Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-08-13, 05:49 PM   #1
ShanTou
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
幽☆遊☆白書~魔界統一最強バトル~

大家有無玩哩隻Game呀? 好正呀!!!

Add埋我一齊玩啦! My ID is 818-036-507

https://play.google.com/store/apps/d...te_review=true

3DS FC: 4983 4874 8206

此篇文章於 04-16-13 10:15 AM 被 ShanTou 編輯。
ShanTou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 11:15 PM   #2
Garnet_Crow
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
又係得android先有

舊 04-08-13, 11:56 PM   #3
CCemi
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
邊度會有APK??

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-13, 01:05 AM   #4
ShanTou

Though Van 入去日本google下戴就得啦!

舊 04-09-13, 04:46 AM   #5
暗.黑.騎.士

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ShanTou 查看文章
Though Van 入去日本google下戴就得啦!
Detail plz
暗.黑.騎.士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-13, 12:48 PM   #6
son3son3
Junior Member

註冊日期: Jul 2012
好想玩....
但真的DOWNLOAD唔到><
son3son3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-13, 01:57 PM   #7
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
樓主你想人陪你玩
你都要教下人點先玩到
我諗9成人都唔知有咩方法上到日play商店下載野
由其二個月前連root後用啲咩market unlocker/enable都block左後

舊 04-09-13, 04:59 PM   #8
ShanTou

大家試試[零式‧森美]個page 入面個方法

http://www.sammyaom.com/2013/02/21/a.../#comment-1937

快D加入啦大家~

多謝零式‧森美!!!

舊 04-09-13, 10:43 PM   #9
Sea

註冊日期: May 2011
係咪要最新android version先玩到?
我部version 係4.1.2, 入game後無幾耐就死app

舊 04-11-13, 08:19 PM   #10
ShanTou

死apps?跳返出嚟?

舊 04-16-13, 10:12 AM   #11
ShanTou

用招待碼得到SR++幽助得返兩日渣 ~ 大家快D叫人招待啦!

舊 04-19-13, 10:54 AM   #12
F0310

註冊日期: Dec 2009
玩左兩日,開始識玩了
真係幾好玩
招待碼049-373-063
F0310 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-13, 06:02 AM   #13
honeyshibi

註冊日期: Jan 2013
而家重有無SR++既幽助卡?

シビpixiv: http://www.pixiv.net/member.php?id=4213162
honeyshibi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-13, 06:13 AM   #14
honeyshibi

註冊日期: Jan 2013
我剛開始玩,體力值最大是20嗎?可不可以增加哩?

シビpixiv: http://www.pixiv.net/member.php?id=4213162
honeyshibi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-13, 11:52 AM   #15
clie

體力得20,每次玩STORY MODE都係玩得一陣
有無辦法多D?

招待CODE係咩意思?
568﹣627﹣529
點樣先拎到SR++?
點樣招待友達?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-13, 12:00 PM   #16
clie

引用:
作者: F0310 查看文章
玩左兩日,開始識玩了
真係幾好玩
招待碼049-373-063
我入左CHING個碼,咁有咩用?
SORRY,小弟初次接觸網絡遊戲
舊 05-12-13, 12:55 AM   #17
ShanTou

引用:
作者: clie 查看文章
我入左CHING個碼,咁有咩用?
SORRY,小弟初次接觸網絡遊戲
被輸入招待Code的人可以有一張特別卡,齊9張可以進化到SR++

舊 05-12-13, 01:01 AM   #18
clie

引用:
作者: ShanTou 查看文章
被輸入招待Code的人可以有一張特別卡,齊9張可以進化到SR++
就係要搵人玩,然後叫佢輸入我個CODE?
咁都好難搵到九個人
舊 05-12-13, 11:32 AM   #19
Alata
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
唔多明點玩, 有冇人可以教下....

Alata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-13, 01:05 AM   #20
clie

引用:
作者: Alata 查看文章
唔多明點玩, 有冇人可以教下....
最基本係玩STORY MODE升LEVEL同儲卡,然後將卡強化同進化
強化提升卡的攻防數值,進化可把卡升到+和++
玩家LEVEL越高,統率值就越高,可以組合到更強既卡牌組合

然後可以同其他網上玩家一齊打LV高既妖怪,獲得更強既卡
不時有期間限定既妖怪出沒,成幾千萬血,要十幾人聯手先WIN到

另外新玩家頭七日每日進入遊戲都會有禮物,對強化卡好有用
舊 05-13-13, 01:27 PM   #21
Alata
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
咁咪又黎擴散性...跳完坑點知又入另一個坑lol

Alata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-13, 12:20 AM   #22
F0310

部電話毫無先兆下壞左.....而加整番好後裝番GAME...要重頭玩個orz
第一次接觸呢d手機遊戲...想問其實呢d game既data應該唔會係直接save哂係電話到吧?
有無方法救到?
舊 06-01-13, 10:54 AM   #23
clie

呢幾日佢POP UP左話個SERVER LOAD爆,有唔正常顯示都唔好隨便UNNISTALL
話“有可能”重裝後恢復唔到DATA,我理解為SAVE DATA一直喺佢SERVER度
你用返原本個戶口LOGIN得唔得?

今日玩到78LV,一張UR卡都無。。。無機會入手勁卡,個統率幾高都無用
另外,發現兩張+進化做一張++係勁過三張基本等級合做一張++
同埋,未進化前升左LV既卡,進化後數值會高左D
而家先明點解有D人用渣卡可以WIN到我D勁卡
但應該點煲都唔會勁過SR++

此篇文章於 06-01-13 11:02 AM 被 clie 編輯。
舊 06-01-13, 10:55 PM   #24
F0310

引用:
作者: clie 查看文章
呢幾日佢POP UP左話個SERVER LOAD爆,有唔正常顯示都唔好隨便UNNISTALL
話“有可能”重裝後恢復唔到DATA,我理解為SAVE DATA一直喺佢SERVER度
你用返原本個戶口LOGIN得唔得?

今日玩到78LV,一張UR卡都無。。。無機會入手勁卡,個統率幾高都無用
另外,發現兩張+進化做一張++係勁過三張基本等級合做一張++
同埋,未進化前升左LV既卡,進化後數值會高左D
而家先明點解有D人用渣卡可以WIN到我D勁卡
但應該點煲都唔會勁過SR++
用番原本個GOOGLE AC都唔得....放棄了
之前D EVENT都拎左幾張SR卡....而加無哂唔想重玩了orz
舊 06-18-13, 11:50 PM   #25
clie

係唔係LOCK左海外玩家?
進入唔到更新PAGE

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
幽遊白書 neo2046 街機遊戲討論版 137 11-04-06 11:10 PM
問: 幽遊白書 TV版 仙水篇 P.Hope 日本動漫畫討論版 9 09-02-05 02:59 AM
[PS2] 幽★遊★白書FOREVER steve 電視遊戲討論版 11 12-15-04 11:11 AM
12345 BeBop 日本動漫畫討論版 30 07-01-04 11:36 AM
[PS2]幽遊白書 neo2046 電視遊戲討論版 45 12-31-03 07:00 PM

現在的時間是 03:51 AM

手機版 | APP版