Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-21-19, 07:58 AM   #601
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
免費版係唔係會無杯表?

無的話
可以買1-2個女的回來看

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-19, 10:52 AM   #602
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
有冇網站教新手連段, 上到D都係識PPPP
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-19, 11:42 AM   #603
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
有冇網站教新手連段, 上到D都係識PPPP
基本連技可以去練習個COMBO CHALLENGE。
SO FAR在下目前都係用佢果堆野玩…
引用:
作者: pet3 查看文章
免費版係唔係會無杯表?

無的話
免費應該係冇,不過排球應係DOA5既模組,可觀程度可能會好過呢隻

此篇文章於 03-21-19 11:45 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-19, 02:38 PM   #604
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
Ver.1.02 更新Details:
https://www.gamecity.com.tw/doa6/ima...te_v102_tc.pdf

舊 03-21-19, 02:48 PM   #605
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: pet3 查看文章
免費版係唔係會無杯表?

無的話
PS4唔知, 但Steam有成就表可以正常咁解 (反正成就無限定角色, 應該只係解唔倒Story mode的一個成就)
人我都仲未買, 免費的4個角色其實已經有排玩
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-19, 02:52 PM   #606
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
基本連技可以去練習個COMBO CHALLENGE。
SO FAR在下目前都係用佢果堆野玩…

免費應該係冇,不過排球應係DOA5既模組,可觀程度可能會好過呢隻
我覺得DOA6個模組好過DOA5個模組好多喎, 樓上果堆貼圖問題正常根本唔會發現

再退一步黎講, 就算玩排球都應該玩PC DMM免費/課金版, 而唔係被和諧的PS4版
(雖然無論DMM版定PS4版, 遊戲性都係垃圾級, 玩10分鐘已不想繼續)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-19, 04:19 PM   #607
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
我覺得DOA6個模組好過DOA5個模組好多喎, 樓上果堆貼圖問題正常根本唔會發現

再退一步黎講, 就算玩排球都應該玩PC DMM免費/課金版, 而唔係被和諧的PS4版
(雖然無論DMM版定PS4版, 遊戲性都係垃圾級, 玩10分鐘已不想繼續)

ps4 先有vr 嘛

排球3我有原版

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-19, 05:00 PM   #608
ComeLOLoh

Game Option內有得set畫質優先/定流暢度優先。
無印版(第一代系列)PS4畫質優先我覺得唔夠推,超唔夠Frame rate。
要Pro 機…

舊 03-21-19, 05:54 PM   #609
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
TK6 console 都有得 set 畫質,可以加返個 AA filter 令 d 人物順滑 d 咁,不過就會拖慢。 TAG2 四個人同時出現會降低 resolution,以維持 FPS。

貼圖爛同穿 polygon 唔係機能既問題,係班人有無心遂樣去執。

不過我諗認真去打交應該就留意唔到既,最多就 intro 同 win pose 時 cut in 睇到,除非打打下開影相 mode。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-19, 05:59 PM   #610
ComeLOLoh

Road Rage個stage好似都可以係咁當Danger Zone重爆
定我睇錯?

舊 03-21-19, 06:19 PM   #611
byela1504
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
引用:

面相眼神5代好睇D(雖然主觀),女主個樣怪怪地咁
仲有今集個膠面質感認真麻麻
byela1504 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-19, 10:48 PM   #612
神人ではない!新人だ

引用:

咁佢唔講在下打多二百年都未必睇得出線位既…
不過佢講咗個好重要既POINT,既然決心要靠賣衫搵食,點解D野反而粗糙過之前?
雖則在下的確比重喺格鬥(打電腦)多D既。

今日寬頻死咗陣先知原來OFFLINE就會冇咗個100倍碎片…
一轉TRUE FIGHTER 15片,真係可戰十年。

舊 03-22-19, 01:25 AM   #613
ComeLOLoh

最初設定15片o個個真係痴線既。
我今晚終於Kasumi unlock晒可以unlock既衫。
其他角色睇怕我要玩多一個月至少…
我一日無乜時間玩4個鐘,40分鐘就差唔多…

舊 03-22-19, 04:20 AM   #614
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
隻天娜是否強得有點過分?
兩招下段腳都可打側移,
3p可避嘛上段,
簡單一套連接投扣過百血,
唔怪得比賽入到3甲。

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-19, 01:10 AM   #615
ComeLOLoh

Bass都好大力。
一向對個上海玩家,佢專用Bass。
我DOA5都未摸熟點對Bass。而家又DOA6

舊 03-23-19, 11:03 AM   #616
ComeLOLoh

舊 03-26-19, 05:26 PM   #617
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
龜縮已經煩,
現在龜縮+側閃.....

