Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-18, 09:55 AM   #1
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
Red Sparrow 紅雀特工

感想一堆

諗住當係 Black Widow origin 嘅心態而去睇必定失望,當無間道咁睇就似啲,前面被迫「下海」拖太長,而受訓個段太短,好似過冷河,其實都未訓完就「卒業」,對之後有咩影響唔太明顯,你期待學員之間會有互劈,你去睇 Agent Carter 好過;女主腳無打架戲

之後成部戲就係估女主腳係企邊邊,不過又唔難:因為如果佢係真係為國效力嘅,條男主腳應該老早就變咗北京填鴨

翻轉頭,俄方成個佈局好玩死自己,搵戲嚟做,最後畀個女主角借刀公報私仇

個劇情太多漏洞犯駁: 其實無乜理由要同美帝交換返個女主角,反正係 black-ops,將佢同個「內鬼」埋單,一乾二凈,俄方又唔係做唔出 ;本人若果收得美帝錢個內鬼嘅話,打死都唔用真名,同維也納開戶口喇,真係有咁笨你都信?!同 《克里姆林宮的樞機主教》等間諜片爭太遠

你一心諗住睇 Jennifer Lawrence 脫嘅話,可能收獲太啲,但啲肉搏戲完全唔性感(見人見智),但佢塊面時漲時縮,唔多好睇

此篇文章於 03-08-18 12:40 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 hottoys dx06 Jack Sparrow $1400 shukei 買賣專區 0 06-13-13 12:14 AM
文雀 (Sparrow) (杜sir 3年力作,柏林競賽片入圍作品) 呂鳳仙 電影版 12 06-27-08 09:03 PM
Red Orchestra subzero PC電腦遊戲討論版 2 06-11-08 08:37 PM
[主題公園] Photoshop RED ビスケット 照相館 13 08-04-07 12:56 AM
RED ALERT 2 vernon PC電腦遊戲討論版 0 01-22-03 03:57 PM

現在的時間是 12:56 AM

手機版 | APP版