Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: 請投票入左邊個SEVER
Atomos 1 0.75%
Bahamut 30 22.39%
Chocobo 0 0%
Garuda 1 0.75%
Ifrit 2 1.49%
Mandragora 0 0%
Ramuh 0 0%
Tiamat 1 0.75%
Titan 28 20.90%
Tonberry 4 2.99%
Alexander 1 0.75%
Anima 0 0%
Carbuncle 1 0.75%
Fenrir 1 0.75%
Hades 0 0%
Aegis 57 42.54%
Durandal 0 0%
Gungnir 1 0.75%
Masamune 1 0.75%
Ridill 0 0%
Ultima 2 1.49%
Typhon 2 1.49%
Ixion 2 1.49%
Kujata 3 2.24%
Valefor 1 0.75%
多重選擇投票。 投票者: 134. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52  ... 最後
攻略及心得交流區>FINAL FANTASY XIV -ONLINE-
ayato 09:24 AM 08-28-13
Aegis有個龍騎,但係LOGIN唔到
依家美服GOBLIN 開左個斧玩住先
不過果個新手城好右上層右下層好煩- -
Marco 02:53 PM 08-28-13
今日香港時間 3:00pm - 6:00pm 全 Server 維護
斯羅 02:59 PM 08-28-13
射左波先黎main 可惡
yamaha 03:01 PM 08-28-13
OMG !應該Fix BUG . LS 有兩個都中左BUG
NexTony 03:29 PM 08-28-13
BAHAMUT滿到開唔到人, 去左Ifrit

不過應該會走去Gilgamesh
ayato 03:31 PM 08-28-13
不在家,想問下JP SERVER 可以開返新人未?
sun-rance 04:17 PM 08-28-13
無知的問一下,如果我買美版PC版咁可唔可以入日本伺服器和用日文顯示玩?
同日伺服器受唔受香港JCB卡付月費?
佐佐木莊尼 04:52 PM 08-28-13
作者: sun-rance:
無知的問一下,如果我買美版PC版咁可唔可以入日本伺服器和用日文顯示玩?
同日伺服器受唔受香港JCB卡付月費?
美版可唔可以入日本伺服器和用日文顯示玩 -> YES

日伺服器受唔受香港JCB卡付月費 -> 付費 = 睇返你個 SE account 係邊度. 美 SE account 應該咩 credit card 都收, 日 SE acc = 我唔知了要問其他版友.
ist 04:52 PM 08-28-13
隻game點打中文?
我部PS3試過一轉中文介面入game,就hang 機黑畫面吾比入
只可用日文介面打英日字
Marco 04:58 PM 08-28-13
應該係打唔到中文的...
GN00508771 05:03 PM 08-28-13
PC美版個CODE
適用左日SE ID嗎
Marco 05:10 PM 08-28-13
應該是不適用的……

JP Titan server Linkshell members 募集中 /
目前有money大同埋小弟 /
ist 05:12 PM 08-28-13
作者: Marco:
應該是不適用的……

JP Titan server Linkshell members 募集中 /
點加入?
新手一名
名IST KENNY
係未要ID?但我吾知點睇
Marco 05:34 PM 08-28-13
作者: ist:
點加入?
新手一名
名IST KENNY
係未要ID?但我吾知點睇
一陣整好 Server invite 你呀
有你 Character Name 便可以
daihamlop 05:41 PM 08-28-13
應該是不適用的……

我開咗個角色喺Titan, 不過係幫我主要角色執房
唔介意我小入Titan可以加我,我有時間會入去生事
名: Bobo Tse
Eking 05:53 PM 08-28-13
作者: GN00508771:
PC美版個CODE
適用左日SE ID嗎
se ac 地區 = ffxiv 版本
任何ffxiv 版本 > 任何地區 server
Marco 06:04 PM 08-28-13
作者: daihamlop:
好呀,加埋你
GN00508771 06:07 PM 08-28-13
作者: Eking:
se ac 地區 = ffxiv 版本
任何ffxiv 版本 > 任何地區 server
抱歉

理解力差
即係得唔得@@
GN00508771 06:09 PM 08-28-13
應該是不適用的……

你係titan@@
我仲打算入aegis@@
Marco 06:14 PM 08-28-13
你係titan@@
我仲打算入aegis@@
係呀
Titan 我比較多熟人
GN00508771 06:23 PM 08-28-13
係呀
Titan 我比較多熟人
好彩未有game
仲可以考慮下
nefrezx 06:23 PM 08-28-13
Titan 巴術士
name: Dantalion Okami
holsety 07:14 PM 08-28-13
PC美版個CODE
適用左日SE ID嗎
不適用
開返個NAsenix id?
Marco 07:36 PM 08-28-13
作者: daihamlop:
搵唔到你喎
Marco 07:37 PM 08-28-13
作者: nefrezx:
Titan 巴術士
name: Dantalion Okami
Join 我們的 Linkshell 嗎 ?
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52  ... 最後

返回主題版面