白痴系統

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-19, 05:37 PM   #618
ComeLOLoh

引用:
作者: kog 查看文章
龜縮已經煩,
現在龜縮+側閃.....

白痴系統

DOA一路向SNK借鏡。
期待不知火舞餓狼傳說側閃+飛踢。

此篇文章於 03-27-19 02:27 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-19, 05:52 PM   #619
神人ではない!新人だ

幸好在下目前見得到既都係F RANK,成班都撳攻擊。
唔想升RANK

舊 03-27-19, 11:39 AM   #620
神人ではない!新人だ

Lobby match要四月中先有
https://twitter.com/DOATEC_OFFICIAL/...41916456648705
…雖然同在下冇咩關係,不過Lobby match有咩同品質掛鉤,又唔係第一次整?

舊 03-27-19, 11:53 AM   #621
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
Lobby match要四月中先有
https://twitter.com/DOATEC_OFFICIAL/...41916456648705
…雖然同在下冇咩關係,不過Lobby match有咩同品質掛鉤,又唔係第一次整?
痴膠花, 咪話我又拿SF V出來鞭屍.... 果時SF V又係一開波冇個正常lobby (最多2人), 要等2個月先有update.... 明明呢2隻game的同平台上一集一早有哂, 呢D正常熱門功能有咩咁難整?

舊 03-27-19, 01:03 PM   #622
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
應該係未做,趕住出
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-19, 01:10 PM   #623
wing
格鬥低手

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
應該係未做,趕住出
由手機版發出
應該係趕住4月新財年之前, 但佢一早有online功能, Lobby 呢D野已經係標準功能, 冇咩新設計古怪功能, 其實好易整, library一早有哂code, 唔知點解拖咁耐.

舊 03-27-19, 01:37 PM   #624
神人ではない!新人だ

引用:
作者: wing 查看文章
痴膠花, 咪話我又拿SF V出來鞭屍.... 果時SF V又係一開波冇個正常lobby (最多2人), 要等2個月先有update.... 明明呢2隻game的同平台上一集一早有哂, 呢D正常熱門功能有咩咁難整?
咁SF點都係格鬥名作,佢癲得起既…
引用:
作者: wing 查看文章
應該係趕住4月新財年之前, 但佢一早有online功能, Lobby 呢D野已經係標準功能, 冇咩新設計古怪功能, 其實好易整, library一早有哂code, 唔知點解拖咁耐.
其實在下諗唔到有咩理由唔直接搬DOA5LR果個過去…
斷估佢冇打算好似GG咁,又踢波又釣魚啩…

此篇文章於 03-27-19 01:46 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-19, 05:43 PM   #625
wing
格鬥低手

引用:
咁SF點都係格鬥名作,佢癲得起既…

其實在下諗唔到有咩理由唔直接搬DOA5LR果個過去…
斷估佢冇打算好似GG咁,又踢波又釣魚啩…
就算有新功能, 都應該先放個基本lobby出來先, 然後先至加強. 依家連基本lobby都冇, 搞到D新手冇得約friend玩, 一上就要打rank,然後俾人殺到冇癮而自動quit. 真係低能.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [PS4/NS]『DEAD OR ALIVE Xtreme 3 Scarlet』 安安 電視遊戲討論版 70 10-23-19 10:00 PM
[多機種] Monster Boy ~ and the Cursed Kingdom ~ | XB1、PS4、NS、STEAM ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 2 06-08-18 09:07 PM
[多機種] Virginia | PS4, XB1, Steam | 2016年9月22日 sorlohk 電視遊戲討論版 0 08-26-16 11:15 AM
[SOLD] PS4 Dead or Alive Xtreme 3 限定特典日版(CODE已用) sing1980 買賣專區 1 04-18-16 11:13 PM
收 PS4 Dead or Alive 5 Last Round 劍仔 買賣專區 0 03-18-16 09:02 AM

現在的時間是 07:26 PM

手機版 | APP版