Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-08-13, 10:49 PM   #1451
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
美版未update
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 10:50 PM   #1452
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
在龍門口前,,,,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 10:50 PM   #1453
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
美版未update T.T1234567
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 10:58 PM   #1454
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
蒼古房已開,人未齊
p.s.使唔使帶npc?/

此篇文章於 08-08-13 11:00 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 11:03 PM   #1455
luminezxa
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
打HARD 龍
想上網打,要點做?
淨係識JOIN人地…
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 11:04 PM   #1456
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
中間先黎lag...

舊 08-08-13, 11:05 PM   #1457
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

頂,回三次血

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-08-13, 11:06 PM   #1458
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
作者: luminezxa 查看文章
打HARD 龍
想上網打,要點做?
淨係識JOIN人地…
o係馬房開定online等入入,齊人再行右邊直去幻之大地入口,再砌石文入去打古龍
舊 08-08-13, 11:07 PM   #1459
assy
Game Master

引用:
打HARD 龍
想上網打,要點做?
淨係識JOIN人地…
開馬房等朋友入

---
再黎吧

舊 08-08-13, 11:07 PM   #1460
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
頂,回三次血
引用:
作者: assy 查看文章
中間先黎lag...
今晚幫唔幫打蒼古?
舊 08-08-13, 11:08 PM   #1461
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

打緊,我去到12點..........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-08-13, 11:09 PM   #1462
assy
Game Master

幫完J兄你開吧

舊 08-08-13, 11:10 PM   #1463
滅龍士
MHWs↓

引用:
幫完J兄你開吧
22:57開房等到家陣仲拍緊烏蠅未出過房
舊 08-08-13, 11:11 PM   #1464
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

入唔入到來,欠一

15分入唔到我開波..........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-08-13, 11:12 PM   #1465
assy
Game Master

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
22:57開房等到家陣仲拍緊烏蠅未出過房
頭先瓜左,現在欠一人

舊 08-08-13, 11:21 PM   #1466
滅龍士
MHWs↓

蒼古房再開,有冇人入?
舊 08-08-13, 11:22 PM   #1467
luminezxa
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
想打古龍?有冇人想打?
PSN:lumine913

sorry 我係hard

此篇文章於 08-08-13 11:25 PM 被 luminezxa 編輯。
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 11:24 PM   #1468
滅龍士
MHWs↓

引用:
想打古龍?有冇人想打?
PSN:lumine913
Add o左你
我PSN:METSU_RYU_SHI
add完入我房,角色:阿馬遜SlashAxe,inferno難度
舊 08-08-13, 11:25 PM   #1469
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

頂,,,,又回血

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-08-13, 11:25 PM   #1470
assy
Game Master

食紅藥打算...

舊 08-08-13, 11:27 PM   #1471
滅龍士
MHWs↓

引用:
食紅藥打算...
引用:
頂,,,,又回血
等緊你o地,唔想等到阿亍offline都打唔成一舖
舊 08-08-13, 11:28 PM   #1472
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

紅紫藍乜都食晒......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-08-13, 11:29 PM   #1473
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

入唔到你?

頂按錯左第一行........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-08-13, 11:30 PM   #1474
滅龍士
MHWs↓

引用:
入唔到你?
頂按錯左第一行........
依家試多次,應該ok/

如果咁多位有全癒戒指,真係唔怕即刻用
舊 08-08-13, 11:34 PM   #1475
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

其他兩位呢

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 05:01 AM

手機版 | APP版