Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-23-04, 11:15 AM   #1
macross7ra
Ultimate Gamer
FireBomber!

註冊日期: Aug 2002
柴灣間ive 究竟點去-.-?

上次我坐地鐵,係杏花村地鐵站落車,

點知行左成10分鐘多D先去到...

其實有尐無快D的方法去...

舊 08-23-04, 11:18 AM   #2
紅狼
披著狼皮的羊

註冊日期: May 2004
地鐵杏花村站
出閘後轉右上樓梯直行 見到馬路轉左直行

舊 08-23-04, 11:19 AM   #3
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
柴灣mtr 落車你仲行得甘

舊 08-23-04, 11:26 AM   #4
macross7ra
FireBomber!

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 紅狼
地鐵杏花村站
出閘後轉右上樓梯直行 見到馬路轉左直行
今日去註冊,試下先

舊 08-23-04, 11:51 AM   #5
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: macross7ra
今日去註冊,試下先
老杏有免費bus去半小時一型
不過唔知放假開唔開

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-04, 12:01 AM   #6
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
好似有巴士去架喎!

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-04, 02:48 AM   #7
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: macross7ra
上次我坐地鐵,係杏花村地鐵站落車,

點知行左成10分鐘多D先去到...

其實有尐無快D的方法去...
出左站轉右(轉左都得)有樓梯上平台,
經過停車場轉左下斜...好快到~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-04, 03:00 AM   #8
湯馬 c 盤旋
Game Master

註冊日期: Sep 2003
o個度冇任何更好既方法啦~

如果住灣仔~天后既人去CW ive搭8P會方便小小.

湯馬 c 盤旋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-04, 03:44 AM   #9
傑少
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 湯馬 c 盤旋

8p最近ive果個站仲遠過由杏花村地鐵站去ive
傑少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-04, 04:27 AM   #10
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 湯馬 c 盤旋

8P...最近果個站(東行柴灣第1個站)係足球場行過去,
普通步伐...都要成12分鐘喇~
0t*係方便少少 ,唔係小小*

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-04, 11:43 PM   #11
湯馬 c 盤旋
Game Master

註冊日期: Sep 2003
搭巴士唔駛上上落落丫麻~ 同埋o係飯堂度入去又行少d路.

不過柴灣ive真係好唔方便...

p.s. 我頭先又打錯個少字

此篇文章於 08-25-04 11:48 PM 被 湯馬 c 盤旋 編輯。
湯馬 c 盤旋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-04, 12:02 AM   #12
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
唔想行的話只有taxi這個方法~.~
如果平時就有$1巴塔的
暑假有冇我就唔知la

行慣左冇咩野~~
你當做運動吧la~~
衰則夏天行幾係野~~

此篇文章於 08-26-04 12:05 AM 被 小草 編輯。
小草 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:27 AM

手機版 | APP版