Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-29-16, 11:13 AM   #426
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: 朋也君 查看文章
好的。
打過去宇宙船問,話不返貨。
信和地庫重有兩間賣日本雜誌,書的,有無佢地個電話?
宇宙船就摺埋, 唔洗問

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 11:47 AM   #427
士巴拿
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: hihi2828 查看文章
我想問點解我到左100, 但都係無 good ending 睇?
未出現7/7個人任務?
要出左第7個任同100滿足先去到結局
士巴拿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 01:26 PM   #428
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
之前見宇宙船話供應商出左問題,所有日本雜誌未番到。話搵緊新供應商。
唔知搞惦未…

舊 03-29-16, 02:18 PM   #429
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
之前見宇宙船話供應商出左問題,所有日本雜誌未番到。話搵緊新供應商。
唔知搞惦未…
間野早幾日出左post話得番灣仔店喎. 如果想旺角買攻略本可能得返熱線.

舊 03-29-16, 02:53 PM   #430
ComeLOLoh

引用:
作者: carychow 查看文章
間野早幾日出左post話得番灣仔店喎. 如果想旺角買攻略本可能得返熱線.
ORZ,咁其他鋪做到幾時?

舊 03-29-16, 03:18 PM   #431
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

Nintendo Switch ID4912 7594 2308
引用:
ORZ,咁其他鋪做到幾時?
「信和玩具店及書店將會營業至本月三十日;
太子書店則營業至四月十日。」
https://www.facebook.com/shop.animat...0243403178965/

舊 03-29-16, 03:59 PM   #432
朋也君

註冊日期: Jan 2009
引用:
希望熱線快D有貨,有本攻略睇下D女鐘意咩方便好多
朋也君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 04:05 PM   #433
朋也君

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
宇宙船就摺埋, 唔洗問
行旺角又少個可以行的地方。。
朋也君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 04:22 PM   #434
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

引用:
作者: 朋也君 查看文章
希望熱線快D有貨,有本攻略睇下D女鐘意咩方便好多
既然唔介意日文, 咁可以參考呢個攻略網
http://gametter.com/doax3/

舊 03-29-16, 06:31 PM   #435
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
好似旺角有d舖返左中文限定版貨了
入左中限版800蚊有找
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 07:00 PM   #436
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: Bahamut 查看文章
好似旺角有d舖返左中文限定版貨了
入左中限版800蚊有找
最強版有冇貨?幾多錢?
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 07:00 PM   #437
ComeLOLoh

今日攞訂左個隻最強,居然貴過我個日另一間walk in 個價。
貴少少。

舊 03-29-16, 07:03 PM   #438
1pi

引用:
今日攞訂左個隻最強,居然貴過我個日另一間walk in 個價。
貴少少。
行貨?邊到有最強版買?
舊 03-29-16, 07:09 PM   #439
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
行貨,暫時未見最强版賣
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 07:49 PM   #440
ComeLOLoh

引用:
作者: 1pi 查看文章
行貨?邊到有最強版買?
行貨。
我個盒係訂既。
現貨應該無。
佢都無show出黎,問我有無訂先。
重要check下我張單個貨係到左定未到個d。

我幫你望下,見到有PM你。

舊 03-29-16, 08:00 PM   #441
1pi

引用:
行貨。
我個盒係訂既。
現貨應該無。
佢都無show出黎,問我有無訂先。
重要check下我張單個貨係到左定未到個d。

我幫你望下,見到有PM你。
thanks, 巴打
舊 03-29-16, 08:24 PM   #442
tim0627
Junior Member

註冊日期: Jan 2013
沙田藍店有貨,
Ps4特別版799
最強版好似1699 (吹水問,價咁上下,唔係好記得)
tim0627 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 08:44 PM   #443
ComeLOLoh

開定 第二 set 訂,睇下做唔做到。
未買Game既可以望望。靠你地先可以夾埋一set。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=244431

已在Wait List,pm左我電話既人唔洗再send喇。

舊 03-29-16, 09:04 PM   #444
hihi2828

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 士巴拿 查看文章
未出現7/7個人任務?
要出左第7個任同100滿足先去到結局
咁我應該未出 7/7 任務
hihi2828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 09:32 PM   #445
tim0627

註冊日期: Jan 2013
引用:
作者: 1pi 查看文章
行貨?邊到有最強版買?
今晚八時許見到沙田藍店有最強版,你可以打去問下
tim0627 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 10:06 PM   #446
ComeLOLoh

題外話,有無人要日版Game, 日版DLC Code?

本DOAX3攻略本我遲d 去週圍問下訂唔訂到。
唔係限定野就唔洗咁急住。

此篇文章於 03-29-16 10:09 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 10:27 PM   #447
1pi

引用:
作者: tim0627 查看文章
沙田藍店有貨,
Ps4特別版799
最強版好似1699 (吹水問,價咁上下,唔係好記得)
引用:
作者: tim0627 查看文章
今晚八時許見到沙田藍店有最強版,你可以打去問下
thanks
聽日, 入沙田買
舊 03-30-16, 12:15 AM   #448
ComeLOLoh

比我估中,Hot Summer Theme 減價:
https://store.playstation.com/#!/en-...IA000000SET004

舊 03-30-16, 02:51 AM   #449
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

引用:
比我估中,Hot Summer Theme 減價:
https://store.playstation.com/#!/en-...IA000000SET004
原價幾錢? 見日版308yen, 好耐之前唔小心多左錢可以買個

舊 03-30-16, 04:56 AM   #450
ComeLOLoh

引用:
原價幾錢? 見日版308yen, 好耐之前唔小心多左錢可以買個
d Theme之前用黎選9位入選DOAX3做角色,無得全套一set優惠價買。
而家成set就有平。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DEAD or ALIVE 5 Plus martinyau1979 手提遊戲機討論版 139 10-09-23 08:17 PM
[分享] Dead Fantasy II - DOA vs FF nofire 電視遊戲討論版 26 03-31-08 02:01 AM
death or alive - 生死格鬥(doa?) 佐藤成樹 電影版 86 10-10-06 05:29 PM
[XB]Dead Or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 neo2046 電視遊戲討論版 0 12-18-04 10:27 PM
[XB]DEAD OR ALIVE Ultimate圖片及影片,行版10月28日發售($299預訂送DOA Ultimate) 神祕人1號 電視遊戲討論版 344 12-01-04 10:54 PM

現在的時間是 04:14 PM

手機版 | APP版