Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-16, 05:03 PM   #1726
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
答問題真係好囧...

有關故事個關真係好...囧...

舊 11-21-16, 05:09 PM   #1727
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
終於搞掂暗魔物!Thank you各位意見。。。原來重點係唔可以一次過打火超過半條血,唔係佢會發爛一次過秒5件。。

今次個event mog點入隊,見問答題有個mission要佢係到。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-16, 05:18 PM   #1728
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: GP03D 查看文章
終於搞掂暗魔物!Thank you各位意見。。。原來重點係唔可以一次過打火超過半條血,唔係佢會發爛一次過秒5件。。

今次個event mog點入隊,見問答題有個mission要佢係到。。
請打大莫古EVENT取得~~390000PT

而家答左23條...但玩左?次先有咁既數

舊 11-21-16, 07:34 PM   #1729
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
覺醒級莫古王點打﹖扣得雞碎咁多,佢又唔打你,想死都唔得

另外ALTEMA個網呢排唔知做乜LOAD勁耐,係佢SERVER死死地﹖

好無聊,原來要王樣遊,之後王樣惡口言,之後走佬,我冇出賊仔晒左粒珠,不過頭先都爆晒珠冇入去打晒左幾粒

逆襲莫古王打唔到了,俾人秒

此篇文章於 11-21-16 08:00 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-16, 08:56 PM   #1730
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

試左一場降臨......明白幾高防同做晒BUFF...總有一個一定要死~~

扣3萬血...

舊 11-21-16, 10:03 PM   #1731
ShinDou

點解而家D雷神FD雖然9百幾/千幾攻但個個都裝口卜劍同源氏刀,唔裝聖劍既﹖明明記得佢地個個都有,冇屬咪用唔盡性光爆裂破果50%降耐囉﹖,爭成倍DAM架喎

原來逆襲都係唔駛打,呃左佢成萬COIN走人 XD

今次RAID超正,抽到好多龜同仙人掌

暫時4隻莫古,隻莫古太廢唔會升黎用,食晒佢算

第1個QUIZ好難,可能因為我飛晒主線,第3條就死,後面果3個QUIZ就超易,1TAKE過5題

此篇文章於 11-21-16 10:32 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-21-16, 10:28 PM   #1732
GP03D

出賊仔打係咩意思?有bonus人咩?
我係打左好耐醒覺跟住mog走佬。。。已經不停王樣遊/惡口。。。
逆襲要點做?1round秒我5隻。。。

舊 11-21-16, 10:33 PM   #1733
ShinDou

出賊仔係用佢4MP果招走佬

逆襲我係用完3次魔法就4MP走佬 XD

真係打既都係刷超級算

今次個POOL堅PICKUP,狂出果幾隻,好快量產到刀極意
舊 11-21-16, 10:42 PM   #1734
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
出賊仔係用佢4MP果招走佬

逆襲我係用完3次魔法就4MP走佬 XD

真係打既都係刷超級算

今次個POOL堅PICKUP,狂出果幾隻,好快量產到刀極意
個PICKUP抽卷10野反而唔中PICKUP任何一隻...
但中劍聖
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-16, 10:51 PM   #1735
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: okabe 查看文章
但中劍聖
你走啦
成日都見你中

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-16, 11:00 PM   #1736
ShinDou

英雄歌覺1了,爭3粒超晶就覺2,唔知要打幾耐先有
舊 11-21-16, 11:51 PM   #1737
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
但中劍聖
恭喜晒

舊 11-22-16, 12:02 AM   #1738
okabe

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
你走啦
成日都見你中
剛剛抽左次半額中埋PICKUP大獎
引用你FFRK名句"其他game又唔見咁易中"

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
新C專一抽入魂...其他game又唔見咁易中
舊 11-22-16, 04:05 AM   #1739
GP03D

引用:
剛剛抽左次半額中埋PICKUP大獎
引用你FFRK名句"其他game又唔見咁易中"
呢句野我都好似有講過囉

我抽哂又係PICKUP都唔中一隻囉!

舊 11-22-16, 07:49 AM   #1740
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

超幸運MODE
反而我係之前pickup個陣用10張卷抽晒土槍女同劍聖……

之後Tidus 既pickup又係用卷中左……

此篇文章於 11-22-16 07:56 AM 被 Orage 編輯。
Orage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 09:56 AM   #1741
ShinDou

應該真係關課過事
舊 11-22-16, 11:17 AM   #1742
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
應該真係關課過事
我夠課果啦,咪又係咁
關咩事

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 11:51 AM   #1743
ShinDou

我連奶挺都冇,ff3主角又冇,常闇雷神土槍tidus冇,而家主力用4星起既fft女性騎咋,有冇人非洲過我? XD
舊 11-22-16, 01:16 PM   #1744
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
覺醒級莫古王點打﹖扣得雞碎咁多,佢又唔打你,想死都唔得

另外ALTEMA個網呢排唔知做乜LOAD勁耐,係佢SERVER死死地﹖

好無聊,原來要王樣遊,之後王樣惡口言,之後走佬,我冇出賊仔晒左粒珠,不過頭先都爆晒珠冇入去打晒左幾粒

逆襲莫古王打唔到了,俾人秒
逆襲莫古王

上屬耐上BUFF
降佢魔攻

就可以頂不死

之後解完任務就用煙玉/技能逃跑就好

任務成就逃跑一樣解到

舊 11-22-16, 01:57 PM   #1745
GP03D

其實今次EVENT逆襲同醒覺係玩一次解MISSION就算...
大家係製超級?

舊 11-22-16, 05:39 PM   #1746
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
我連奶挺都冇,ff3主角又冇,常闇雷神土槍tidus冇,而家主力用4星起既fft女性騎咋,有冇人非洲過我? XD
利申:我中晒劍聖,土槍,Tidus同勞力士個陣係冇課過………所以先講係超幸運

舊 11-22-16, 06:03 PM   #1747
ShinDou

其實係咪中先正常?我係超黑?呢度得我咩都唔中要用女性騎?
舊 11-22-16, 06:18 PM   #1748
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
其實係咪中先正常?我係超黑?呢度得我咩都唔中要用女性騎?
對住呢隻抽野糞機率...有咁既成績已經係超幸運啦...

之後完全抽唔到任何野...

上次常暗個次PICKUP先課左一次咁大把...先中左隻劫火...

所以我抽咩都好都係維持一個心態:唔會中彩架啦~~

見到彩咪當超幸好~~~

舊 11-22-16, 07:22 PM   #1749
okabe

見到彩加下驚喜無哂...初出時出彩真係滿開心

SE既作品唔見邊隻好抽,但尼隻算係幾鬆手
成日有石有卷抽.其他GAME連抽既機會都少
舊 11-22-16, 07:37 PM   #1750
ShinDou

反而覺得隔離北歐女神最易抽,11連多數都有6星,FFRK都好易抽,石飛既話呢兩隻都係狂派,應該派得多過FFBE

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 10:17 PM

手機版 | APP版