Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
ikari28 02:14 PM 09-25-14
作者: maxwaver:
我都會有170位左右
我係exactly 170囉
其實依家仲有幾多間機鋪有得玩
6eo 03:31 PM 09-25-14
原來已經升左聖昌大帝
maxwaver 05:15 PM 09-25-14
作者: ikari28:
我係exactly 170囉
其實依家仲有幾多間機鋪有得玩
盒卡同IC都唔知飛左去邊了
亍 ◣ 09:04 PM 09-25-14
上左了....

http://info.enbujyo.3594t.com/rankin...ar_i01_01.html
b_boy 09:28 PM 09-25-14
恭喜晒
昨晚我走果陣佢差DD升到
stevenfan 09:36 AM 09-26-14
戰國新VER

小泉信長
b_boy 11:07 AM 09-26-14
作者: stevenfan:
戰國新VER

小泉信長
唔會成為政治問題?
b_boy 01:31 PM 09-28-14

小泉4+9氣, 12~13C, 食埋9氣果下補100% +7/+7
13面要用13氣
Chitose1987 05:09 PM 10-07-14
【悲報】アーケード『三国志大戦3』が2015年1月でサービス終了

不死身的出木杉 05:24 PM 10-07-14
三國志大戰的海外連線服務將於 2015年1月16日終止。
全國對戰 及 演習戰 將不會提供。
其他有關終止海外連線服務後的資料請參閱官方網頁。
6eo 05:28 PM 10-07-14

b_boy 05:57 PM 10-07-14
比佢拖到咁耐算係咁
世嘉極低成本賺多幾年錢
亍 ◣ 07:22 PM 10-07-14
其實都過左咁多年點解戰國唔攪出海外??個機體應該用wffc一樣...唔係怕海外唔識日本戰國吧......

咁樣停之後再有新版本可能都少左一班人........
張飛後代 01:04 AM 10-08-14
作者: Chitose1987:
【悲報】アーケード『三国志大戦3』が2015年1月でサービス終了

嗶~~~~~~
Stevesteve 10:31 AM 10-08-14
作者: b_boy:
比佢拖到咁耐算係咁
世嘉極低成本賺多幾年錢
可能嫌太碎, 賺都廢事賺

其實唔出卡開始, 機鋪本身能否賺錢已成疑.
因機鋪愈縮愈小, 縮到咁上下, 摺係正常.
Stevesteve 10:35 AM 10-08-14
作者: 亍 ◣:
其實都過左咁多年點解戰國唔攪出海外??個機體應該用wffc一樣...唔係怕海外唔識日本戰國吧......

咁樣停之後再有新版本可能都少左一班人........
我比較陰謀論. 摺埋三國.
誘使機鋪入戰國, 仲隨時係舊version, 即係好似大陸玩舊版三國咁..., 依家機鋪我諗係唔肯入戰國多於sega唔俾貨.

純猜測, 無根據.
6eo 10:47 AM 10-08-14
我估無咩機舖敢入戰國
風音 10:51 AM 10-08-14
戰國d人香港識幾多丫:0)
LR猫 10:57 AM 10-08-14
作者: Stevesteve:
我比較陰謀論. 摺埋三國.
誘使機鋪入戰國, 仲隨時係舊version, 即係好似大陸玩舊版三國咁..., 依家機鋪我諗係唔肯入戰國多於sega唔俾貨.

純猜測, 無根據.
香港3.59之前一直都遲一個ver喇

戰國,邊個敢入
Stevesteve 11:21 AM 10-08-14
作者: iamleoluk:
我估無咩機舖敢入戰國
可能係掛..

但做生意o既野, 佢地先識計條數.
kev00269270 12:37 PM 10-08-14
年半冇玩
係時候打番幾場?

不過依家仲有乜場有得打?MK新之同荃灣南豐好似都冇左
荃灣GZ好似仲有?
J+1 01:00 PM 10-08-14
作者: 風音:
戰國d人香港識幾多丫:0)
有囡卡就引到一班啦...掛

我覺得wccf仲差過三國..都有入,如果同三國同類型的戰國應該點都會試下掛...你話另一隻似bb 玩法嗰隻三國唔入都預左....
由手機版發出
Stevesteve 02:24 PM 10-08-14
作者: kev00269270:
年半冇玩
係時候打番幾場?

荃灣GZ好似仲有?

MK去GZ
荃灣又係去GZ
荔枝角就活力城..其它唔知.
Stevesteve 02:28 PM 10-08-14
作者: J+1:
有囡卡就引到一班啦...掛

我覺得wccf仲差過三國..都有入,如果同三國同類型的戰國應該點都會試下掛...你話另一隻似bb 玩法嗰隻三國唔入都預左....
由手機版發出
其實我見D大型機房都間唔中會入D蝕錢野, 在商言商, 其實肯唔肯入好睇成本, 條數佢地行內人先知.
我地又唔係做生意, 鬼知佢.
b_boy 10:04 AM 10-09-14
我頂, 原來佢拖到下年1月15日係因為剛好3594日

世嘉最後要係要玩埋個諧音

作者: kev00269270:
年半冇玩
係時候打番幾場?

荃灣GZ好似仲有?
旺角大部份人都係係SG打
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後

返回主題版面