Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 07-26-06, 10:16 PM   #1
Matamata
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
ER...算是低級補品吧...

大家有沒有買這支藥呢... 要了我一百個大洋...

(順便試埋新PMLB)
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-06, 10:18 PM   #2
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
唔係想打擊你................不過一般都係賣^)

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-06, 10:22 PM   #3
Matamata

引用:
作者: DCIP
唔係想打擊你................不過一般都係賣^)
唔使打擊我...
我一早就知交左學費...
舊 07-26-06, 10:25 PM   #4
Matamata

劣作...

此篇文章於 07-26-06 11:10 PM 被 Matamata 編輯。
舊 07-26-06, 10:52 PM   #5
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
我買過一支..用過一次就無用...
用到甩毛XDD

影得幾靚~色調又夾~
無EXIF係死罪~滿足不到人家的求知慾\

此篇文章於 07-26-06 11:11 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-06, 10:59 PM   #6
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
補品就是補品! 白色的是貴價貨...
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-06, 11:10 PM   #7
Matamata

引用:
作者: KTN
我買過一支..用過一次就無用...
用到甩毛XDD

影得幾靚~色調又夾~ 窮人光盒?
無EXIF係死罪~滿足不人家的求知慾\
當然係窮鬼啦
換上了EXIF了...
舊 07-27-06, 02:09 PM   #8
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
用一兩次的話沒大問題..

唔伯得罪直接d講..這支野只會把dirty的東西在鏡上磨來磨去..

當年都上過當.

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-06, 04:32 PM   #9
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Yui Narusawa

唔伯得罪直接d講..這支野只會把dirty的東西在鏡上磨來磨去..

當年都上過當.
其實善用筆套便沒有大問題

Rice

舊 07-27-06, 04:37 PM   #10
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
引用:

當年都上過當.
咁有咩好介紹?

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-06, 10:45 PM   #11
Matamata

引用:

當年都上過當.
有d咁既事?!!!!!!!!!!!!
新品是很好用的.......
被騙了...
舊 07-28-06, 01:05 AM   #12
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
補品沒有分低級高級,
只有冇效沒效~
happy shooting!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Silent Hill 3 討論區 天空 攻略及心得交流區 612 04-15-08 12:12 AM
ER SEASON 10 on air!!!! (@ US...) 勇小朋友 Neo Entertainment TREND 14 10-09-03 07:49 PM

現在的時間是 09:24 PM

手機版 | APP版