Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
日本動漫畫討論版>◆ 港漫雜談-- 第拾回 ◆
pierrekwok 10:57 PM 05-20-15
作者: Dangerous-boy:
性公子要揸過對手對波,才能知道對手是男是女
其實佢第一招已經批踭樁人胸口,之後仲要伸手驗明正身
鳳香的對白似在立FLAG啊
Dangerous-boy 11:12 PM 05-20-15
作者: pierrekwok:
其實佢第一招已經批踭樁人胸口,之後仲要伸手驗明正身
鳳香的對白似在立FLAG啊
其實都一早有哂心理準備鳳香會便當,始終正史正印係伯姫
pierrekwok 11:39 PM 05-20-15
作者: Dangerous-boy:
其實都一早有哂心理準備鳳香會便當,始終正史正印係伯姫
伯姫應該成為性公子同埋勇公子反目既原因...
T.K. 11:43 PM 05-20-15
當神帝既女眷死晒,我已經對春秋既女角如何無興趣
kakajit 09:40 AM 05-21-15
點解我覺得滅絕王已經好似三祖咁好抽
T.K. 09:45 AM 05-21-15
咁要睇刀神本身係幾道刀氣
如果五道刀氣生生不息等如刀神
咁真係火候深厚之外直迫三祖
kakajit 09:51 AM 05-21-15
火祖都係打一期就傷到李建成
滅絕王都差唔多 , 真係勁
如果唔係有神秘絕招我真心覺得3條友可以KO佢

希望唔好又係威脅BB生命走人呢D
pierrekwok 12:52 PM 05-21-15
作者: T.K.:
當神帝既女眷死晒,我已經對春秋既女角如何無興趣
聖日仲未死
pierrekwok 12:53 PM 05-21-15
作者: kakajit:

SIMPSONS接連被打臉
Dangerous-boy 08:41 PM 05-21-15
蛇貓門的科技越來越先進,連龍珠菲利軍的治療液都有得浸

作者: kakajit:

其實只須集齊四位四像高手圍李建成已經可以KO佢,鐵路人練四像都多鬼餘

小世民真係大整蠱,捉藍精靈去打怪獸
T.K. 11:33 PM 05-21-15
作者: pierrekwok:
聖日仲未死
唔係早兩期出一格,同死有咩分別?
暗黑騎士 09:33 AM 05-22-15
打怪獸真係靠害, 獨尊就話啫, 路人阿媽都比人吸哂功力, 去黎把鬼, 仲多個負累
諗緊獨變身寒霜邪神打其侖, 咸蛋超人打怪獸, 港產特攝漫畫, 正呀
sunnypigdog 02:25 PM 05-22-15
作者: 暗黑騎士:
打怪獸真係靠害, 獨尊就話啫, 路人阿媽都比人吸哂功力, 去黎把鬼, 仲多個負累
諗緊獨變身寒霜邪神打其侖, 咸蛋超人打怪獸, 港產特攝漫畫, 正呀
好似係因為藍精靈要傳功俾老婆續命, 所以雪露是跟埋去
yeah yeah 04:19 PM 05-22-15
2000人亙斬...
如果成事應該會有大粒野中招.....
到而家個隻太座虎定座太虎...流流地wo
應該話5隻都流流地
打又唔得.....講2句又上火...無d大佬feel
gingq7 10:08 PM 05-23-15
火石洲之戰加強版?

不過咁樣約埋二千人互斬真係仲唔合理過之前幾次約埋打檑台
婠婠 12:18 PM 05-26-15
洪興果團豪華到

乜野紅黃先生、五虎有權全部收皮wwwww
搖搖 12:24 PM 05-26-15
如果叫埋李成克 對面仲邊有得打
T.K. 12:27 PM 05-26-15
金先生可能係黃金俠,每期穿心掌搞掂一個角色
Mage.千砂望 05:42 PM 05-26-15
好難想像洪興3聯side點輸喎~
台面最好打果d係晒佢地果邊~XD
李成克/南哥/大梵/佐維....
剩係大梵+佐維都殺晒~
更加唔好講有個強化左既李成克~同主角威能既南哥~
東英毒蛇得五小貓加顏色戰隊....
睇黎都係要請槍多~
Dom031059 08:51 PM 05-26-15
前幾期東英五小貓同毒蛇二子都已經俾細飛尚武追住黎斬
得個有中二病既座山貓叫打得下,但佢地對手只係八大後人
依家又南哥大飛,更唔好講大梵,佐維,李成克果個級數
就算東英請槍, 有咩槍勁得過大梵+佐維?
牛中海已經入咗土啦...
怪人怪人 11:45 PM 05-26-15
之前牛佬講過話呢章將會係同台灣佬打做主線嘛,即其他組織全部煙幕啦,
咁呢獲金生出場起碼有地中海咁上下表現,一殺四五個洪興二代先掂啦
yeah yeah 12:51 AM 05-27-15
地中海未死都唔夠打啦....
不過佢都幫自己SET左底線...
講明大梵佢地唔會點落埸打....

2000人對南哥/大飛哥無問題啦....
福田係唔係都差唔多咁上下?
gingq7 09:11 AM 05-27-15
之前牛佬話有個想煲既角色仲未出場, 應該就係金先生

而果五貓真係得啖笑:
黃小虎輸比甘尚武,
陳俊賢拉大隊斬大飛卻被輕鬆逃脫,
關忠偉應該弱過陳俊賢,
戴軍堡弱過座王太,
而最好打既座王太都只係同陳浩南平手
Dom031059 11:39 AM 05-27-15
座王太點睇都未到南哥級數
感覺定位只係高尚武少少, 南哥之下
yeah yeah 04:20 PM 05-27-15
5隻虎都唔打得..又唔睇得...
當日就好心拉8爺埋堆啦...
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面