Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-03-08, 10:58 PM   #226
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Castor 查看文章
Hermann真係愈睇愈正 Joseph睇上去無以前咁型
Alu好似有野咁,最後果發好似故意射唔中
感覺上都會會反大隻佬
最後一齊死個類了

舊 08-03-08, 11:10 PM   #227
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: luciferdark 查看文章
感覺上都會會反大隻佬
最後一齊死個類了
無錯 覺得佢應該係諗以人類打唔贏,所以變做融合體同佢打

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-08, 01:15 AM   #228
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
Herman開始理解冠軍當時既心情,加埋Amanda既修正一掌,希望佢會清楚邊d先係真正敵人
下集漫畫版女主角登場

原來champion既人氣咁旺

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-08, 02:11 AM   #229
zero22
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
難得Hermann清醒返,但下集Joseph就暴走-.-
仲期望佢地合作,希望過多幾集會和好啦
zero22 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-08, 12:50 PM   #230
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
我想問ジョセフ到而家有冇一半集數係被人打到訓直的?
再唔落床搵ヘルマン鬆下d筋骨,我怕佢可以轉行做隱青了
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-08, 05:07 PM   #231
HM

註冊日期: May 2007
既然環姐已經說得左希爾曼,點解都唔同本部報告一聲?
唔驚自己人對住佢開火?
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-08, 05:30 PM   #232
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: harry 查看文章
既然環姐已經說得左希爾曼,點解都唔同本部報告一聲?
唔驚自己人對住佢開火?
我好相信講完都係開火

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-08, 04:55 AM   #233
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
漫畫版主角 スノウ出場
中原麻衣配

舊 08-10-08, 10:36 AM   #234
Rv250

註冊日期: Aug 2002
今個星期youtube得半集...
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-08, 12:03 PM   #235
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: Rv250 查看文章
今個星期youtube得半集...
得半集之餘仲要係low quality 版

呢度有得睇返...
http://www.crunchyroll.com/media-414...pocalypse.html

今集好像出現了不少疑似政治人物

此篇文章於 08-10-08 12:27 PM 被 Penny仔 編輯。
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-08, 12:38 PM   #236
細路翔
The One

訓左幾集都係同以前一樣"

英國說大家抱團死
舊 08-10-08, 12:42 PM   #237
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Penny仔 查看文章
得半集之餘仲要係low quality 版

呢度有得睇返...
http://www.crunchyroll.com/media-414...pocalypse.html

今集好像出現了不少疑似政治人物
感謝

認到兩個, 其中一個未選
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-08, 01:42 PM   #238
細路翔
The One

下回係洛克人去摑醒路人主角?

英國說大家抱團死
舊 08-10-08, 01:47 PM   #239
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
原來 ED2 隻single出o左
2首歌都好正

A Wish For The Stars/いとうかなこ
DD/いとうかなこ

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-08, 12:41 AM   #240
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
新女角有乜function
響玻璃D畫應該無佢

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-08, 07:38 AM   #241
細路翔
The One

引用:
作者: mikemike 查看文章
新女角有乜function
響玻璃D畫應該無佢
能力太屈機所以唔出得

而且個能力好似同小藍叔叔重疊左

英國說大家抱團死
舊 08-11-08, 09:56 AM   #242
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
話晒女主角都係由blue d 血感染番黎...應該同雜魚唔同掛a

舊 08-11-08, 09:57 AM   #243
細路翔
The One

引用:
作者: Thaws 查看文章
話晒女主角都係由blue d 血感染番黎...應該同雜魚唔同掛a
兩個都係洛克人黎

不過小藍叔叔打完空氣人(冠軍)之後既能力比原版更強

英國說大家抱團死
舊 08-11-08, 01:43 PM   #244
細路翔
The One

為什麼不穿胖子"?

英國說大家抱團死
舊 08-12-08, 11:59 AM   #245
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
引用:
作者: Rv250 查看文章

認到兩個, 其中一個未選
Mc*ain:果條粉腸邊識外交架!?

引用:
作者: 細路翔 查看文章
訓左幾集都係同以前一樣"
NEET加*智大→GTA加*智大
算好大進步架啦......?
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-08, 11:06 AM   #247
細路翔
The One

不穿胖子的女主角跑出來一集便要退場了嗎?

AL死得好型

英國說大家抱團死
舊 08-17-08, 09:15 PM   #248
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
勇者王你死得好型
<

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-08, 09:21 PM   #249
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
這就是男人(敬禮)\

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-08, 12:50 AM   #250
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 細路翔 查看文章
不穿胖子的女主角跑出來一集便要退場了嗎?

AL死得好型
支河渚之死再現(配音員:中原麻衣)
AL...好一個自殺...既然回復人性點解唔揀活下去戰鬥...
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:19 PM

手機版 | APP版