Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-21-18, 11:11 PM   #13301
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
好似易左上千7﹖清完珠1744排249 @@

應該D人係唔敢打你,諗住殺唔到隻ERICA俾你磨死

我估唔駛筆頭就咁鐵也都秒到號,咁已經拆左

此篇文章於 07-21-18 11:17 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-18, 10:53 AM   #13302
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
193萬...會唔會有堆人2百萬就停手呢....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-18, 12:26 PM   #13303
ShinDou

無啦啦又有1863分人送分,反贏佢又加16分,有D千8分人唔知點解擺呢D陣守到可以去到咁高分 @@
舊 07-22-18, 03:43 PM   #13304
J+1
望過黎呀!!!!!!

睇個名以為關退魔忍事w

由手機版發出
舊 07-22-18, 07:37 PM   #13305
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
超級保羅霍特...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-18, 07:55 PM   #13306
ShinDou

嘩FPS60真係LOAD快好多同動作快好多順好多,鬥雞磨快好多,轉番先,應該唔會再係咁HANG掛﹖

又有個1979分人送分,佢殺我加5分我減1分,反贏佢加成18分,唔知佢係咪多分得濟所以送下,不過佢個名係鬥雞頭十,而家見佢排40幾 XD

此篇文章於 07-22-18 08:47 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-22-18, 10:48 PM   #13307
ShinDou

停手了,1832排232,完全追唔到百大,打完人俾人必反咁濟,仲要1917先入到 @@ D人駛唔駛高分成咁﹖個個都有鐵也係度爆水速刷所以咁快﹖
舊 07-22-18, 11:13 PM   #13308
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

最後都係得兩三個用鐵也打我個陣......奇怪.......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-22-18, 11:17 PM   #13309
ShinDou

你個陣係複製陣黎,我殺左幾個都係咁擺了 XD 可能知你實反贏佢費事大家磨分
舊 07-22-18, 11:34 PM   #13310
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔係都預左對面反擊咩...

我如果衝分嗰時只會睇+50以上嘅對手,完全唔諗會唔會反擊....就算比佢反贏都至少賺4,5分...
由手機版發出
舊 07-22-18, 11:42 PM   #13311
ShinDou

我都係淨係刷高分打,以前反擊率冇咁高,可能而家個陣太廢 XD
舊 07-23-18, 04:00 PM   #13312
ShinDou

隻大忍者勁喎擺明出俾天元用,不過冇晒石得個睇字

唔記得今日開鬥滅,而家先開房打@@

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 07-23-18, 08:02 PM   #13313
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ShinDou 查看文章

唔記得今日開鬥滅,而家先開房打@@

我有o係ch01提過架

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-23-18, 08:04 PM   #13314
ShinDou

今日忙到冇時間清體麻 XD
舊 07-23-18, 10:01 PM   #13315
ShinDou

終於拎埋N30D粒限凸,而家3粒,不過都係得個擺字,又得32石,NEW COMER最快都要下個月先有石抽番黎,仲要唔知會唔會又俾D爬山神機焗左去射,仲要唔知係咪又跌死 @@
舊 07-24-18, 08:18 AM   #13316
ShinDou

D人咁鍾意半夜先打機既?訓前明明lv1 devil仲有幾十萬先出,間房又得幾丁友,岩岩入去已經係lv2射大佬,又可以hea打,而家愈打愈hea淨係鬥雞咁濟,8月出langrisser可能會半棄XD

舊 07-24-18, 04:06 PM   #13317
ShinDou

咦原來大器pool除左加2隻新野之外仲剷晒d垃圾,而家好正喎,早知之前大器飛唔射啦

舊 07-24-18, 06:11 PM   #13318
J+1
望過黎呀!!!!!!

舊埋nc機都放晒入去....引你買大器餐....(至少呢個池叫吸引到
由手機版發出
舊 07-24-18, 07:36 PM   #13319
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

鏡高改成lv 3,可以容易少少少少了....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-24-18, 07:46 PM   #13320
ShinDou

咁得意既但盾XAN斬又唔變LV3﹖明明個忍者POOL都會出
舊 07-24-18, 08:37 PM   #13321
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

因為O個隻係大器掛

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-24-18, 10:43 PM   #13322
ShinDou

但特LV1太廢,隻鏡雖然唔係大器但都勁好多,是但打1下都3 5萬,凸爆XAN都未必有2萬
舊 07-25-18, 08:31 AM   #13323
ShinDou

Lv3 devil又出金箱肥,係咪上次開始改易左出金箱但塞晒d垃圾落去?

舊 07-25-18, 09:59 AM   #13324
J+1
望過黎呀!!!!!!

今次暫時到Lv 7 都冇稀有boss
由手機版發出
舊 07-25-18, 03:22 PM   #13325
J+1
望過黎呀!!!!!!

Nc有100%防異常,朱雀福音
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:32 AM

手機版 | APP版