Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 433 483 523 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 543 583  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 11:11 PM 07-21-18
好似易左上千7﹖清完珠1744排249 @@

應該D人係唔敢打你,諗住殺唔到隻ERICA俾你磨死

我估唔駛筆頭就咁鐵也都秒到號,咁已經拆左
J+1 10:53 AM 07-22-18
193萬...會唔會有堆人2百萬就停手呢....
由手機版發出
ShinDou 12:26 PM 07-22-18
無啦啦又有1863分人送分,反贏佢又加16分,有D千8分人唔知點解擺呢D陣守到可以去到咁高分 @@
J+1 03:43 PM 07-22-18
睇個名以為關退魔忍事w

由手機版發出
亍 ◣ 07:37 PM 07-22-18
超級保羅霍特...

ShinDou 07:55 PM 07-22-18
嘩FPS60真係LOAD快好多同動作快好多順好多,鬥雞磨快好多,轉番先,應該唔會再係咁HANG掛﹖

又有個1979分人送分,佢殺我加5分我減1分,反贏佢加成18分,唔知佢係咪多分得濟所以送下,不過佢個名係鬥雞頭十,而家見佢排40幾 XD
ShinDou 10:48 PM 07-22-18
停手了,1832排232,完全追唔到百大,打完人俾人必反咁濟,仲要1917先入到 @@ D人駛唔駛高分成咁﹖個個都有鐵也係度爆水速刷所以咁快﹖
亍 ◣ 11:13 PM 07-22-18
最後都係得兩三個用鐵也打我個陣......奇怪.......
ShinDou 11:17 PM 07-22-18
你個陣係複製陣黎,我殺左幾個都係咁擺了 XD 可能知你實反贏佢費事大家磨分
J+1 11:34 PM 07-22-18
唔係都預左對面反擊咩...

我如果衝分嗰時只會睇+50以上嘅對手,完全唔諗會唔會反擊....就算比佢反贏都至少賺4,5分...
由手機版發出
ShinDou 11:42 PM 07-22-18
我都係淨係刷高分打,以前反擊率冇咁高,可能而家個陣太廢 XD
ShinDou 04:00 PM 07-23-18
隻大忍者勁喎擺明出俾天元用,不過冇晒石得個睇字

唔記得今日開鬥滅,而家先開房打@@

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
亍 ◣ 08:02 PM 07-23-18
作者: ShinDou:

唔記得今日開鬥滅,而家先開房打@@

我有o係ch01提過架
ShinDou 08:04 PM 07-23-18
今日忙到冇時間清體麻 XD
ShinDou 10:01 PM 07-23-18
終於拎埋N30D粒限凸,而家3粒,不過都係得個擺字,又得32石,NEW COMER最快都要下個月先有石抽番黎,仲要唔知會唔會又俾D爬山神機焗左去射,仲要唔知係咪又跌死 @@
ShinDou 08:18 AM 07-24-18
D人咁鍾意半夜先打機既?訓前明明lv1 devil仲有幾十萬先出,間房又得幾丁友,岩岩入去已經係lv2射大佬,又可以hea打,而家愈打愈hea淨係鬥雞咁濟,8月出langrisser可能會半棄XD

ShinDou 04:06 PM 07-24-18
咦原來大器pool除左加2隻新野之外仲剷晒d垃圾,而家好正喎,早知之前大器飛唔射啦

J+1 06:11 PM 07-24-18
舊埋nc機都放晒入去....引你買大器餐....(至少呢個池叫吸引到
由手機版發出
亍 ◣ 07:36 PM 07-24-18
鏡高改成lv 3,可以容易少少少少了....
ShinDou 07:46 PM 07-24-18
咁得意既但盾XAN斬又唔變LV3﹖明明個忍者POOL都會出
亍 ◣ 08:37 PM 07-24-18
因為O個隻係大器掛
ShinDou 10:43 PM 07-24-18
但特LV1太廢,隻鏡雖然唔係大器但都勁好多,是但打1下都3 5萬,凸爆XAN都未必有2萬
ShinDou 08:31 AM 07-25-18
Lv3 devil又出金箱肥,係咪上次開始改易左出金箱但塞晒d垃圾落去?

J+1 09:59 AM 07-25-18
今次暫時到Lv 7 都冇稀有boss
由手機版發出
J+1 03:22 PM 07-25-18
Nc有100%防異常,朱雀福音
由手機版發出
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 33 433 483 523 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 543 583  ... 最後

返回主題版面