Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-07-11, 10:42 AM   #1
( ゚ω゚)?
God of Gamer
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
[Wii U 7月] Sniper Elite V2

http://scrawlfx.com/2011/04/sniper-e...ed-for-ps3-360

Sniper Elite V2 announced for PS3, 360

Publisher 505 Games and developer Rebellion are bringing a long-awaited sequel to realization. Sniper Elite V2, a modern take on the original Sniper Elite — a third-person tactical World War II shooter for last generation consoles — will launch on PlayStation 3 and Xbox 360 in 2012.
The first game was awarded the “Best PC/Console Game” at the TIGA Awards in 2005.
“It’s very exciting to be working with one of the new breed of major publishers like 505 Games,” said Jason Kingsley, CEO of Rebellion. “Sniper Elite was an important, genre-defining property and we’re hoping to have even greater success by teaming up with the talented guys at 505.”
Chris Kingsley, CTO of Rebellion, added: “It’s fantastic for us to be involved in the world of Sniper Elite again. We look forward to winning even more awards with Sniper Elite V2 and wowing the consumers with what will be a great game.”
The first screenshot of Sniper Elite V2 can be seen at the gallery.

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.

此篇文章於 05-01-13 12:54 AM 被 ( ゚ω゚)? 編輯。
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 12:48 AM   #2
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 02:20 PM   #3
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
見到都覺得痛

Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-12, 11:17 AM   #4
0826使者
Insane Gamer
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
有無師兄會出去望下出未 thx

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-12, 03:36 PM   #5
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
望完上邊條片即刻興趣大增

舊 04-30-12, 05:43 PM   #6
0826使者
[死硬派]

引用:
作者: kyo353 查看文章
望完上邊條片即刻興趣大增
你玩完DEMO仲正

多多指教

舊 05-01-12, 10:01 AM   #7
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
聽說今天正日, 有人會出去睇下有冇嗎?
放假先黎病 如果有就照去買

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-12, 10:12 AM   #8
0826使者
[死硬派]

引用:
作者: whassupbun 查看文章
聽說今天正日, 有人會出去睇下有冇嗎?
放假先黎病 如果有就照去買
今日紅日喎....
不過我都會搏下

多多指教

舊 05-01-12, 10:27 AM   #9
whassupbun

引用:
作者: 0826使者 查看文章
今日紅日喎....
不過我都會搏下
我就係搏佢琴日已經送定貨
不過我我都預左九成冇, 可能直情冇行添
哩度討論左少少:
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=219097&page=32

舊 05-01-12, 08:25 PM   #10
0826使者
[死硬派]

岩岩行完188,一間都無....

多多指教

舊 05-01-12, 11:03 PM   #11
fatboy04
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
冇玩上集...唔知呢隻點呢?
好似幾難玩咁
fatboy04 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-12, 11:24 AM   #12
Misaki Taro
God of Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
download 左demo......
點先有射子彈個個cam????? 唔知點解唔係下下可以.....

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-12, 11:26 AM   #13
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: Misaki Taro 查看文章
download 左demo......
點先有射子彈個個cam????? 唔知點解唔係下下可以.....
要爆某 d 器官 (e.g. 頭) 先會出
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-12, 03:30 PM   #14
jotato
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
released or not? how much? thanks!
jotato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-12, 04:02 PM   #15
whassupbun

引用:
作者: jotato 查看文章
released or not? how much? thanks!
托人問左灣仔一間相熟既舖,未返貨,問佢會唔會有行版,佢話有,但唔知幾時返貨

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/sniper-elite-v2

暫時平均分64,Edge仲得40分唔合格

此篇文章於 05-02-12 04:04 PM 被 whassupbun 編輯。
舊 05-02-12, 04:23 PM   #16
An0raku
速報Glutton

註冊日期: Sep 2009
delayed in the US (May 9).

http://www.gameinformer.com/b/news/a...-one-week.aspx
An0raku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-12, 09:51 AM   #17
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
之前冇留意呢隻,睇完trailer,今晚一定要去d/l個demo試下!
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-12, 12:02 PM   #18
0826使者
[死硬派]

