Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-17, 04:29 PM   #9751
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
你估中了, 所以先一定要抽齊

而家來講有幾隻食完BUFF可以開場秒你一行, 初號機要改應該因為佢食最多BUFF必殺範圍都唔細, 加1000行動放多1-2隻指揮閣下同網球妹放盡指揮都沒可能夠快, 如果放埋安琪就更加追唔到
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-17, 04:35 PM   #9752
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
其實點解營運會搞D咁既野﹖為左出2隻神BUFF機搞到大改其他機既技 @@ 同佢1開始個諗法係將D冇人用既機上修變番有人用個方向好唔同 @@

其實今次出果2隻機個BUFF唔整咁勁咪唔駛咁改法﹖

初號機唔係打周圍咩﹖而家最流行203陣應該每次打得1隻 @@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-17, 04:44 PM   #9753
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
其實諗番以前鬥雞1開波果陣大器=廢機個年代平衡幾好,起碼可以用下D非大器機,而家搞到冇勁既大器就冇人權其實都幾悲哀
呢樣真係好認同,大器數值巳經贏非大器幾條街,d another產既大器就連一個技能都巳經打死非大器幾個技能加埋
vs征霸就打一堆魔改造機體

最近一個月pvp真係好無意思,平衡崩壞速度快到呢
而家個pvp同拎住一疊銀紙互相拍對手塊面有咩分別

永不追pvp排位

引用:
作者: ShinDou 查看文章
其實點解營運會搞D咁既野﹖為左出2隻神BUFF機搞到大改其他機既技 @@ 同佢1開始個諗法係將D冇人用既機上修變番有人用個方向好唔同 @@

其實今次出果2隻機個BUFF唔整咁勁咪唔駛咁改法﹖

初號機唔係打周圍咩﹖而家最流行203陣應該每次打得1隻 @@
應該係營運個班エアプ改閣下,無諗過兇惡會攪到100%倍率必都變得惡成咁
又一向都唔做下修方向既調置

收唔到科咪攪d咁既機出黎

此篇文章於 09-23-17 04:48 PM 被 dragonar226 編輯。
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-17, 04:54 PM   #9754
ShinDou

而家鬥雞真係,要打上去頭1百首先要有果期流行既神機,然後就要擺個冇乜人敢打你既陣,又或者有無限水爆再無限時間反擊,仲要多數反贏先得 XD

其實都真係唔明點解會係上次個活動上修盾閣下,仲要整到咁勁,最神奇既係佢地改完D技自己唔會試下先 XD
舊 09-23-17, 04:57 PM   #9755
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

係, 自從ANOTHER出佐之後D機打臉速度愈來愈快, 唔抽PVP沒人權, 我覺得係隻GAME進入佐成熟期要收割玩家荷包, 沒哂水魚就會執笠開新隻GAME再輪迴, 最近其實玩得好唔開心, 不過你唔開心佢有錢賺, 以前係你開心佢沒錢賺, 但好唔鐘意呢個營運D機隻隻都亂咁出破壞平衡
舊 09-23-17, 04:59 PM   #9756
dragonar226

改完其實估唔到咁勁唔出奇,我一眼睇落去都以為唔算好勁
班友係真係衰在改完唔試,求其試一場都知惡到出汁
舊 09-24-17, 09:48 AM   #9757
ShinDou

有2個千7分人擺EUREKA打我,試下用90號打兩個都贏,淨係加1千行動應該唔夠90號快,要有埋THE END/安琪先得,
舊 09-24-17, 02:34 PM   #9758
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
究竟9月有無生放送
成24號都未有宣傳
等派30石架嘛
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-17, 02:57 PM   #9759
ShinDou

生放送唔係派40石咩﹖實有啦,黎緊又3點0喎

我都等緊石先夠射NEW COMER

其實有冇人都覺得而家個活動BGM有BUG﹖無啦啦勁大聲,去到BOSS WAVE變番正常BGM就細聲番好多,上次已經係咁

此篇文章於 09-24-17 03:12 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-24-17, 03:37 PM   #9760
qqabc

從來唔開聲XD
舊 09-24-17, 03:57 PM   #9761
ShinDou

我都係係屋企先開聲

今次5星唔用特效FD FULL AUTO過唔到 @@
舊 09-24-17, 04:20 PM   #9762
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
冇人抽? fd list 冇持效用
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-17, 04:43 PM   #9763
ShinDou

我FD LIST有2個凸爆EUREKA,應該好多人等THE END XD
舊 09-24-17, 05:34 PM   #9764
ShinDou

肉飛中左拳百式,食晒2隻白百式先 XD
舊 09-24-17, 10:55 PM   #9765
ShinDou

爆左支水打左上1839排83,仲有2分鐘冇晒珠,唔爆了,打多場都未必趕得切,希望保到頭1百 XD 而家鬥雞先7千勝 @@

11點入去睇埋單1832排99 @@ 好險 XD

而家11點01再入去睇都係1832但排101既﹖@@

02分再入去睇又100,咩事﹖

派彩話我排111 @@

下次要早半個鐘爆水打先

此篇文章於 09-24-17 11:02 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-24-17, 11:06 PM   #9766
dragonar226

結算前開始左個D,如果12點前都打唔完會當攻擊個邊輸
結算完左之後個幾分鍾排位變化應該就係因為呢樣
舊 09-24-17, 11:09 PM   #9767
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
fighter卷中左冥王,yeah

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-17, 11:10 PM   #9768
ShinDou

即係我樓下果D人俾人結算前開佢波但殺唔切,當左佢贏所以加左分踢番我落去﹖@@

其實今日轉完個陣之後好少人打我,早知早D試陣,不過黎緊出左THE END之後應該鬥雞個世界又會唔同晒了,都唔知打唔打到上去 XD
舊 09-25-17, 12:50 PM   #9769
ShinDou

岩岩俾個eureka 安琪 真31 盾閣下 拳cc陣打, 反得贏佢喎,冇想像中咁屈喎,eureka而家太易死了,1野秒左佢之後就好易
舊 09-25-17, 01:22 PM   #9770
ShinDou

清完珠1397已經排31 @@ 好多eureka陣但都係亂擺
舊 09-25-17, 03:15 PM   #9771
ShinDou

開左the end pool了,真係堅屈, 得140石,射左4次先得1隻黑師傻,唔食住了,見個pool去到29號,快d生放送派石拎埋隻the end黎爽啦,不過都真係要搵下邊部食buff做打手最好

此篇文章於 09-25-17 03:18 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-25-17, 03:21 PM   #9772
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
The end都出了...有邊幾隻可以同時食晒呢兩隻個buff?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-17, 03:31 PM   #9773
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
The end都出了...有邊幾隻可以同時食晒呢兩隻個buff?
由手機版發出
食到都要自帶必中? 2 部都唔up 命中,而家d 機又咁高迴避?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-17, 03:39 PM   #9774
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: J+1 查看文章
由手機版發出
金師同幾隻小器EVA
舊 09-25-17, 10:20 PM   #9775
qqabc

忍唔到手都係抽咗type zero, 得返140石唔夠一次the end, 加埋若有生放送30石就係170, 但未6抽type zero家下得20降臨, 究竟唔課抽多下type zero換大器(金師/射天)好定抽the end好, 定留2nd anniversary好

好苦惱...

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:22 AM

手機版 | APP版