Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
GN00508771 07:02 PM 04-29-12
作者: 名無しさん:
PS Vita將可運行PS one遊戲

Posted : 四月 - 26 - 2012 @ : 8:40 下午 | Filled under: PS VITA
Share

近日歐洲PlayStation Vita Store發現PS one 《Buzz Lightyear》發售,這表明Sony已經快完成PSV對PS1遊戲的支持工作了。
這個PS1遊戲售價3.99英鎊,雖然如果你試圖運行它會導致系統錯誤。
SCE總裁吉田修平曾于本周早些時候在Twitter上告知公司正“努力實現”Vita對PS1遊戲的支持。
係就唔該快手........6月前冇野玩 可以玩番FF9解悶
DMRevolution 01:36 AM 04-29-12
作者: pet3:
我上2集都未玩
冇呀, 我都冇玩, 我個FD 話今集同上兩集冇分別, 所以打算出手~~~
Orphan 11:18 PM 04-27-12
作者: NeGi:
今日買左隻シェルノサージュ 但未出機
想問下 係咪一定要3G機先玩到? wifi得唔得?
wifi都得
DC 97 09:05 AM 04-28-12
想過歌落PSV到~
系咪無得copy paste ?
kyo353 10:08 AM 04-28-12
想問有冇人見到邊度有行版wipeout2048?
淨係見過有美版
pet3 05:55 PM 04-28-12
現在16gb 卡係唔係仲488元
無平過?
kyo353 06:11 PM 04-28-12
作者: pet3:
現在16gb 卡係唔係仲488元
無平過?
想平買美版咪得
武藤遊戲 09:21 PM 04-28-12
遙控車

阿悶. 06:52 PM 04-29-12
部360 放左喺度成年冇玩過. 諗緊好唔好買部psv 充喜吓.
而家PSV 去邊度買好?
同埋有冇d fps game 好玩? 最好有得online 打
pet3 07:01 PM 04-29-12
作者: 阿悶.:
部360 放左喺度成年冇玩過. 諗緊好唔好買部psv 充喜吓.
而家PSV 去邊度買好?
同埋有冇d fps game 好玩? 最好有得online 打
現在得一隻打槍
有上網的
武藤遊戲 07:59 AM 05-01-12
http://blogs.sega.com/2012/04/30/son...les-of-racing/

全機種
小昭Teddy 01:54 PM 05-01-12
iPhone之前果隻既加強版\
光熱斗 02:52 AM 04-30-12
剛入手VITA,
用美版定日版PSN好?
(係US賣的GAME真係少之又少...玩完隻uncharted 都唔知玩咩好..)
---
唔知大家知唔知但係 美版隻Motor storm rc 免費.. 知就算啦 lol
hkjacky2001 04:11 AM 04-30-12
我想問PSV GAME係咪每隻GAME D獎杯只可以裝係第一部玩既機度?
而D獎杯係跟機定跟AC定跟SAVE卡?
2009 09:05 AM 04-30-12
作者: hkjacky2001:
我想問PSV GAME係咪每隻GAME D獎杯只可以裝係第一部玩既機度?
而D獎杯係跟機定跟AC定跟SAVE卡?
http://manuals.playstation.net/docum...ies/about.html
hkjacky2001 11:10 AM 04-30-12
我無理解錯,
即係用第2部玩時用返自己a/c就無問題吧,thank
咁a/c方面係咪1張save卡一個PSNA/C (無記錯)
亍 ◣ 01:33 PM 05-01-12
見到有cracy taxi..
Montague 01:35 PM 05-01-12
texture同framerate同家用版一樣的話就買手提版
C.K.F. 02:44 AM 05-03-12
作者: Montague:
texture同framerate同家用版一樣的話就買手提版
這種畫面, 以Vita 性能, 絕對有能力造到.
knob 05:24 PM 05-01-12
點解冇人理隻sell血腥既FTG 今日出好似唔錯bor 有冇朋友見街貸
martinyau1979 11:43 AM 05-02-12
作者: knob:
點解冇人理隻sell血腥既FTG 今日出好似唔錯bor 有冇朋友見街貸
係未mortal combat?
呢隻我都有少少興趣

5月1好似美版來, 隻game 有無行版? 同有無online code?
因為我係用hk acc
光熱斗 02:18 PM 05-02-12
係而家D保護貼都係咁煩定只係HORI?
今日張貼到左...煩到...
(為左冇咁易貼Y所以要先對模之後向下拉...重要分3份貼...)
除塵惡夢...不過結果又真係唔錯...
草薙さん 09:51 PM 05-03-12
買抵玩PS Vita 遊戲 賞你特別版PS Home服裝道具
http://asia.playstation.com/hk/cht/n...sDetail/273010
作者: :
為慶祝PlayStation® Vita將於兩個亞洲地區 - 印尼和馬來西亞正式推出, 一系列精選PS Vita遊戲將於5月8-21日期間以低至7折發售!PS Vita的玩家,這必是讓你們到PlayStation®Store購物一番的最好籍口!

精彩的推廣內容當然不僅這些!凡於推廣期內購買任何一款PS Vita遊戲,即可獲限定PlayStation®Home獎賞服裝道具,全部以PS Vita為主題,讓你幫個人造型打扮一番,湊一下火熱的 PS Vita!

限定PlayStation®Home獎賞服裝道具包括:
•  PlayStation®Vita T恤(男用&女用)
•  PlayStation®Vita太陽眼鏡(男用&女用)
•  PlayStation®Vita背包(男用&女用)
•  PlayStation®Vita特別T恤(男用&女用)
•  PlayStation®Vita耳機(男用&女用)
•  PlayStation®Vita運動鞋(男用&女用)

minekaoru 05:16 PM 05-06-12
想問一下remote play
我在屋企用時係要vita入左remote play
之後再係PS3度再入remote play先link到

如果我想係街上玩remote
是否要屋企有人同我禁制??
大懶財 12:15 AM 05-07-12
作者: minekaoru:
想問一下remote play
我在屋企用時係要vita入左remote play
之後再係PS3度再入remote play先link到

如果我想係街上玩remote
是否要屋企有人同我禁制??
唔使, 響ps3度set你d野就得 (一陣幫你望望)
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後

返回主題版面