Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-16, 07:02 PM   #3851
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
R加升左SSR淨係會第7日派1次R+飛﹖冇得換相同﹖
同款r+只有一隻,其他請課金
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-16, 07:14 PM   #3852
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
有冇人用緊ARX7個強運﹖用左係咪易跌左﹖定要ARX8超強運先明顯D﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-16, 07:18 PM   #3853
J+1
望過黎呀!!!!!!

2隻8仔+雀打覺醒15cost全日都係跌過1,2次
由手機版發出
舊 07-06-16, 07:26 PM   #3854
ShinDou

引用:
作者: J+1 查看文章
2隻8仔+雀打覺醒15cost全日都係跌過1,2次
由手機版發出
即係而家用晒超強運打箱都冇用﹖尾箱都係咁難出﹖

其實R加唔抽住應該唔會蝕﹖大器好似凸1都係同普通既凸爆1樣,咁我不如等遲D睇下邊部大器已經抽到凸1先換番黎凸2咪仲好﹖
舊 07-06-16, 07:31 PM   #3855
J+1
望過黎呀!!!!!!

R+卷係你每次升滿ssr就派,所以你唔換只等於蝕左....
由手機版發出
舊 07-06-16, 07:41 PM   #3856
ShinDou

即係換黎不斷升就可以成個R加POOL既機都拎晒﹖
舊 07-06-16, 11:08 PM   #3857
ShinDou

太遲打,又要幫人尾刀,升唔切R加,去到SR加加咋,爭19粒中級藍CELL,又要等下星期,不過其實唔急可以慢慢黎
舊 07-06-16, 11:35 PM   #3858
clie

註冊日期: Dec 2001
如果KEEP住個派R+升SSR個進度,等如你每週多一隻SSR
而你等到下週先升SSR,等如你比人少咗一隻SSR
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-16, 11:36 PM   #3859
clie

我用拳ARX7打尾箱仲好跌過8仔
舊 07-06-16, 11:37 PM   #3860
ShinDou

始終佢換到既野有限,同埋都係用黎凸大器,如果冇大器版其實都係得個儲字

原來而家有成35萬強敵COIN未抽

而家有D版射卒唔知點解好高回避,用D盾機打成日MISS,咁岩我D盾機多超級系,而家好似真實系機勁D﹖

此篇文章於 07-07-16 12:09 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-07-16, 08:42 AM   #3861
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今日個紫覺醒d盾硬到射nu都係10好彩大絕冇影響一炮掃場

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 05:18 PM   #3862
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
棄GAME左好耐,見UPDATE左2.0好似好玩番D又玩下...有冇大腿可以抱下?我得28RANK唔夠力打DESTROY,有冇FD可以ADD?
邊到有得睇機既RANKING? 岩岩抽到隻沙殺比射唔知勁唔勁....
係咪成長TYPE係大器先勁?大器其實有咩分別?
THX!

已家先沖到80隻DESTROY....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-16, 05:21 PM   #3863
J+1
望過黎呀!!!!!!

有冇id?

大器你可以當成永續特效機...(當然指上位大器機...仲要突滿先有效果 ) R+入面好似冇邊部叫得上係上位大器...
如果手上冇咩強機可以先升拳z, 如果要強運就arx7,如果想試新type就冇事做同維納斯...

由手機版發出

此篇文章於 07-07-16 05:35 PM 被 J+1 編輯。
舊 07-07-16, 05:32 PM   #3864
GP03D

ID: 167736893
有冇WIKI睇邊部係上位大器機? 知邊部係上位機都好....已家都唔知升邊部....
大器機我得美少年拳同鐵甲盾.....

此篇文章於 07-07-16 05:36 PM 被 GP03D 編輯。
舊 07-07-16, 05:34 PM   #3865
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔係名...個組數字
由手機版發出
舊 07-07-16, 05:37 PM   #3866
GP03D

引用:
作者: J+1 查看文章
唔係名...個組數字
由手機版發出
SORRY我錯,已改...

舊 07-07-16, 05:42 PM   #3867
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
WIKI呢度:http://wiki.dengekionline.com/srw-x/...ット一覧

舊 07-07-16, 06:23 PM   #3868
ShinDou

凸爆大器勁過凸爆普通機2倍度

之前派左2粒限凸料拎唔拎到﹖拎到就用黎谷是但1部已有大器機,R加有得換美少年同鐵甲,建議換美少年凸左佢,暫時覺得拳機都仲係勁過盾機

曜日覺醒任改DROP RATE派水咁好死,即係改低啦,可能太多人1日就凸爆左隻R加變SSR,好心唔好咁小家啦,人地要1日齊料都起碼爆幾支水先得啦

此篇文章於 07-07-16 06:27 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-07-16, 06:34 PM   #3869
J+1
望過黎呀!!!!!!

早兩日我用左3支水/
由手機版發出
舊 07-07-16, 07:13 PM   #3870
ShinDou

終於300左,第1次有特效SSR同埋殺左咁多隻
舊 07-08-16, 10:17 AM   #3871
ShinDou

岩岩強敵抽到SSR,不過係肥,係咪玩野,已經咁難出SSR,仲要擺肥落去

抽緊40幾萬強敵其實都好痛苦,太晒時間,又成日爆倉KEEP住要係咁賣同合
舊 07-08-16, 10:40 AM   #3872
clie

SSR肥中多多都受,而家太多SSR機要升

有盾鐵甲既大大有無打算750晶買拳鐵甲黎食?R+又有張射,可以一下子凸爆大器
舊 07-08-16, 10:43 AM   #3873
ShinDou

SSR肥都係十零萬EXP,其實都好少,不過其實個強敵POOL係咁跌必殺同EXP肥都幾好,用黎升機

如果本身有盾鐵甲我可能都會換,不過我本身得射鐵甲,所以冇諗
舊 07-08-16, 12:40 PM   #3874
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
成日彈game
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 12:48 PM   #3875
ShinDou

我都成日彈,好似話今日會有更新FIX﹖

第2張SSR肥了

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:50 PM

手機版 | APP版