Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 01-15-10, 02:07 PM   #126
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
CONCORD的確唔錯

SJ個人上都幾BUY
行街OK
如果buy黑色鞋的話,2001年AJ11 retro或者前年年尾CDP紅黑會比較好,鞋底唔會變黃。
我自己有對CDP AJ11,顏色配搭靚又型唔在講,行街真喺超級一流!

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-10, 02:38 PM   #127
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 阿聰 查看文章
如果buy黑色鞋的話,2001年AJ11 retro或者前年年尾CDP紅黑會比較好,鞋底唔會變黃。
我自己有對CDP AJ11,顏色配搭靚又型唔在講,行街真喺超級一流!
我一向都係籃色主色所以紅黑係唔揀

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-10, 03:26 PM   #128
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
我一向都係籃色主色所以紅黑係唔揀
咁SJ就fit晒喇!

舊 01-30-10, 11:22 AM   #129
阿聰

AJ11年底又有復刻:藍色蛇皮﹙低筒﹚及灰色﹙高筒﹚。

舊 01-31-10, 04:28 PM   #130
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
唔知買唔買到jordan vi lei ~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-10, 09:18 AM   #131
阿聰

引用:
作者: Misaki Taro 查看文章
唔知買唔買到jordan vi lei ~
AJ6好似今日見街,一陣扑出去買喇。

舊 02-08-10, 10:55 AM   #132
白薔薇騎士
まきちゃん

好似今日行會有kobeV李小龍版
今日去望下先

圖係HK-KICKS見到

天道語錄:
舊 02-09-10, 03:29 AM   #133
阿聰

見到實物,隻色好掂!另外仲有公牛色都好得!

舊 02-09-10, 09:30 AM   #134
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: 阿聰 查看文章
見到實物,隻色好掂!另外仲有公牛色都好得!
實物好似之前幾隻色
著落會俾IV再貼身D
整體都OK

天道語錄:
舊 02-09-10, 12:21 PM   #135
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
其實出AIR PENNY 3 紅色係唔係流料黎....唔見有0既...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-10, 10:36 PM   #136
阿聰

引用:
實物好似之前幾隻色
著落會俾IV再貼身D
整體都OK
我相信kobe V都唔OK的話,好多籃球鞋都唔OK。

舊 02-09-10, 10:57 PM   #137
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
KOBE係低筒型~
應覺上怪怪
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-10, 12:01 PM   #138
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: DC 97 查看文章
KOBE係低筒型~
應覺上怪怪
係觀念上問題
但著落又冇咩野
KOBE IV我都有著

天道語錄:
舊 02-21-10, 10:52 PM   #139
危險人物
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 魚伕 查看文章
其實出AIR PENNY 3 紅色係唔係流料黎....唔見有0既...
有消息,唔知係唔係真~

There will be blood in April, as the Nike Air Penny III ‘Liquid’ colourblocking scheme is doused with a bit of the Jaws vibe. The healthy portions of varsity red on this new colourway is likely a way to commemorate the time he recently spent right near the Atlantic, ending his career with the Miami Heat in 2008. An identically blocked purple version is also set for a summer release, but these will be first, hitting Nike Sportswear retailers like Foot Locker’s House of Hoops on April 23rd.

此篇文章於 02-21-10 10:55 PM 被 危險人物 編輯。
危險人物 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 05:19 PM   #140
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
19/4 出jordan VI (類似櫻木個對~~~)
正~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 03:35 PM   #141
白薔薇騎士
まきちゃん

係hk-kicks見到

靚唔靚就個人問題
但我就唔會入手

天道語錄:
舊 04-18-10, 01:43 AM   #142
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
[問題已解決...原來超舊]

係某地方見到台灣model著呢對藍球鞋,
但唔知係咩型號...有冇人知? 謝謝解答
(香港有賣嗎)

此篇文章於 04-18-10 07:58 PM 被 Terrier 編輯。
Terrier 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-10, 02:59 PM   #143
白薔薇騎士
まきちゃん

有冇人知呢對幾時返
聽聞有行貨
藍黑啱我色系

天道語錄:
舊 05-17-10, 03:03 PM   #144
魚伕
Moderator

引用:
作者: 危險人物 查看文章
有消息,唔知係唔係真~

There will be blood in April, as the Nike Air Penny III ‘Liquid’ colourblocking scheme is doused with a bit of the Jaws vibe. The healthy portions of varsity red on this new colourway is likely a way to commemorate the time he recently spent right near the Atlantic, ending his career with the Miami Heat in 2008. An identically blocked purple version is also set for a summer release, but these will be first, hitting Nike Sportswear retailers like Foot Locker’s House of Hoops on April 23rd.
呢對好似成謎了....
舊 05-18-10, 09:24 AM   #145
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
呢對好似成謎了....
我好似係d水貨舖見行貨就冇見過

天道語錄:
舊 05-18-10, 10:46 AM   #146
魚伕
Moderator

引用:
我好似係d水貨舖見行貨就冇見過
邊間見過...
舊 05-18-10, 11:11 AM   #147
危險人物
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
呢對好似成謎了....
我係ebay見到有

舊 05-18-10, 11:18 AM   #148
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
邊間見過...
信和地面得一間好多波鞋姐
我應該上一,兩星期見到但有冇認錯就唔知我冇特別留意(因紅色唔啱我

天道語錄:
舊 05-18-10, 11:27 AM   #149
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: Terrier 查看文章