Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
天野 08:36 PM 06-15-17
作者: 神名レオ:
的確係
正路點會係switch xx出之前放呢個料出嚟
仲多番強調係最新一集,主team開發
而且20號直播會太子都係度,堅派定心丸
加上e3後啲第三廠對switch咁「積極」
老任今次都幾頭痕
你講得岩
老任要靠自己架啦
Switch現在好賣都係靠自己
唔通靠Capcom果隻舊街霸咩

第3廠除左賤兔同Fifa(但我少玩足球變相又少一隻)
係E3都見唔到第3廠"新"game
想玩第3廠新game可能要等下年了
rayho 08:43 PM 06-15-17
作者: wsx360:
以目前情況黎睇 capcom原本計劃應該係想飛起老任
不過NS意外大賣先留條後路俾自己(出NS版MHXX)
以Wiiu個勢,想唔飛都好難,3DS又唔夠機能做MH5,
係PS4/x1做下一代好正常
STRIFE 01:10 AM 06-16-17
http://gearnuke.com/monster-hunter-w...witch-version/

Monster Hunter: World has been in development for four years. *Originally, it was going to be called “Monster Hunter 5”, but the development team really liked the name, “World”

crapcom:俾你地打下飛機有乜所謂,又唔會有咩責任\/
ayane123 06:43 AM 06-16-17
點都好啦
Crapcom日日講呢隻係正統繼編,又話本來係5,只不過啲開發人員鍾意world呢個名

佢重有隻XX switch未出架,係商業上既角度睇

點會有隻game未出,就係第二個平台發表系列新作

呢點真係講唔通架,除非佢諗住一段長時間都唔係果個平台到出同一個系列啦

尤其是老任呢啲,你咁樣玩老任,老任會記一段好長時間架

所以crapcom都唔知諗咩

又或者如傳聞所講,罪大比左好多錢買隻MH返來啦
天恨情 07:41 AM 06-16-17
有冇MH對SWITCH根本唔算好大影響
以前3DS既MH銷量遠遠不及本家作
MH對SWITCH最多咪錦上添花
之前未公佈MH咪又係缺貨
況且PS4同SWITCH有D唔同
唔會好頭痕姐
wong0622 09:23 AM 06-16-17
作者: ayane123:
點都好啦
Crapcom日日講呢隻係正統繼編,又話本來係5,只不過啲開發人員鍾意world呢個名

佢重有隻XX switch未出架,係商業上既角度睇

點會有隻game未出,就係第二個平台發表系列新作

呢點真係講唔通架,除非佢諗住一段長時間都唔係果個平台到出同一個系列啦

尤其是老任呢啲,你咁樣玩老任,老任會記一段好長時間架

所以crapcom都唔知諗咩

又或者如傳聞所講,罪大比左好多錢買隻MH返來啦
呢D野睇埋 TGS 前 Nintendo Direct 先講定,Capcom 不嬲都係兩頭蛇
如果 Switch 又公佈隻 MH5P Deluxe or xXx (Fall 2018),D人又會話咁想打隻 MHW 無道義

點睇 Capcom 都似向多線發展方向做,MH Stories 已經係另外一條線,瑪莉奧都有唔同類型啦 (2D / 3D / World / Galaxy / Sunshine),佢有無能力跟或者 Gamer 受唔受又係一回事
ericwpk 09:30 AM 06-16-17
gapcom d title 隻隻都有番咁上下號召力, 佢仲有本錢跳下草裙舞, 你又吹佢唔脹

雖則如此, 佢 d title 好多都已經溶溶爛爛................
david 09:36 AM 06-16-17
作者: ericwpk:
gapcom d title 隻隻都有番咁上下號召力, 佢仲有本錢跳下草裙舞, 你又吹佢唔脹

雖則如此, 佢 d title 好多都已經溶溶爛爛................
只要一日仲有一班死忠,CRAPCOM俾咩C出O黎都會自動上釣,CRAPCOM都唔會有收皮O既一日。
神名レオ 05:09 PM 06-16-17
http://blog.esuteru.com/archives/20014960.html
PS4『モンスターハンターワールド』関連の新たな商標が見つかる 月額課金制は確定か

大家點睇
強化人間ですの~★ 05:11 PM 06-16-17
club
望落係restidentevil.net果類連動野
MultiPASS 05:21 PM 06-16-17
作者: 神名レオ:
http://blog.esuteru.com/archives/20014960.html
PS4『モンスターハンターワールド』関連の新たな商標が見つかる 月額課金制は確定か

大家點睇
冇問題,歐美玩家會buy呢種模式...
呢次要睇Capcom有乜吸晴玩法放落MHW去爭取佢地支持。
benltc0000 02:29 AM 06-17-17
https://www.bilibili.com/video/av11376919/?zw

睇落gameplay好過引
赤兵尉SETH 02:44 AM 06-17-17
採集同用item呢d動作忍左更多年終於肯改 但一拎起武器變返平時既芒亨
雖然好多位睇唔清楚,但比我感覺贏返Horizon

同埋npc終於講人話,之前Monster Hunter Stories都要講外星話
算唔算破壞左世界觀
DevilElvis 04:15 AM 06-17-17
作者: benltc0000:
https://www.bilibili.com/video/av11376919/?zw

睇落gameplay好過引
Video已被人下架
零式 10:26 AM 06-17-17
https://youtu.be/heqT8AUZym0
qwe 10:45 AM 06-17-17
睇片玩落係好玩
但唔太鍾意佢太暗/灰...好似手提機咁COLOR D會MH D
MultiPASS 10:51 AM 06-17-17
作者: qwe:
睇片玩落係好玩
但唔太鍾意佢太暗/灰...好似手提機咁COLOR D會MH D
實機畫面應該會再光啲同清啲,色調就睇邊個地圖啦。依家公開只係好小嘅部分。
qwe 10:57 AM 06-17-17
作者: MultiPASS:
實機畫面應該會再光啲同清啲,色調就睇邊個地圖啦。依家公開只係好小嘅部分。
其實點都係期待
屠龍時真係好MH味,搵幫手後friendly fire都好MH

雖然對全世界GAME迷黎講條片係好事,但對華人GAME媒黎講都幾唔好..即使條片未必係華人拍
STRIFE 11:08 AM 06-17-17
偷拍片黎梗係暗啦
野良猫 11:20 AM 06-17-17
以為佢會大改戰鬥,結果都係一樣

飛躍咗嘅就只有畫面
零式 11:25 AM 06-17-17
作者: 野良猫:
以為佢會大改戰鬥,結果都係一樣

飛躍咗嘅就只有畫面
GAPCOM點會咁好死
遊雲gspirit 11:44 AM 06-17-17
睇完條片,我都覺得同舊 MH差唔多,真係要講分別o既:
1.畫面texture靚好多
2.冇過區
3.UI較似歐美game

唔怪得Crapcom都話佢係正統MH(5)...
Eking 01:22 PM 06-17-17
作者: 遊雲gspirit:
睇完條片,我都覺得同舊 MH差唔多,真係要講分別o既:
1.畫面texture靚好多
2.冇過區
3.UI較似歐美game

唔怪得Crapcom都話佢係正統MH(5)...
多左好多新動作/ACTION
rayho 01:35 PM 06-17-17
其實MH可以出個塔防手游,打老山龍XD
Alpha2 01:46 PM 06-17-17
係咪呢條禁片

第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面