Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-22-16, 10:11 PM   #4476
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ShinDou 查看文章
x陣?

射沙同射創性1樣全場分身無效同貫通再加50%命中?

不過電腦好難控制佢幾時出必,好多時見佢1夠珠就出左

3成勝率都守到?打人1輸減好多分架喎
加移動嗰排吉咗,射沙躲喺盾甲兒後面
射沙+直擊同射創一樣,但大力啲同不可防,不過高運動都有機避到,射創+必中就真係次次中,所以玩攻時全射陣會放晒兩隻
唔係控制,係要計數,我想射沙開技,唯有放隻更高運動性但唔會開2珠技既射機先攻一下湊夠3珠,我全隊得多魯基斯合格
尋日好似輸得一場,只揀15XX~17XX既易打陣黎打,不過前日都出現過連敗4,5場
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-16, 11:11 PM   #4477
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
新玩法都冇講到超級德政嘅覺醒系統~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 08:53 AM   #4478
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

終於離收工前4個鐘攪掂1200斬\/

雙人版拳...

暑假仲未完....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 01:06 PM   #4479
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
中bug,頭先sr最尾果下1次食兩隻,其中1隻係之前既凸爆sr星nu,食完唔出ssr星nu俾我,又唔記得清鬥雞場en,蝕晒
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 02:13 PM   #4480
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
新主章得架新r艦..?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 06:22 PM   #4481
clie

20石有得凸大器GETTER3, 唔算太差
舊 08-23-16, 06:29 PM   #4482
J+1
望過黎呀!!!!!!

睇你班咸濕佬要抽....331石實有件水著

又有5000羊限突肥set賣...唔係一個月一set咩....變左半個月一set??

由手機版發出
舊 08-23-16, 06:55 PM   #4483
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
睇你班咸濕佬要抽....331石實有件水著

又有5000羊限突肥set賣...唔係一個月一set咩....變左半個月一set??

由手機版發出
就摺SERVER咪要加快吸金囉
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 08:27 PM   #4484
yorkyork

註冊日期: May 2010
z master 個模組幾正
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 10:59 PM   #4485
ShinDou

諗左好耐先砌到1開波出到1發逆轉拳+紅卡浮游砲
舊 08-24-16, 12:37 AM   #4486
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
重未有時間打新章, 70幾萬COINS好想喊........
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 06:23 AM   #4487
J+1
望過黎呀!!!!!!

清coin中左隻ssr 我唔要喺呢邊有強運
由手機版發出
舊 08-24-16, 07:09 AM   #4488
ShinDou

我之前試過有30萬強敵抽落去但因為過左期冇左MISSION搞到拎唔到多隻SSR XD

強敵呢兩期只係中過SR同R各1
舊 08-24-16, 11:11 AM   #4489
clie

無聊CLICK入去望,竟然係1珠射3格
舊 08-24-16, 09:13 PM   #4490
ShinDou

射左次冥王13連,得1SR醫殺古,好似好伏
舊 08-25-16, 07:25 AM   #4491
ShinDou

岩岩打CLIE個陣,大家鬥開清場技 XD

我果隊郁得快D殺剩隻J,但俾佢1隻反炒4隻,J真係好硬,如果我有盾清場技機可能好D
舊 08-25-16, 10:33 AM   #4492
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
射左39冥王券:
1st 13連: 1 SR, 12 R
2nd 13連: 2隻拳武士道SSR
3rd 13連: 1 SR, 12 R

我係唔係應該換隻新type武士道然後2凸隻新type?

舊 08-25-16, 10:36 AM   #4493
ShinDou

冇事做唔係大器喎?建議凸晒夠4隻大器先
舊 08-25-16, 11:07 AM   #4494
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
岩岩打CLIE個陣,大家鬥開清場技 XD

我果隊郁得快D殺剩隻J,但俾佢1隻反炒4隻,J真係好硬,如果我有盾清場技機可能好D
SOR尋晚臨瞓前SET番正陣
隻射沙而家無咗兩HIT大幅弱化,睇黎殺上去會防唔到,好在盾甲兒升到3段,繼續DUM人波鐘
J用春香就KO
舊 08-25-16, 11:27 AM   #4495
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
我成個account得2隻SSR大器 :
1. 射Nu (已4凸)
2. 盾ARX-7 (1凸, 佢應該係最廢既大器機...)

而我隊全拳隊根本無位放武士道
(JS, Z, 強沙, 強聖/12妹, sub: ガウェイン, SR 藤堂)

舊 08-25-16, 11:29 AM   #4496
yorkyork

最廢大棄唔係lockon?
舊 08-25-16, 11:42 AM   #4497
ShinDou

引用:
作者: clie 查看文章
SOR尋晚臨瞓前SET番正陣
隻射沙而家無咗兩HIT大幅弱化,睇黎殺上去會防唔到,好在盾甲兒升到3段,繼續DUM人波鐘
J用春香就KO
唔緊,我都想試下我個陣,頭先我都係auto,不過我前面3隻都用左覺醒,如果用加命回防可能有機贏

春香我嫌佢個範圍唔好,如果中間冇lone就打得3隻,暫時我都係拳創性紅卡清場技

最廢大器我都覺係lockon,我有凸1
舊 08-25-16, 12:18 PM   #4498
yorkyork

引用:
作者: VTMaldini 查看文章
射左39冥王券:
1st 13連: 1 SR, 12 R
2nd 13連: 2隻拳武士道SSR
3rd 13連: 1 SR, 12 R

我係唔係應該換隻新type武士道然後2凸隻新type?
凸隻新type啦,就算拳隊都可以用,
佢出必殺用彩珠
舊 08-25-16, 12:51 PM   #4499
clie

我覺得最廢係白炎,盾機又唔擋得,大絕毫無殺傷力仲要3珠(唔明營運個腦諗乜)
STUN人地後己方會全回防食花生,眼金金等人地正常返,超白痴
原著係咪都係咁廢?
舊 08-26-16, 09:09 AM   #4500
ShinDou

終於凸爆第2隻大器ij

另外大器得番白卡同lockon,兩隻都冇得抽,等鬥雞場1個月先凸2下

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:22 PM

手機版 | APP版