Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-14-15, 10:35 PM   #1526
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
HM冇玩唔會出現

舊 10-14-15, 10:38 PM   #1527
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: anyone 查看文章
每日一菇
望完個line up原來之前up果堆ssr係期間限定
肥妹同十時?佢抽果版有講限定,唔係點會賣腎黎抽

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 10:45 PM   #1528
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
HM冇玩唔會出現
都可以收到風專登入來踢爆你既 XD
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
十時有無10PACK先咁...

舊 10-14-15, 10:49 PM   #1529
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
仲未出到隻菇...
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 10:53 PM   #1530
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: JMi 查看文章
都可以收到風專登入來踢爆你既 XD
十時有無10PACK先咁...
不要問, 很恐怖

舊 10-14-15, 10:55 PM   #1531
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
無乜睇字我以為會加落去唔走架嘛

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 11:01 PM   #1532
JMi

引用:
不要問, 很恐怖
你都話恐怖 即是真係好恐怖...

會唔會有日見到個LIST有隻七星肥妹之類...

舊 10-14-15, 11:05 PM   #1533
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: JMi 查看文章
你都話恐怖 即是真係好恐怖...

會唔會有日見到個LIST有隻七星肥妹之類...
唔會, 一隻已經好恐怖
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 11:07 PM   #1534
JMi

引用:
作者: heyman774 查看文章
唔會, 一隻已經好恐怖
我驚係一邊七星另一邊都未中姐...
PAD合作蛋我都試過

當然個金額無得比啦 lol

舊 10-14-15, 11:16 PM   #1535
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
TRANCING PULSE MASTER打唔掂........
好密.......

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 11:21 PM   #1536
JMi

引用:
作者: 廢人 查看文章
TRANCING PULSE MASTER打唔掂........
好密.......
又係cd先行曲?

舊 10-14-15, 11:39 PM   #1537
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: J+1 查看文章
綾瀨12星,跌多3隻就功德完滿....
由手機版發出
你已經打到12張

我剛剛無耐前先出第一張

張新R出左成十幾張
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 11:44 PM   #1538
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
好密.......
28星 過左仇劍先再諗
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 12:05 AM   #1539
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
Trancing Pulse點先開到?

PS.原來係CD購入特典黎...

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 10-15-15 12:27 AM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 09:37 AM   #1540
廢人
The One

依首買cd黎玩都抵啦
由手機版發出

此篇文章於 10-15-15 09:39 AM 被 廢人 編輯。
舊 10-15-15, 09:45 AM   #1541
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
打到而家先綾瀨2蘑菇2...之前十時課左10000抽羊三次十抽 三次保底金卡
人品差玩乜都死

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 09:57 AM   #1542
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
MV....左右兩隻空氣
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 10:59 AM   #1543
Toriya
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
20 琴歌 14 綾瀬 0 輝子

我的天....
Toriya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 11:01 AM   #1544
廢人
The One

12乃香 2菇
今晚要煲返上15星
由手機版發出
舊 10-15-15, 11:55 AM   #1545
JMi

爆200石得一張綾瀨 迫緊我棄game

另 紅歌無咩好打之下 無聊走去S左杏歌 始終要一隻補血...

舊 10-15-15, 12:20 PM   #1546
廢人
The One

200石姐係十六場一張
唔算好差姐
我平圴值大約10場一張
由手機版發出
舊 10-15-15, 12:23 PM   #1547
JMi

引用:
200石姐係十六場一張
唔算好差姐
我平圴值大約10場一張
由手機版發出
當個個無爆石都係咁咦13突 我少3張要爆石追時 我的心情是只想DEL GAME囉

風色MELODY 一係唔FC 一FC就全PER 但用左藍隊爆唔到PRP...

舊 10-15-15, 12:30 PM   #1548
廢人
The One

我今個EV爆佐700石左右啦
差3張先突爆乃香
由手機版發出
舊 10-15-15, 12:37 PM   #1549
AkaIITO
Game Master

我已經打到唔知爆左幾多石

舊 10-15-15, 12:40 PM   #1550
JMi

引用:
我已經打到唔知爆左幾多石
大大有乜所謂... 我呢D無課爆幾百好痛架.......

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:57 PM

手機版 | APP版