Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132 532  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
psidef 12:27 PM 10-19-15
作者: Asurada:
我求佐兩次好友都係得幾個GAF朋友加我
反而街客就大把
仲有三個位
已申

個名得十個位好難搞, 擺GAF又落唔到其他......
clie 12:42 PM 10-19-15
作者: yorkyork:
你係咪中文,
要去日本個個網,
你睇左下角,
轉做英文,再轉返做日文就去到日本客服
THX已SEND多次,希望早日收到
Bonejack 12:42 PM 10-19-15
想問問升機方面, 有無需要max咗先合?

例如, ssr最大lv為60, lv1合lv1 同 lv60合lv60, 張咭性能方面有無分別?

請賜教。謝謝!
heyman774 12:45 PM 10-19-15
作者: Bonejack:
想問問升機方面, 有無需要max咗先合?

例如, ssr最大lv為60, lv1合lv1 同 lv60合lv60, 張咭性能方面有無分別?

請賜教。謝謝!
無, 只係合成時BASE UNIT越高LV, 合成費用就越貴
Bonejack 12:49 PM 10-19-15
作者: heyman774:
無, 只係合成時BASE UNIT越高LV, 合成費用就越貴
明白了, 謝謝!
咁我可以放心食晒啲ssr 蘭斯洛特......無晒倉位......
高級嘍囉 12:49 PM 10-19-15
請問點樣可以增加升技嘅成功率?
ZeroChow 12:59 PM 10-19-15
Cc技能係防stun?
元首KFC 01:03 PM 10-19-15
作者: Bonejack:
明白了, 謝謝!
咁我可以放心食晒啲ssr 蘭斯洛特......無晒倉位......
記著不要一次吃, 要分開吃

作者: 高級嘍囉:
請問點樣可以增加升技嘅成功率?
食 ssr 卡

作者: ZeroChow:
Cc技能係防stun?

GP03D 01:05 PM 10-19-15
作者: 元首KFC:
記著不要一次吃, 要分開吃

食 ssr 卡
去到LVL5食一張SSR都唔夠1%升到...
高級嘍囉 01:14 PM 10-19-15
作者: GP03D:
LV1時一次過食幾張會唔會升幾次?
psidef 01:15 PM 10-19-15
作者: GP03D:
食4張升必殺嘅SSR素材.
斯羅 01:16 PM 10-19-15
打左40隻用强敵coins一次過抽, 一隻ssr都無, 我感到絕望
元首KFC 01:18 PM 10-19-15
作者: 斯羅:
打左40隻用强敵coins一次過抽, 一隻ssr都無, 我感到絕望
打到全球排名二百內先得一隻ssr的就看看
GP03D 01:23 PM 10-19-15
作者: 高級嘍囉:
LV1時一次過食幾張會唔會升幾次?
我都想
LVL1->2 就食10張UC or 2張R
LVL2->3 就食R升啦10張應該係100%
tsddr 01:32 PM 10-19-15
Lv100突滿,之後可以hea打.....
天子 01:57 PM 10-19-15
一萬內有冇獎?
T.K. 02:04 PM 10-19-15
抽卷x1.
T.K. 02:17 PM 10-19-15
重有幾個位/
zetakwok 02:22 PM 10-19-15
作者: T.K.:
重有幾個位/

已申請抱大腳,

ID: ANdyK
Matthew.Y 02:42 PM 10-19-15
雖然想keep top100,但係理智話我知d卷係伏既,唔值得爆石
T.K. 02:45 PM 10-19-15
KEEP 到禮拜尾,SSR 確定都唔黎啦
GP03D 03:48 PM 10-19-15
作者: tsddr:
Lv100突滿,之後可以hea打.....
95滿左 都係可能hea打lu....

已家有6張....賣既話得3chips.....好似R咁cheap...
元首KFC 03:50 PM 10-19-15
排名就快雙位數了, 再抽唔到可能真係keep到200內
yeah yeah 03:53 PM 10-19-15
作者: Matthew.Y:
雖然想keep top100,但係理智話我知d卷係伏既,唔值得爆石
都唔係伏既..
上次一抽卷中SSR31
:bface: 04:03 PM 10-19-15
作者: clie:
點樣將佢快速U TURN繼續大絕?
[今更] 只要拉佢返自己陣營就會U turn
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132 532  ... 最後

返回主題版面