Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 03-13-09, 09:05 PM   #1
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
走私初體驗.

晚上7時許
醫生:[喂哥仔, 你都黎左好多次喇喎! ]
病人:[喂醫師, 咁我都要check住個價o架, 今日終於都等到新上任海關唔o係崗位... ]
醫生:[唔o係崗位 ]
病人:[總之10點前ok! ]
醫生:[咁仲唔快d俾錢!? ]
病人:[拎緊出黎啦... ]

如是者就帶左c記支100mm marco返屋企.

在此, 我再次向大半年前因為我要接海關返屋企而英勇離隊既sigma 150mm致敬!SALUTE!

舊 03-13-09, 10:03 PM   #2
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

咁就要快 D 星期六、日試下呢支走私貨,
近日多了人買 Marco,同花展有關?

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-09, 10:31 PM   #3
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 八仙果 查看文章
咁就要快 D 星期六、日試下呢支走私貨,
近日多了人買 Marco,同花展有關?
吟又係喎...今日花展好多人用呢支

不過d大白,反射鏡仲多

舊 03-13-09, 11:51 PM   #4
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
居然係100mm!?
我用開400mm,今日帶支180mm去都超唔慣,一張都冇影過

先禮後兵...
先...弓起弓起~
後...你死啦,首領今日話你放走支150,入返支100的話一定會笑你9m
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-09, 12:07 AM   #5
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
恭喜~ 恭喜~
之後我要笑你囉~
因為... 你知道小餅今天在女人面前多麼炫嗎?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-09, 12:21 AM   #6
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: KKH 查看文章
恭喜~ 恭喜~
之後我要笑你囉~
因為... 你知道小餅今天在女人面前多麼炫嗎?
女人?
什麼女人?
我今日一下快門都冇打過有多炫呀?
a
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-09, 02:52 AM   #7
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
我預左接受大家既笑意o架喇~~黎啦~~~

180係好物, 可惜我戶口冇既係藥費

舊 03-14-09, 08:25 AM   #8
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
又不買回150 (笑wwww)

舊 03-18-09, 10:47 PM   #9
Strider
初段

拼住俾大家笑都要補返相!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:42 AM

手機版 | APP版