Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 10-29-05, 03:25 PM   #1
森羅
God of Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
DOOM

http://doom.mixmedia.com/

唔行過mk都唔知11/3上
睇段trailer有d位好似game咁係第一身視點
但係怪物造形好假同埋trailer尾支槍射出黎個電球仲假

但係我有興趣想睇 ||
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-05, 03:31 PM   #2
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
廣告都唔多
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-05, 03:33 PM   #3
森羅

講起地鐵又真係唔覺有喎

唔通係爛片黎
舊 10-29-05, 03:34 PM   #4
Gashapon™

好少西片可以咁少宣傳 |||
舊 10-29-05, 04:11 PM   #5
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Gashapon™
好少西片可以咁少宣傳 |||
冇咁誇張~
呢套都叫有落電視廣告~

唔少西片真係連電視廣告都冇~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-05, 04:14 PM   #6
森羅

但係doom呢個名都唔少野啦
都咁少廣告就真係 ........
舊 10-29-05, 09:19 PM   #7
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
arm arm睇完... (在下唔係o係香港)

...無咩特別...完之前既20分鐘到先有..first-person...

支BFG...真係叫Big fxxking gun..
the rock 竟然係壞人...
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-05, 10:18 PM   #8
森羅

咁睇唔睇得過 ?/
舊 10-29-05, 11:20 PM   #9
暗黑流星cal
任天堂奴

食飽飯無野做...又見打過隻game...睇下無妨...

不過唔太推介....打怪獸場面唔多....可能想跟番隻game....失驚無神彈隻嚇嚇你....
舊 10-30-05, 12:46 AM   #10
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
我個fd話睇完好暈
好彩係最後先黎
如果唔係開場冇耐啲人會去哂嘔...

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-05, 01:04 AM   #11
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
作者: 計劃犯罪者
我個fd話睇完好暈
好彩係最後先黎
如果唔係開場冇耐啲人會去哂嘔...
打唔慣 一身射擊 game 既...係咁上下(?)

呢套如無意外會睇

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-05, 01:07 AM   #12
May Wing
Junior Member

註冊日期: May 2004
我想問香港聽日係咪有優先場?
May Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-05, 06:10 PM   #13
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
睇電視廣告見到個fps view即刻覺得勁低b,不過都會去睇

舊 11-03-05, 12:49 AM   #14
D3D9
Junior Member

註冊日期: Oct 2005
引用:
他們唯一可以做的就是設法用盡身上所有武器把怪物殲滅,不過怪物的威力遠遠出乎他們意料…
不斷開槍打怪有乜好睇/玩? 睇NANA好過
D3D9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-05, 12:51 AM   #15
Gashapon™

引用:
作者: 暗黑流星cal
食飽飯無野做...又見打過隻game...睇下無妨...

不過唔太推介....打怪獸場面唔多....可能想跟番隻game....失驚無神彈隻嚇嚇你....
隻game不知幾多怪打
舊 11-03-05, 09:59 PM   #16
暗黑流星cal
任天堂奴

引用:
作者: Gashapon™
隻game不知幾多怪打
我係話好似隻game咁...無啦啦彈D怪獸出黎.....不過一彈就好多...
舊 11-04-05, 12:01 AM   #17
~零~
Insane Gamer
鑽石級潛水員

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDRaM0810
打過隻game,應該e幾日會去睇下~~~
打game果時d怪物狼到你呀...

後悔只會令自己更軟弱
~零~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-05, 12:02 AM   #18
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
我覺得唔錯~~
可以一睇~

舊 11-04-05, 12:37 AM   #19
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
成套片最正係果場扮game的第一身視點戲,拍得意外地流暢精彩.
不過除此之外好一般,
水準同生化電影版相約吧.
(The Rock好似瘦左..)

舊 11-04-05, 12:52 AM   #20
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
最後15分鐘好睇

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-05, 01:52 AM   #21
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
即是重點在最後15分鐘?
我打算星期日去睇
看來有不少人都是因為玩過隻game所以才會去睇...

舊 11-04-05, 02:23 PM   #22
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Wraith
但係doom呢個名都唔少野啦
都咁少廣告就真係 ........
其實唔少名game都拍過電影. 但莫講話廣告, 連嚮香港上既機會都無.....

通常遊戲改篇既電影都係低成本爛片多.....
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-05, 05:34 PM   #23
森羅

係無咩期望之下去睇
無失望之餘竟然仲有驚喜
舊 11-04-05, 08:38 PM   #24
ZeroZeroZero
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
以一個未玩過doom 既我,好似睇緊biohazard ~~

另外, 我唔明點解唔肯call 救兵??

舊 11-05-05, 02:09 PM   #25
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
冇期望去睇, 睇完真係覺得唔錯ar~ 有d 驚嚇位, 又拍得好似隻game woo~扮第一身個part 好正, 真係好似打機, 係咁殺hahaaa
o個個輪椅人異變之後好樣衰

引用:
作者: ZeroZeroZero
另外, 我唔明點解唔肯call 救兵??
因為打doom 未試果有救兵, 所以拍戲都冇law~

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DOOM Kojiro Fuuma Neo Entertainment TREND 1 10-23-05 06:06 AM

現在的時間是 02:51 AM

手機版 | APP版