Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Final Fantasy BRAVE EXVIUS
ShinDou 06:24 PM 06-28-16
但之前性劍2都合作
okabe 06:30 PM 06-28-16
作者: ShinDou:
但之前性劍2都合作
聖劍有出手機版,
如果SE手機作品中,最有機會係BRAVELY ARCHIVE同VALKYRIE ANATOMIA
jackiecyho 08:25 PM 06-28-16
只要有移殖手機都有可能, 之前Saga2 都有, Chrono trigger 有コラボ唔其
jackiecyho 09:29 AM 06-29-16
ロトの剣成125攻, 咁我練把excalibur 同save the queen 黎做乜...
ShinDou 09:56 AM 06-29-16
咁高攻應該好難換,我諗最少99999金,不過今次活動時間好似係以前2倍?
jackiecyho 10:26 AM 06-29-16
咁高攻應該好難換,我諗最少99999金,不過今次活動時間好似係以前2倍?

全game 最高攻, 爆石打都要換返來啦
ShinDou 08:01 AM 06-30-16
奧丁2星好正,有全斬

update完之後成日彈game,話我俾人引繼左
jackiecyho 08:43 AM 06-30-16
奧丁2星好正,有全斬

update完之後成日彈game,話我俾人引繼左

我都有呢個問題
ShinDou 09:15 AM 06-30-16
現在緊急maintanance可能fix呢個bug
jackiecyho 10:23 AM 06-30-16
現在緊急maintanance可能fix呢個bug
好多bug, 係咁彈app, 個login bonus 又冇左影
lange_why 04:07 PM 06-30-16
好野又係上次鬼隱左個event banner入口問題,今次event又冇我份
jackiecyho 04:18 PM 06-30-16
40 抽得killer machine 同十幾隻石巨人....終於有把勁劍練下

龍王LV100 果招係700% 火單體攻擊....痴左線
GP03D 05:48 PM 06-30-16
ALL IN 3大跳加7張飛....killer machine都冇隻...全石人....同FF6 2兄弟多....真係正....
ShinDou 06:17 PM 06-30-16
7抽2巨人

鬼隱左試下用appvpn轉日本ip 復l曰
ShinDou 07:10 PM 06-30-16
KILLER MACHINE D招咁屈既,直頭6星級數喎,375%無視64%防,本身又加40%CRI,好神,不過4星START既超難抽,我諗我來來去去都係巨人多

主角FD 6星化又變到好神,冰耐-50%

原來KILLER MACHINE果招係敵味全體RANDOM,咁冇用啦

暫時係得龍王OK有700%火,而家抽左3隻巨人,抽多隻就開始刷番超級,唔知打唔打到30萬拎洛特劍
ShinDou 10:25 PM 06-30-16
而家1EXDEATH加BONUS刷超級算,都有120+324金

EXDEATH REPEAT W隕石就秒晒
jackiecyho 11:59 PM 06-30-16
而家1EXDEATH加BONUS刷超級算,都有120+324金

EXDEATH REPEAT W隕石就秒晒

超級都咁多? 我1龍王+3 killer machine 再加人地隻龍王先有3百幾
ShinDou 12:09 AM 07-01-16
咦﹖定係頭先我係打覺醒 XD

打多次超級 100+221

再打多次,今次3巨人1屎來冇搭FD龍王,110+297
ShinDou 12:52 AM 07-01-16
金巨人 600+1410
GP03D 04:09 AM 07-01-16
再11連加5抽....
石頭人已經80%TRUST加多4隻係隊....EVENT一完已經可以MASTER....
我一次超級都係300-400金到...睇下有冇龍王FD....
ShinDou 08:11 AM 07-01-16
咁多石巨人﹖咁快食晒佢﹖TRUST 防加40%應該好屈下
ShinDou 12:36 PM 07-01-16
而家無啦啦1入即刻彈GAME,有冇人入到﹖

復旧都彈,死SERVER﹖

又入得番

第1次有孤獨金屬,3千幾+7千幾金

第4隻石巨人,唔抽了,等7月8睇下果3隻勁唔勁先決定再抽唔抽

FF5龍騎食到拎埋把90攻槍了
jackiecyho 02:58 PM 07-01-16
而家無啦啦1入即刻彈GAME,有冇人入到﹖

復旧都彈,死SERVER﹖

又入得番

第1次有孤獨金屬,3千幾+7千幾金

第4隻石巨人,唔抽了,等7月8睇下果3隻勁唔勁先決定再抽唔抽

FF5龍騎食到拎埋把90攻槍了

頭先緊急維護

我而家3 killer machine 1 石巨人 2 龍王 (連frd) 咁刷, 見到金史萊姆可以有15000
ShinDou 03:32 PM 07-01-16
原來隻屎來冇TRUST MASTER係全體280%火魔,好似幾勁,但唔知係咪魔,應該係特殊﹖
jackiecyho 05:52 PM 07-01-16
原來隻屎來冇TRUST MASTER係全體280%火魔,好似幾勁,但唔知係咪魔,應該係特殊﹖

DQ 既魔法全部都係特技, 用唔到連續魔
標籤:FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後

返回主題版面