒錢...
朔望~ 08:49 PM 08-06-15
作者: ayato:

比個人我啦..
大狗+寶石老頭好野黎架
rfdingo 08:52 PM 08-06-15
FateGOに15万円課金した猛者の登場 なお星5のサーヴァントは
http://fate-go.net/fatego%E3%81%AB15...3%B4%E3%82%A1/
鐵之侍 09:03 PM 08-06-15
終於剛拿到事前碼了,但對有SABER的我來說LILLY沒什麼用啦

拿多8粒石召喚,又多一個槍哥……(可惜不夠錢合不到寶具)
T.K. 09:05 PM 08-06-15
T.K. 484102921 アルテラ 663652773 ヴラド三世 304450098 アルトリア・ペンドラゴン(主力)

用此形式copy之前post貼自己資料,我係頭post改
rfdingo 09:21 PM 08-06-15
T.K. 484102921 アルテラ 663652773 ヴラド三世 304450098 アルトリア・ペンドラゴン(主力)

用此形式copy之前post貼自己資料,我係頭post改

T.K. 484102921 アルテラ srwtk 663652773 ヴラド三世 304450098 アルトリア・ペンドラゴン(主力)
rfdingo 543920051 Din
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133 533 1033  ... 最後

返回主題版面