Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 38 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 58 98 148 548 1048  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 12:34 PM 08-10-15
聞西竟然會放出黎比人抽 我仲以為做得店員就永遠都無
鈴蘭 12:35 PM 08-10-15
アルジュナ睇怕都係PV既島崎信長阿茶.......
出得アルジュナ可唔可以快D出埋カルナさん比我
蛋撻王子 12:36 PM 08-10-15
作者: 鈴蘭:
聞西竟然會放出黎比人抽 我仲以為做得店員就永遠都無
劇情入面佢講過 有機會既話我可以做你既從者架~~

大概咁樣
所以我估之後會有得抽w

但如果真係要打完第三章先有得抽真係好漫長囉
鈴蘭 12:37 PM 08-10-15
作者: 蛋撻王子:
劇情入面佢講過 有機會既話我可以做你既從者架~~

大概咁樣
所以我估之後會有得抽w

但如果真係要打完第三章先有得抽真係好漫長囉
照計都係打完三章先開pool.......
幾時先開God Fes
stcdavidhk 12:40 PM 08-10-15
幾時先開God Fes
開之前唔該開左IOS版先...唔係有GODFES都冇得課
蛋撻王子 12:44 PM 08-10-15
幾時先開God Fes
咁GOD FES又可能唔耐喎
佢呢個10保1禮裝活動就黎完

睇下之後會唔會GOD FES下
T.K. 12:44 PM 08-10-15
作者: 蛋撻王子:
咁好彩
我都搞左個幾鐘先成功..
哈桑加槍哥試
吾王acc插到4hr走火都唔得:0)
鈴蘭 01:05 PM 08-10-15
其實見到個曜日Quest咁肥
夾硬插死B叔既必要性又細左:o)
篤完既利點得平日都可以叫升下Rank 但隻game日日曜日都鬼咁有用
newb 01:05 PM 08-10-15
K島見到某人既Saber形態

先生原來你當年狂化狂到整左容
鈴蘭 01:07 PM 08-10-15
この人は一体何スロットなんだ…!

不過會出Saber版既
咁唔該快D出Lancer版李書文
MoegenNagi 01:28 PM 08-10-15
要打到邊先有得抽紅賽巴?
代官 01:29 PM 08-10-15
點都要吉到夠40ap打上級耀日先啦
鈴蘭 01:31 PM 08-10-15
作者: MoegenNagi:
要打到邊先有得抽紅賽巴?
二章完結
所以God Fes(暫)出之前一定要衝完
鈴蘭 01:31 PM 08-10-15
唔打上級耀日真係升條毛
但打一次無40AP真係幾吃不消
MoegenNagi 01:33 PM 08-10-15
二章完結
所以God Fes(暫)出之前一定要衝完
發q我都唔知衝唔衝得切
岩岩先一章尾 見到黑賽巴
Cowlex 01:33 PM 08-10-15

唔好再送石得唔得
送人物兌換卷啦 3星我都ok..
ouki 01:38 PM 08-10-15
唔打上級耀日真係升條毛
但打一次無40AP真係幾吃不消
40AP唔夠金肥好大問題=.=
MoegenNagi 02:44 PM 08-10-15
岩岩開始第2章
d 氣 回 得 好 慢
蛋撻王子 02:56 PM 08-10-15
岩岩開始第2章
d 氣 回 得 好 慢
坐定一個ACC啦?
轉頭ADD埋你二代~
ID~?
尼路 03:15 PM 08-10-15
打肥感覺上級唔高中級好多……除左好似一定有隻金左,一樣重有2星想點……
Cowlex 03:17 PM 08-10-15
10分鐘一疲真係明迫你爆石回體
同埋聽講上限係100lv?100lv就冇得再升lv回體..
MoegenNagi 03:23 PM 08-10-15
用住巴叔斬住先 過多兩三日堆acc應該夠40石黎多10野10連
到時先睇下轉唔轉acc.....
其實見到邊幾隻叫中獎?
大破人間 03:44 PM 08-10-15
用住巴叔斬住先 過多兩三日堆acc應該夠40石黎多10野10連
其實見到邊幾隻叫中獎?
暫時評價最高是貞德, 然後就是巴叔, 吾王, 能登, 最後是B狐

其實唔追求特定女角的話, 巴叔夠開局了
鈴蘭 03:45 PM 08-10-15
打上級種火都係有D吃力:o)
ko121314 03:45 PM 08-10-15
其實見到邊幾隻叫中獎?
前幾頁有版友post左呢段, 可以參考下
ジャンヌ=ヘラクレス>タマモ=アルテラ>>アルトリア>>その他
その他星4ではシュヴァリエ、マルタ、マリー、星3では槍兄貴が当たり

不過B狐真係好過吾王???
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 38 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 58 98 148 548 1048  ... 最後

返回主題版面