Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66 116 516 1016  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
vk1052 03:33 PM 08-03-15
請問各位大神有冇位一下小弟,想抱大腿打任務 , ID 627597924 周街都係LV1/2 盾 好難加到朋友
Eclair 03:37 PM 08-03-15
作者: 蛋撻王子:
我就係頭先係巴哈見到咁..
唔知真定假..
所以穩陣起見都係無用到

一次用三下真係好甘= ="
如果仲要為左D經驗值真係好唔抵..
好彩無用姐....
1-8無計…某人(費事劇透)攻太高、普攻1下2000
未有NP2隻貞徳未有NP就収左工…
得返盾子さん奮戦打左半行HP 死埋…
一復活就満NP...好快打完…

反正呢幾日打算Hea打曜日唔用令呪
カンザキ 03:40 PM 08-03-15
相比中級exp關, 中級qp關易打得多

作者: vk1052:
請問各位大神有冇位一下小弟,想抱大腿打任務 , ID 627597924 周街都係LV1/2 盾 好難加到朋友
已+
小嘉 03:43 PM 08-03-15
Id: 484102921

能登saber開局
Eclair 03:48 PM 08-03-15
不如頭Post 加個位放ID啦
T.K. 03:48 PM 08-03-15
令咒復活唔係一下?我頭先都用左次
Cowlex 03:49 PM 08-03-15
加左好友都冇咩用
個好友sys廢廢地
T.K. 03:51 PM 08-03-15
唔係丫,我最好的朋友myname都經常有得選
蛋撻王子 03:53 PM 08-03-15
作者: Eclair:
1-8無計…某人(費事劇透)攻太高、普攻1下2000
未有NP2隻貞徳未有NP就収左工…
得返盾子さん奮戦打左半行HP 死埋…
一復活就満NP...好快打完…

反正呢幾日打算Hea打曜日唔用令呪
睇下幾時得閒d我都解左主線佢先..

咁我預自己要係主線到用左個令咒佢..
依家死左都要留住先wwww
ko121314 03:55 PM 08-03-15
咁多朋友卡係1-8????
序章我靠15lvl B狐打都無咩感覺

番屋企先搵番個ID出黎招朋友
Eclair 03:58 PM 08-03-15
作者: 蛋撻王子:
睇下幾時得閒d我都解左主線佢先..

咁我預自己要係主線到用左個令咒佢..
依家死左都要留住先wwww
3日!
3日後又係一條好漢

升Lv升到無QP…
打經驗(中)第一次見4★Lancer肥…
rfdingo 04:10 PM 08-03-15
作者: ko121314:
咁多朋友卡係1-8????
序章我靠15lvl B狐打都無咩感覺

番屋企先搵番個ID出黎招朋友
唔知係咪 狐特別勁
我用完lv10狐,我就覺得隻1x尾既貞德 好無力XD
Eclair 04:14 PM 08-03-15
作者: rfdingo:
唔知係咪 狐特別勁
我用完lv10狐,我就覺得隻1x尾既貞德 好無力XD
攻重視同防重視既差別w
GN00508771 04:27 PM 08-03-15
これまでのFGO 中文版
・遊戲再三延期
・被玩家發現把遊戲存檔放在快取
・玩家寄的事前登入郵件,官方居然用人力一封一封回,最久聽說要花7天才收得到
・課金抽卡機只有一種,而抽出來會有從者or概念禮裝兩種結果,然而前者出現的機率偏低
・抽卡機的頁面,背景是從者位居中央,給人抽卡主要是抽從者的錯覺。此外,由於頁面沒有記載抽卡機內兩者各自佔的比例,因此也掀起了退款風波
・遊戲難度偏高,有些任務根本是以玩家要有最高稀有度的從者做前提
・戰鬥打完得到的道具不知為何沒算在最後的結果裡
・再三延期就算了,遊戲劇情只有到第2章,100萬字說假的。
(也有人猜官方是不是為了要掩飾第3章以後不存在,才把遊戲難度提高)
・iOS版審不過,於是宣布每遲一天就發一顆石做補償,直到iOS版上架為止
・把玩家惹太火,搞得現在玩家弄出了一套"退款首抽二抽法"。
何謂退款首抽二抽法?就是GOOGLE有一套機制是你APP花2000羊以下可以事後退款
所以抽不到就只要重新首抽再花個1400羊二抽,都沒有想要的就退款重來
而這些費用很可能GOOGLE會去跟開發商收 (請勿嘗試)

另外,F/GO的開發商是武內他朋友的朋友開的一間叫delightworks的公司
直到最近,那間公司只有一名員工,然後資本額就100萬羊
如果撐不過這個禮拜,說不定就要跑路了
所以敬請各位期待F/GO今後的末路吧

