Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-16-16, 03:02 PM   #1
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭

E度有冇人玩開?

可以傾下點砌deck、news

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 03:37 PM   #2
GateHacker
God of Gamer
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
有玩開
不過卡緊2300-400
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 03:38 PM   #3
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
E度有冇人玩開?

可以傾下點砌deck、news
玩開

杯數4k 上落中

主力巨人車仔

舊 11-16-16, 03:39 PM   #4
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: GateHacker 查看文章
有玩開
唔_係掛

舊 11-16-16, 04:25 PM   #5
GateHacker
Baned

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
唔_係掛
so?
舊 11-17-16, 11:39 AM   #6
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
玩開

杯數4k 上落中

主力巨人車仔
Me too,我都係4000 - 4100,有時會跌落39XX

我副Deck係

唔知有冇得改善

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 11-17-16, 11:40 AM   #7
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: GateHacker 查看文章
有玩開
Share 副Deck o黎睇下

舊 11-17-16, 12:53 PM   #8
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
我有玩,零課所以冇咩傳奇卡.....都係2300-2400上上落落,有時仲會跌返落7階

冇網上相簿post唔到圖,用文字講下我d牌
滾木lv1,巨人lv6,哥布林lv9,火球lv7
哥布林飛桶lv3,法師lv7,飛龍寶寶lv3,亡靈大軍lv10

此篇文章於 11-17-16 01:10 PM 被 RS 200 編輯。
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-16, 01:29 PM   #9
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
3000-3200

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-16, 01:52 PM   #10
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
新手一名

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-16, 05:44 PM   #11
GateHacker
Baned

引用:
Share 副Deck o黎睇下
近排玩緊2副

伐木工,$6,3cost骨眾,火柱,炮娘,copy,細電,巨人

野豬,伐木工,狂暴水,哥布林,細電,$6,骨墓, 火法

上面個副其實算安定?不過對住人玩水塔就無得搞
迫住搶攻

下面個副直情all-in鬥快

E+好怕D後手deck,唔識應對
舊 11-18-16, 12:28 AM   #12
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
雙倍水份
屋仔流+大電玩晒= =

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 10:30 AM   #13
GateHacker
Baned

引用:
作者: stevenfan 查看文章
雙倍水份
屋仔流+大電玩晒= =
屋仔前期難守
對比屋仔,e+細水/塔流好煩...
舊 11-18-16, 01:37 PM   #14
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
Me too,我都係4000 - 4100,有時會跌落39XX

我副Deck係

唔知有冇得改善
我副Deck岩岩轉左女巫
巨人,女巫,3蚊,弓箭女,大蚊,火球,小電,雪球

有返女巫守對空對地都好左

舊 11-18-16, 04:41 PM   #15
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
3700-3800
天狗/地獄龍/公主/冰法/graveyard/箭雨/大蚊/骨軍隊

(月課約$78)
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
中國遊戲廠商騰訊確定以 86 億美元收購《部落衝突》開發商 84.3% 股權 信長 手機平板遊戲討論版 1 07-18-16 08:25 PM
[COC新game] Clash Royale 休閒型公會 招生 ctrlC+V 手機平板遊戲討論版 4 01-12-16 02:46 AM
[AN] 城堡爭霸 Castle Clash - 交流討論區 ZlWS 手機平板遊戲討論版 34 09-07-14 07:32 PM
[XBLA] Zeno Clash 2 (12 JUNE) david 電視遊戲討論版 0 06-08-13 12:35 PM
[Rumor] SEGA vs. Capcom: Great Clash Generation 龍寶寶 手提遊戲機討論版 5 10-10-08 12:25 AM

現在的時間是 01:38 PM

手機版 | APP版