Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-04, 01:08 PM   #1
newagedreams
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
魔神英雄傳ge模型

Does anyone know where I can buy 魔神英雄傳ge模型 now?
I saw some in Mong Kok yesterday but there was not 飛雲's golden one.
Also, I want 3 合 1 that 壞人機.
Could somebody please help? Thanks!
newagedreams 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-04, 02:02 PM   #2
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: newagedreams
but there was not 飛雲's golden one.
Could somebody please help? Thanks!
<-------飛雲's golden one is this one??
3 合 1黑龍角呢d好難搵wor
有$就上yahoo bid
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-04, 02:06 PM   #3
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: newagedreams
Does anyone know where I can buy 魔神英雄傳ge模型 now?
I saw some in Mong Kok yesterday but there was not 飛雲's golden one.
飛雲's golden one = 龍星丸
3 合 1 that 壞人機 = 黑龍角
garuda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-04, 08:29 PM   #4
newagedreams
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 斯羅少尉
<-------飛雲's golden one is this one??
3 合 1黑龍角呢d好難搵wor
有$就上yahoo bid

ya!!
It was your photo that made me remember it!

really no where that we can buy?
newagedreams 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-04, 04:53 PM   #5
小明
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
真係無乜可能有得買,有都勁貴
想當年龍星丸好似要50,黑龍角要80+
雖然我兩隻都有,不過玩到殘晒
小明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-04, 08:19 PM   #6
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: 小明
真係無乜可能有得買,有都勁貴
想當年龍星丸好似要50,黑龍角要80+
雖然我兩隻都有,不過玩到殘晒
我而家呢隻都咁上下la.....
有d件都唔見,好似把劍
我以前仲有新星龍神丸,戰神丸,忍神丸,可惜當年扔哂
真係欲哭無淚.......
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-04, 09:06 PM   #7
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
呢隻超舊
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-04, 09:09 PM   #8
C-law
大Law友=﹏=

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 驚寂
呢隻超舊
造型唔多靚~
勝在夠懷舊~

舊 07-13-04, 09:43 PM   #9
Txlyo
LegoRob設計師

註冊日期: Nov 2003
一套我好鐘意既卡通片之一

Txlyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-04, 02:35 AM   #10
waitwait
God of Gamer
クリストファー

PSN  IDfattykin
龍王丸先正~~

舊 07-14-04, 02:45 AM   #11
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 驚寂
呢隻超舊
首隻魔神模型龍神丸.......正!
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-04, 03:06 AM   #12
waitwait
クリストファー

PSN  IDfattykin
http://inukakure.at.infoseek.co.jp/wataru.htm

舊 07-14-04, 08:07 AM   #13
Txlyo
LegoRob設計師

註冊日期: Nov 2003
呢部係咪ova版黎?印像中係電視中未見過

Txlyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-04, 09:03 AM   #14
Genes
Senior Gamer

我已前都玩過魔神英雄傳d玩具呢, 不過宜家只係淨番龍王丸同虎王丸兩隻
Genes 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-04, 02:33 PM   #15
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
魔神英雄傳我以前都有玩o架, 不過我係玩第二集,
我記得我有新星龍神丸同新星空神丸, 龍星丸同黑龍角我都有,
新星龍神丸o既造型我覺得好過龍神丸好多, 龍星丸都好型o架,
不過已經掉哂好耐咯
我細佬就有新星龍神丸o既宇宙界型, 騎神丸同埋仲有幾隻壞蛋機o既

全心全意 愛上風見老師!
老師 I love you~~!

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-04, 02:34 PM   #16
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
作者: Super Bus
我細佬就有新星龍神丸o既宇宙界型, 騎神丸同埋仲有幾隻壞蛋機o既
好想買番佢..........................
舊 07-14-04, 03:24 PM   #17
timk0
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
係床下找出
timk0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-04, 04:29 PM   #18
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
作者: timk0
好正呀
你就好啦,仲搵得番! 我個d~~都唔知去左邊......

論壇跳轉

現在的時間是 10:12 PM

手機版 | APP版