Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-27-18, 10:53 PM   #12801
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
埋單1793排46,都係上唔到去,最盡上到千8排十幾,之後無啦啦連輸幾場同埋俾低我1百既人洗番落黎,之後掛住反D低分既就上唔到了 @@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 10:27 PM   #12802
ShinDou

而家個個都係等人訓晒先清珠﹖D人都唔反既,可能等我再打高分D先洗落黎 @@ 1479排第1 @@ 仲有1珠,1陣先反
舊 05-28-18, 11:04 PM   #12803
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
星期頭打連勝
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-18, 11:53 AM   #12804
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
一路都係星期六先開工啦

====

開始最後一次遊擊....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-18, 05:06 PM   #12805
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 05-30-18, 08:12 PM   #12806
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
左擁右抱

咁快mk2

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-18, 08:19 PM   #12807
ShinDou

快出仲好啦,佢出多幾隻MARK1同大器到時出MARK2又食唔到,而家早出MARK2唔駛儲MARK1 XD
舊 05-31-18, 01:49 PM   #12808
J+1
望過黎呀!!!!!!

系統有得up了
由手機版發出
舊 05-31-18, 05:10 PM   #12809
J+1
望過黎呀!!!!!!

早左鐘開番
由手機版發出
舊 05-31-18, 05:14 PM   #12810
ShinDou

冇清鬥雞珠蝕晒,今日忙到咩game都冇清

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 05-31-18, 06:03 PM   #12811
J+1
望過黎呀!!!!!!

提示,戰艦要賣一隻再買,不過唔好急住lv up....
由手機版發出
舊 05-31-18, 06:21 PM   #12812
J+1
望過黎呀!!!!!!

做晒任務多粒限突同F主角機(最原始嗰部)
由手機版發出
舊 05-31-18, 06:48 PM   #12813
ShinDou

好似中左BUG,MISSION寫有野拎但拎唔到,明明有個紅色1字,但禁晒3版都唔見有野拎

此篇文章於 05-31-18 06:53 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-31-18, 07:11 PM   #12814
J+1
望過黎呀!!!!!!

可能初心任務都當係任務

3P白鎗又係神機....
由手機版發出
舊 05-31-18, 07:24 PM   #12815
ShinDou

點解你咁快拎得晒初心任﹖有個要鬥雞RIVAL對戰,今朝1起身已經清左 @@

白3P唔加血喎,又冇免秒,應該1下縮退就秒架喇喎技都開唔到 @@ 白紫克分分鐘新古普攻都秒到佢萬幾血﹖之前試過新古反白多3都扣到萬幾兩萬既

DX冇乜用,不過奇怪點解月光砲打唔到分身﹖咁照法點分都死啦 XD

阿路加MARK2竟然唔出大器,可能收埋OMEGA先出

今次個POOL又可以慳番,儲儲下已經226石了,等下個月NEW COMER先算 XD

睇黎30石而家多數係出番復刻﹖

此篇文章於 05-31-18 07:32 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-31-18, 07:26 PM   #12816
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: ShinDou 查看文章
點解你咁快拎得晒初心任﹖有個要鬥雞RIVAL對戰,今朝1起身已經清左 @@
嗰頁每日清頭5個之嘛...下面嗰堆事旦揾個打就好...
由手機版發出
舊 05-31-18, 07:33 PM   #12817
ShinDou

原來係咁 THANKS XD
舊 05-31-18, 07:35 PM   #12818
J+1
望過黎呀!!!!!!

>應該1下縮退就秒架喇喎

旁邊有號就10傷啦....而家左新古,右3P真係坦左兩條線...之後都係一路嘅課題,如何令號死得慢D.....
由手機版發出
舊 05-31-18, 07:43 PM   #12819
ShinDou

係喎,我冇號,不過12妹同ERICA夾佢都做到號既作用,雖然好易死,不過淨係夾到1隻,我多隻3P都冇用喎 @@ 同埋3P冇新古咁大力

要號死慢D都係前後減傷夾佢架啦,最勁咪忍者,不過都唔係難殺,我覺得而家鬥雞你砌到隊好易秒到人既嚇人等少D人打你仲好 @@

此篇文章於 05-31-18 07:45 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-31-18, 09:59 PM   #12820
ShinDou

而家守贏輸都有得睇番打成點,好正 XD 原來而家個陣守得贏全凸爆UC3連星威龍3妹,不過唔知係咪佢唔識攻 @@ 28TURN贏

第1次打白3P,佢十字陣中間3P,上號,下威龍,前盾筆,後織姬,全凸爆,1開波計錯數竟然俾佢打得中仲要好高命中,俾佢秒左UC有3隻殘血以為輸得,點知之後贏到仲要4隻都冇死 XD 好險,不過秒完號威龍都係1珠就秒到3P XD

清完珠1633排13,好似少左人打上去,上星期好似已經成堆千78﹖

ERICA AI正常番之後難打左好多,打隻凸爆都磨好耐,但又唔想晒限凸勁果少少,唔凸了等勁機先食

嘩,岩岩守贏果場磨左人187TURN,條友係盾筆BUFF OMGOD,威龍,大射馬沙,3妹

我死剩新古ERICA,好似真係好堅喎ERICA而家 XD

此篇文章於 05-31-18 10:48 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-31-18, 11:27 PM   #12821
ShinDou

大佬係華沙哥CB即係好快會出俾人抽啦﹖

X D歌真係冇得輸,不過故事輸晒 XD

此篇文章於 05-31-18 11:33 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-01-18, 07:42 AM   #12822
ShinDou

Erica真係好堅,原來屈得死號

睇番我個陣原來9成係俾號新古屈死,不過我擺唔到屈得番新古既陣,由佢了

舊 06-01-18, 01:15 PM   #12823
ShinDou

打打下又覺得3p其實幾勁,就算用唔到黎守用黎攻都好喎,不過要2隻omg,淨係爬到2次,爬下先

舊 06-01-18, 01:25 PM   #12824
ShinDou

2次山03p,兩隻阿路加mark2,1dx 1紅機

睇番冇特登set低3p,係我黑,為鬥雞抽3隻都冇用,真係要留石等下次new comer了,不過上次美少年都冇乜用,下次都唔知勁唔勁,可能又變番爬山先出神機

舊 06-01-18, 01:34 PM   #12825
J+1
望過黎呀!!!!!!

下游唔未見3p.. 上面通常點配???
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:25 PM

手機版 | APP版