Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-13, 10:32 PM   #76
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 風音 查看文章
睇左幾集都唔知佢UP咩/\
加上無打這隻遊戲,所以睇完第二集已經棄番了!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 10:37 PM   #77
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
我比較想睇白面對tusubaki多d

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 10:59 PM   #78
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 廢人 查看文章
我比較想睇白面對tusubaki多d
我都想睇 但果段我諗無

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-13, 04:28 PM   #79
Lenneth
Senior Gamer
Valkyrie

註冊日期: Mar 2006
已經一邊睇動一邊睇wiki 補完 , 但睇完第3集都係棄番算了

無玩過遊戲無愛

Lenneth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-13, 05:38 PM   #80
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
岩岩醒起cs應該會做jin對白面
到時應該會估到啦
o個幕真係雙目流汗....

舊 10-25-13, 09:21 PM   #81
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
睇左今集有個問題....

杉田們小時候的教堂戈個修女係セリカ?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-13, 09:31 PM   #82
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: GN00508771 查看文章
睇左今集有個問題....

杉田們小時候的教堂戈個修女係セリカ?

但唔係セリカ主動養佢地
係獸兵衛帶返黎
由手機版發出
舊 10-25-13, 09:42 PM   #83
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:

但唔係セリカ主動養佢地
係獸兵衛帶返黎
由手機版發出
耶-.- 睇WIKI 知道咩事了-.-有冇搞錯...

此篇文章於 10-25-13 10:15 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 10-26-13, 01:19 AM   #84
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其實講真就係目前為止淨係覺得動畫製作群除左聲優之外都好無能
先唔好講點解有小說版、有漫畫版現成整好左係度有文有路清清楚楚既唔跟
要自己再建構都好應該加番D說明令觀察了解到個世界觀

雖然BB故事係好標準既中二故事放好多特殊名詞
但都唔代表BB係放堆名詞出黎連解都唔解釋
初見既鬼知統制機構、圖書館、蒼之力係咩黎既.......

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 10-26-13, 12:23 PM   #85
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
完全に原作ファンのためのアニメ
格ゲーアニメのジンクスがが...

其實制作組(定係監督?orしゃもじ?)太貪心,得1クール(睇個進度都似)淨係做CT咪好囉
搞到宜家咁様

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-13, 12:42 PM   #86
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其實問題係而家佢連Fans都滿足唔到
呢三集我淨係睇到タオかわいい

ペルソナ5

隨時更新
舊 10-26-13, 03:05 PM   #87
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
仲有作畫偏心於ZEA 呢個事實

舊 10-27-13, 01:33 PM   #88
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
點解我好似見D劇情仲好似用緊第一集(指GAME)D細劇情。。。

不過E家E套好似把大部分名詞都冇提起。。。。
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 10:46 AM   #89
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

終於畫好了op...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 06:18 PM   #90
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
今集繼續為タオカカ而睇。
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 09:27 PM   #91
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

完全高興不起來的水著回

腐女出場!

舊 11-11-13, 11:39 PM   #92
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
第4集聽清楚左, 白面係中村

不過我已經選擇放棄了wwwwwww
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 12:00 AM   #93
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
係中村咩?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 12:33 AM   #94
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

淨係答你 唔係中村
由手機版發出
舊 11-12-13, 12:42 AM   #95
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
其實套野淨係晒CT好過,咁睇法未打過一定唔明…

舊 11-12-13, 02:06 AM   #96
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我唔明點解CT小說寫得咁詳細佢地唔跟小說演一次算/\

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-12-13, 02:12 AM   #97
dust11

註冊日期: Aug 2010
有玩過CT個STORY MODE都覺得套野九唔搭八
完全唔適合新人睇
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 10:21 AM   #98
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
又估錯
我放棄
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 03:19 PM   #99
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
又估錯
我放棄
比少少tips你
白面
最初佢出場段對白,有講自己個真名嫁

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-13, 01:30 PM   #100
廢人
The One

白面真正身份唔係ズェア咩?(逃)
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
深宵直播室 2007-01-21 至 2007-01-25 重溫下載 ch08ko 02專區 0 01-26-08 12:22 PM
Gundam Expo 2007 (14/12-01/01) KIM 收藏品討論版 46 12-23-07 12:33 AM
Display card DDR2 memory同DDR3 memory有咩分別? codianno@GAF 手機資訊/電腦軟硬討論 2 12-16-07 09:57 PM
[飲食新聞] (中國)上海部分羊肉燒烤實為貓肉 01-01-2006 up Abale~姬絲汀小美 飲食版 14 01-08-06 11:39 AM
高達世紀展05+模型挑戰賽+GUNDAM WAR大賽---26/12-01/01 KIM 收藏品討論版 86 01-02-06 09:27 AM

現在的時間是 09:43 AM

手機版 | APP版