Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
電視遊戲討論版>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 | PS4, XB1, PC |
harakuma 10:46 AM 06-12-18
你地對, 係市長個女, 唔係市長室, 果個室係署長室
Reishin 10:49 AM 06-12-18
警署D走廊/細房暗咗好多(無燈咁滯),要渣電筒先見得清楚少少
ADA唔係著摟HI裙,多咗件褸?
槍店老闆死果一幕
赤兵尉SETH 11:04 AM 06-12-18
http://www.capcom.co.jp/biohazard2/

半熟くん 11:10 AM 06-12-18
Leon係咪搵Cillian Murphy做面相
ComeLOLoh 11:14 AM 06-12-18
Leon 個chin有凹
Claire厚膏加突嘴
darkvolver 11:17 AM 06-12-18
作者: Reishin:
警署D走廊/細房暗咗好多(無燈咁滯),要渣電筒先見得清楚少少

槍店老闆死果一幕

最後個黑影應該係ada,畫面綠化程度強化了整體氣氛。

Sent from my iPhone using Gaforum
charcsc2000 11:19 AM 06-12-18
好期待...但LEON個樣唔得....想要4代果個樣....
安安 11:29 AM 06-12-18
https://twitter.com/famitsu/status/1006373209036320768
『バイオハザード RE:2』正式リリース到着! 
プレイステーション4、Xbox One、PCで2019年1月25日発売予定
darkvolver 11:41 AM 06-12-18
作者: charcsc2000:
好期待...但LEON個樣唔得....想要4代果個樣....

4代leon已經老左不小,很難回春。

Sent from my iPhone using Gaforum
DevilElvis 11:44 AM 06-12-18
我覺得Leon最型係6
強化人間ですの~★ 11:45 AM 06-12-18

aquarius 11:50 AM 06-12-18
4好似係2嘅六年後
btw得播片無game play..?

BH2其實似爽快嘅爆谷片多過似恐怖片..
場景咁黑點玩第四生還者同豆腐..
wsx360 11:51 AM 06-12-18

歌絲˙暮斯 11:55 AM 06-12-18
作者: aquarius:

除左 1 & 7 ,根本 biohazard 就係似爽快嘅爆谷片多過似恐怖片
由手機版發出
charcsc2000 11:55 AM 06-12-18
作者: darkvolver:
4代leon已經老左不小,很難回春。

4代喎...點會老呀...
果時我覺得佢勁似李安納度....
charcsc2000 11:56 AM 06-12-18
作者: aquarius:
4好似係2嘅六年後
btw得播片無game play..?

唔好傻啦...有都要DLC比錢買...
charcsc2000 11:58 AM 06-12-18
作者: DevilElvis:
我覺得Leon最型係6
6代唔得啦...成個DANTE咁...
6代LEON老左就成個DMC5咁款...
Sar8 12:13 PM 06-12-18
騙年史果個最合理
Reishin 12:25 PM 06-12-18
作者: Sar8:
騙年史果個最合理
x2

呢個Claire太細過
TSZ 12:51 PM 06-12-18
必買, 場景黑左氣氛正左好多, 希望內容對比原版吾會減少
Kain 12:53 PM 06-12-18
有人發現到彩蛋
終於有廁所
由手機版發出
赤兵尉SETH 12:55 PM 06-12-18
作者: Reishin:
槍店老闆死果一幕
終於可以出返bio3.5揸電筒舉槍動作

FURIMUKI 01:05 PM 06-12-18
年代紀果陣Leon同Ada嘴對嘴比人笑佢妄想

今次會唔會如願以償
gingq7 01:14 PM 06-12-18
正,必買,
TPS玩法,畫面和光影大幅加強,加入電筒

完全係理想中的re-bio2,暫時睇唔倒有咩可以挑剔

p.s.個trailer一開始係第一身,幾驚變FPS(bio7),還好只是老鼠視角,今次capcom都幾識開玩笑
DevilElvis 01:22 PM 06-12-18
作者: charcsc2000:
6代唔得啦...成個DANTE咁...
6代LEON老左就成個DMC5咁款...
Bio 要佬味先型
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面