Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
攻略及心得交流區>[多機種] スーパーロボット大戦T 攻略區 恭迎東方師父回歸
iu fu pig 02:55 PM 03-20-19
作者: Fio:
太易買齊就冇動力玩2周目
雖然都好多年只係玩一round就算
另外想問吓其他ns玩家係咪都好易force close?特別係SL後,有冇方法避免呢?
未更新今日嘅1.02
因為經常通關後close,我會最後一擊前save
去到2x話開始小close,頭十幾話經常close,唔識處理
(應該喺電子妖精嘅能力,我發現幾次close都喺佢有對話)
由手機版發出
Fio 03:48 PM 03-20-19
作者: iu fu pig:
未更新今日嘅1.02
因為經常通關後close,我會最後一擊前save
去到2x話開始小close,頭十幾話經常close,唔識處理
(應該喺電子妖精嘅能力,我發現幾次close都喺佢有對話)
由手機版發出
更新咗都有咁嘅情況,雖然好似少dd
聽聞同香港或者台灣翻譯有關,試試轉台譯觀察吓先
闇影風 04:22 PM 03-20-19
係中文版問題唔奇,我日限玩到30話試過一次,仲要係岩岩開頭幾關
由手機版發出
雷火武 07:24 PM 03-20-19
樂園追放真係好用?人物技能無特別
機體薄甲,唔算好閃

好用在邊?
ShinDou 07:26 PM 03-20-19
廿幾版加兩招0改都5千幾攻,有招1開波出得,我都係見有新招而家先拎出黎用

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
雷火武 07:33 PM 03-20-19
今集超級系當道
真實系放得入敵陣中既只有神高達,牛仔飛機
一開始三段改既new gundam 第一場落場係咁比卒打中(標準Mode)
樂園追放者我最多都係尾下刀或者屈射程打卒仔算

不過優先練都練左d有技能加攻擊力既先
另外甲兒個ace 點解變到咁廢
今集150氣都唔難啦⋯氣力加5唔太實用
iu fu pig 08:30 PM 03-20-19
神高喺超級真實系~~~
樂園追放都算大力,雖然無特殊能力,暫時唔改都夠打(對比起未有Full X1金哥)
性戰士果堆,今集都小用了⋯⋯
由手機版發出
Tannhauser Gate 08:32 PM 03-20-19
真實系仲有海賊船長

最終話
胡鬧係普通定if 我打普通接受到

Fio 11:16 PM 03-20-19
慢慢玩到第11話牛仔有新招陣型II,制作真係好有愛,原來招式可以有咁嘅表現方式
GN00508771 12:00 AM 03-21-19
官方TWITTER:
11話某位角色擊墜最少3部+11話開始前VAN(槍與劍主角)擊墜數15以上會⋯⋯⋯!
Fio 12:32 AM 03-21-19
作者: GN00508771:
官方TWITTER:
11話某位角色擊墜最少3部+11話開始前VAN(槍與劍主角)擊墜數15以上會⋯⋯⋯!
應該就係入之後果話secret stage條件?
GN00508771 01:15 AM 03-21-19
應該就係⋯⋯
iu fu pig 03:18 AM 03-21-19
更新完都喺彈game
由手機版發出
半人馬-RigiL- 08:44 AM 03-21-19
https://www.hk01.com/issue/806

我見e到有講,不過我打完11話先望到 lol
由手機版發出
ultimawk 09:03 AM 03-21-19
慢慢玩到第11話牛仔有新招陣型II,制作真係好有愛,原來招式可以有咁嘅表現方式
這個只是沿用動畫op
Fio 09:55 AM 03-21-19
作者: ultimawk:
這個只是沿用動畫op
係, 但用OP融合招或好似冇咩印象有
Tano 12:02 PM 03-21-19
起碼連BIG O出咗咁多集都冇玩過先

今集似平成最佳動OP全集但以機人番計又嚴重不足
iu fu pig 12:42 PM 03-21-19
咁樣都得,以後機戰可以插OP當戰鬥演出(今集ggg噴飛拳其實用返動畫都得)
我認為笨大(寺田?)想做嘅野,咁就連演出都慳返,變成超級播片人大戰

不過同樣地,可以有更多唔同作品入機戰,
零式 02:31 PM 03-21-19
記憶中...有Turn A , G伏 , Z, 全部都係"アリオスの人"的作品
iu fu pig 04:08 PM 03-21-19
估唔到會見到熟悉嘅面孔

魔法騎士打兩個boss,我熱血都未有,SR仲要5turn清場,差啲過唔到
由手機版發出
STRIFE 05:56 PM 03-21-19
玩左幾版,淨係覺得戰鬥愈來愈懶,用咁多動畫去取代2D animation
aquarius 06:27 PM 03-21-19
日版779..
如果係aplha 3嘅陣容已買..
s3b21 07:32 PM 03-21-19
隻艦真係幾屈, 最尾個幾話我都係費事煩掉佢出去一部清場
鐵之侍 09:13 PM 03-21-19
開無雙我比較愛用釘宮,ace後+琉璃後期那個技能可以清掉一堆卒仔,她已成為我暫時最高擊破數角色了
Gundam MK-2 09:39 PM 03-21-19
https://enq876.com/srwt/
官方問卷
做完送錢+TP+part

另,問卷內容睇到,T似乎有打算出續作
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面