Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>Splatoon 2 情報區 Vol.2
信長 02:15 PM 07-19-17
官網
https://www.nintendo.co.jp/switch/aab6a/index.html
http://splatoon.nintendo.com/
中文官網:
http://www.nintendo.com.hk/splatoon2/

https://www.youtube.com/watch?v=qN4w5D2tzME

http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=331
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=332

splatoon 2 手制及joy con
https://www.nintendo.co.jp/hardware/...ies/index.html

非常好
ZERO NEKO 02:16 PM 07-19-17
熄server 重好 專心打曬d hero mode
由手機版發出
阿聰 02:20 PM 07-19-17
作者: DMRevolution:
我都試過啦....訂GAME本來以為偷跑都有貨拿, 點知她同妳講訂貨未到, 拿晒去炒...

咁我話而家炒價買隻GAME, 退訂又唔得....呢D先賤格

從此以後寧願早出早買貴幾十, 好過受氣訂GAME
我條氣唔順係因為明明有一堆貨,但同我講預定嘅貨未返,
咁我使咩訂貨?預訂貨仲慢過walk-in,搞到我唔敢再預訂。

Sent from my iPhone using Gaforum
神名レオ 02:20 PM 07-19-17
作者: ZERO NEKO:
爬文 我係更師兄買的 而家幾錢吾知
由手機版發出
有跟車
咪淨係得信和2樓囉
不過算啦
神名レオ 02:22 PM 07-19-17
作者: 阿聰:
咁我使咩訂貨?預訂貨仲慢過walk-in,搞到我唔敢再預訂。

Sent from my iPhone using Gaforum
唔止買game
買玩具又係咁,可能仲衰啲添
係香港生活得耐,除非你去真官方訂(pb online,hottoys個類)
一切街鋪訂任何野,都係水啲消費者
信長 02:22 PM 07-19-17
作者: Gundam MK-2:
速報:
老任熄server,所有地區要一齊等正日

DreamyLuigi 02:25 PM 07-19-17
無人理港任警告
鋪頭賣水貨吹咩XD

阿聰 02:26 PM 07-19-17
作者: 神名レオ:
唔止買game

係香港生活得耐,除非你去真官方訂(pb online,hottoys個類)

絕對同意,真係怕怕。有d訂完到攞貨果日,仲坐地起價。
之前都有版友訂首發switch,話攞機當日紅藍色要加多幾十,呢d真心黑店。

lunn 02:28 PM 07-19-17
有跟車
咪淨係得信和2樓囉
不過算啦
頭先行晒都係得一間有得賣
K.Fai 02:29 PM 07-19-17
作者: 芝麻糊:
葵廣有無?
我十二點半打咗電話去問,佢話訂咗GAME嘅今日有得攞...
DMRevolution 02:33 PM 07-19-17

同感...不過呢個話題, 每次訂貨都出現
HenryHH 02:43 PM 07-19-17
大家買日版定美版?

其實有冇故事? 會唔會好似ARM 咁唔洗理日英文

雖然學過下日文,但都係睇英文清楚D
阿聰 02:43 PM 07-19-17
同感...不過呢個話題, 每次訂貨都出現
都係,哈哈!

今次老任係暑假出魷魚應該相當成功,
但我覺得個主機產能跟唔上會拖後腿。

lineage19 02:46 PM 07-19-17
唔止買game

買玩具呢個真係

我成日訂完之後都係見晒街幾日先有得拎
見街果日打去問話未返,但去到佢鋪就賣緊,wtf

lodoss 02:51 PM 07-19-17
黃金剛才見到有間有,但唔係日版,
不過拍牆位果d店都係唔好買為妙
野良猫 02:54 PM 07-19-17
呢個大絕我鐘意
沉船大家死系列
唔夠絕
應該出個更新洗埋偷步升RANK嘅人嘅SAVE
rokuna 02:55 PM 07-19-17
188 得地下有 $388 日版
DMRevolution 03:06 PM 07-19-17
作者: HenryHH:
大家買日版定美版?
打機都係鐘意睇日文...

都係,哈哈!

今次老任係暑假出魷魚應該相當成功,
但我覺得個主機產能跟唔上會拖後腿。
又係個句, 望到日本朋友真心覺得可憐
lodoss 03:15 PM 07-19-17
好景398
阿聰 03:25 PM 07-19-17
作者: rokuna:
188 得地下有 $388 日版
我剛衝落去問,變$398,照殺!一陣放工上車可以打HERO MODE。
打機都係鐘意睇日文...

又係個句, 望到日本朋友真心覺得可憐
我都係鍾意睇日文﹙雖然日文超爛﹚。

日本果邊唔知點算,後日SPLATOON 2就正式開賣,希望之前真係有集多D主機存貨攞出嚟賣。
WII U雖然賣得唔好,但SPLATOON已經成為老任令外一個大品牌,一定要好好保護。
芝麻糊 03:26 PM 07-19-17
今晚出旺角入隻先
除左張行貨貼紙,係咪無分別?
信長 03:27 PM 07-19-17
可能老任日本那邊出貨幾十萬部
catho7 03:27 PM 07-19-17
作者: HenryHH:
大家買日版定美版?

睇你鐘意咩國家既文化多,fes既內容會貼近該區文化
芝麻糊 03:28 PM 07-19-17
其實fes 主要係啲event 但都係咁玩架啦?會有特別裝?
信長 03:30 PM 07-19-17
作者: 芝麻糊:
其實fes 主要係啲event 但都係咁玩架啦?會有特別裝?
應該無... 得海螺, 每隻等於2定3萬錢
FES lv 愈高就愈多

稱號所需總經驗值海螺
勝方隊伍敗方隊伍
[Team] Fanboy/Fangirl
ふつうの [Team] ボーイ/ガール
-
[Team] Fiend
まことの [Team] ボーイ/ガール
[Team] Defender
スーパー [Team] ボーイ/ガール
[Team] Champion