・由於玩家很需要最高稀有度的卡,於是日本雅拍上架了很多刷首(二)抽的帳號
・似乎是中國人發現有利可圖,於是就做了BOT洗帳號拿到雅拍賣
・因此,遊戲裡充滿了各種名叫"myname"的助拳人
・許多玩家問了google後,google表示目前已把F/GO視為"不當的應用程式",正在收集此app的各項數據
鈴蘭 04:39 PM 08-03-15
等埋聽日mainten會唔會有消火行動 唔刷著
newb 04:44 PM 08-03-15
其實TM不如抽個故事同設定出黎 出隻一次性收費獨立game算數
Rance 04:46 PM 08-03-15
作者: GN00508771:
これまでのFGO 中文版
・遊戲再三延期
・被玩家發現把遊戲存檔放在快取
・玩家寄的事前登入郵件,官方居然用人力一封一封回,最久聽說要花7天才收得到
・課金抽卡機只有一種,而抽出來會有從者or概念禮裝兩種結果,然而前者出現的機率偏低
・抽卡機的頁面,背景是從者位居中央,給人抽卡主要是抽從者的錯覺。此外,由於頁面沒有記載抽卡機內兩者各自佔的比例,因此也掀起了退款風波
・遊戲難度偏高,有些任務根本是以玩家要有最高稀有度的從者做前提
・戰鬥打完得到的道具不知為何沒算在最後的結果裡
・再三延期就算了,遊戲劇情只有到第2章,100萬字說假的。
(也有人猜官方是不是為了要掩飾第3章以後不存在,才把遊戲難度提高)
・iOS版審不過,於是宣布每遲一天就發一顆石做補償,直到iOS版上架為止
・把玩家惹太火,搞得現在玩家弄出了一套"退款首抽二抽法"。
何謂退款首抽二抽法?就是GOOGLE有一套機制是你APP花2000羊以下可以事後退款
所以抽不到就只要重新首抽再花個1400羊二抽,都沒有想要的就退款重來
而這些費用很可能GOOGLE會去跟開發商收 (請勿嘗試)

另外,F/GO的開發商是武內他朋友的朋友開的一間叫delightworks的公司
直到最近,那間公司只有一名員工,然後資本額就100萬羊
如果撐不過這個禮拜,說不定就要跑路了
所以敬請各位期待F/GO今後的末路吧

・由於玩家很需要最高稀有度的卡,於是日本雅拍上架了很多刷首(二)抽的帳號
・似乎是中國人發現有利可圖,於是就做了BOT洗帳號拿到雅拍賣
・因此,遊戲裡充滿了各種名叫"myname"的助拳人
・許多玩家問了google後,google表示目前已把F/GO視為"不當的應用程式",正在收集此app的各項數據
花生比隻GAME有趣咁多
gingq7 04:49 PM 08-03-15
5星saber / 貞德 根本唔應該放落去俾人首刷,
合理做法應該係整d 3星弱化人氣角色一開始俾人任揀, 而另外整一堆5星強化版係只能課出來的

任何一個正常的TM粉都不能接受用一隻完全唔識既角色開局吧...
朔望~ 04:54 PM 08-03-15
放棄刷落去喇...唉
開局算

ID: 321234208
用阿提拉
~小鬼~ 04:55 PM 08-03-15
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...snA=785&tnum=1

我係哩個post見到間公司的誠意,求佢唔好咁快執
鈴蘭 04:56 PM 08-03-15
作者: gingq7:
5星saber / 貞德 根本唔應該放落去俾人首刷,
合理做法應該係整d 3星弱化人氣角色一開始俾人任揀, 而另外整一堆5星強化版係只能課出來的

任何一個正常的TM粉都不能接受用一隻完全唔識既角色開局吧...
錯了
人係現實的
絕大部份既player都只會想抽到最高rank既野先開局,抽極都抽唔到係唔玩
大抵上只有Fans先會強逼自己抽唔到都照玩落去.......

如果你問我既,我會覺得根本就應該首抽送隻5星比你/新手課金十抽必送五星之類
咁先係減輕自己負擔既同時唔得失玩家既做法
~小鬼~ 04:59 PM 08-03-15
其實十連抽中十張3星從者都唔夠十連中一張五星九張3星寶具咁谷氣
鐵之侍 05:06 PM 08-03-15
>再三延期就算了,遊戲劇情只有到第2章,100萬字說假的。

這又不是單機遊戲當然不會一下子全放所有故事出來了

不過真的故事是這遊戲的優點同時是致命傷,像k島有人說玩這game很多是tm迷,一部份只為故事,他們全看完故事還會玩嗎

也許真的改成單機遊戲會較好?
gingq7 05:15 PM 08-03-15
作者: ~小鬼~:
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...snA=785&tnum=1

我係哩個post見到間公司的誠意,求佢唔好咁快執
我就唔係好信請人人手send email咁傻, 由其是一早就知有70萬封email要send
T.K. 05:17 PM 08-03-15
Lv16串串供血攻

Lv16良妻

我知你一級升攻88,都唔駛差一千五既:0)
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66 116 516 1016  ... 最後

返回主題版面