引用:
托人問左灣仔一間相熟既舖,未返貨,問佢會唔會有行版,佢話有,但唔知幾時返貨

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/sniper-elite-v2

暫時平均分64,Edge仲得40分唔合格
甘大獲....
一陣等等下未到月中....
甘等佢跌價好了,留返啲錢比mp3好過

多多指教

舊 05-03-12, 01:10 PM   #19
whassupbun

引用:
作者: 0826使者 查看文章
甘大獲....
一陣等等下未到月中....
甘等佢跌價好了,留返啲錢比mp3好過
我最信任既GameCentral都有6/10
http://www.metro.co.uk/tech/games/89...view-on-target
主要係話AI白痴,一時超強鷹眼勁遠都見到你,一時勁近都見你唔到,又識瞬間轉移突然喺你附近出現,同埋近身戰必死,我覺得哩樣唔係問題,話明玩Sniper潛入,你埋身即死好正常,係視乎佢D敵人瞬移得有幾勁啫,如果一瞬移就去到你槍嘴咁梗係大鑊啦
不過都有話個gameplay唔錯,除左要打人,亦要打油缸打車呔之類,用雷聲鐘聲掩蓋槍聲,任務幾多變化,唔係重覆齋爆頭咁悶;同埋個coop都唔錯

黎緊真係好多game要買,Starhawk,Max Payne 3,Dragon Dogma接住黎,哩隻就算有冇行版都係死架喇,我係驚哩隻唔一出即買以後搵唔番啫,應該都唔會有幾多貨

EDIT: 琴日再問另一間又係答我會有但唔知幾時

舊 05-03-12, 01:39 PM   #20
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
近身戰必死?條友肯定廢既,呢次2代近身戰比1代易打9條街

舊 05-03-12, 02:58 PM   #21
0826使者
[死硬派]

引用:
http://www.metro.co.uk/tech/games/89...view-on-target
主要係話AI白痴,一時超強鷹眼勁遠都見到你,一時勁近都見你唔到,又識瞬間轉移突然喺你附近出現,同埋近身戰必死,我覺得哩樣唔係問題,話明玩Sniper潛入,你埋身即死好正常,係視乎佢D敵人瞬移得有幾勁啫,如果一瞬移就去到你槍嘴咁梗係大鑊啦
不過都有話個gameplay唔錯,除左要打人,亦要打油缸打車呔之類,用雷聲鐘聲掩蓋槍聲,任務幾多變化,唔係重覆齋爆頭咁悶;同埋個coop都唔錯

黎緊真係好多game要買,Starhawk,Max Payne 3,Dragon Dogma接住黎,哩隻就算有冇行版都係死架喇,我係驚哩隻唔一出即買以後搵唔番啫,應該都唔會有幾多貨

我都覺得吾會返太多...
如果ai問題嚴重就真係減低晒興趣
上面有師兄話要9號美版先出
引用:
作者: D-Joe 查看文章
近身戰必死?條友肯定廢既,呢次2代近身戰比1代易打9條街
其實第一集係咪得電腦版and係第一身?

多多指教

舊 05-03-12, 03:20 PM   #22
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:

玩過demo,揾cover殺左一條友之後成班人就衝過黎
同埋揾架車做cover,一瞄準佢就施丹轉身轉出黎

舊 05-03-12, 03:26 PM   #23
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
Sniper Elite V2,Gamespot 6.0分

http://asia.gamespot.com/sniper-elit...eview-6374659/

舊 05-03-12, 03:59 PM   #24
whassupbun

引用:
作者: kyo353 查看文章
玩過demo,揾cover殺左一條友之後成班人就衝過黎
同埋揾架車做cover,一瞄準佢就施丹轉身轉出黎
納粹德軍果然係有好多超自然秘密武器,二戰時期已經掌握到瞬移既科技

你地個demo邊度download?我前日開360 search過都唔覺有,琴晚開PS3入過PS Store又係搵唔到。外國賣場/PS Store?

舊 05-03-12, 05:48 PM   #25
0826使者
[死硬派]

引用:
納粹德軍果然係有好多超自然秘密武器,二戰時期已經掌握到瞬移既科技

你地個demo邊度download?我前日開360 search過都唔覺有,琴晚開PS3入過PS Store又係搵唔到。外國賣場/PS Store?
美國psn有

多多指教

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Sniper: Ghost Warrior ahleung 電視遊戲討論版 29 05-22-12 12:21 PM
[PS2]Guitar Freaks V2 & Drum Mania V2 , 06年11月22日發售 neo2046 電視遊戲討論版 26 11-25-06 02:31 PM
DRUM MANIA V2 & GUITAR FREAKS V2 香港全線推出 edw1100 街機遊戲討論版 15 12-14-05 08:58 AM
elite bar移除方法? T.K. 手機資訊/電腦軟硬討論 1 10-03-04 05:04 PM
America's Army 用唔到sniper gun..... 普通人一個 PC電腦遊戲討論版 3 09-17-04 11:32 AM

現在的時間是 09:28 PM

手機版 | APP版