Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-14-12, 11:34 PM   #901
KARO
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
爆機感想與疑問(含劇透)

界王想退休,將整個世界鬧翻了,
最後主角一個唔該連下一任覺者都未搵就自殺埋(冇可能等到吧), 個世界會點

界王整個計畫就失敗了XDDD

仲有個疑問就係點解個世界會正常翻, 同埋點解從者會上左覺者身....
KARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 12:21 AM   #902

註冊日期: Nov 2006
唔明點解整到戰士有滾地迴避而弓/匕首佬就冇.....
另外仲有D 法師同伴點解成日唔會補血, 明明我條HP 有900, 佢兩個成日補到300就停手.... 我禁HELP,佢就淨係幫我BURN D 武器... 好痛苦

此篇文章於 06-15-12 02:52 AM 被 19909696 編輯。
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 04:16 AM   #903
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
作者: 19909696 查看文章
另外仲有D 法師同伴點解成日唔會補血, 明明我條HP 有900, 佢兩個成日補到300就停手.... 我禁HELP,佢就淨係幫我BURN D 武器... 好痛苦
法師既healing spot 唔係全補~只係回復定量的體力~要全補要吃東西

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 09:15 AM   #904
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
戰士個個吾係受身咩? 有滾地迴避?
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 03:03 PM   #905

引用:
作者: 斯羅 查看文章
戰士個個吾係受身咩? 有滾地迴避?
玩DEMO果時有
舊 06-15-12, 04:10 PM   #906

法師係咪冇補血大技?
我見只有duration 增加
舊 06-15-12, 04:13 PM   #907

引用:
作者: ~飛彈~@@ 查看文章
法師既healing spot 唔係全補~只係回復定量的體力~要全補要吃東西
補到300就停手,即係1/3 就停手唔補血好奇怪, 招技又補得少...
舊 06-15-12, 04:40 PM   #908
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
補到300就停手,即係1/3 就停手唔補血好奇怪, 招技又補得少...
隻game比人扣血係會將個暫時最大hp值縮短、即係灰色果行血、呢行血就係魔法回復最多可以補到幾多既量
比人打一下呢行灰色既血就會扣、所以想維持長時間多血的話、每比人打幾下就要叫同伴回血
嫌麻煩的話就只有食藥

魔法有大補、個範圍大d同埋唔駛留嚮個範圍都會補血(慢d)

舊 06-15-12, 04:51 PM   #909

引用:
作者: Montague 查看文章
隻game比人扣血係會將個暫時最大hp值縮短、即係灰色果行血、呢行血就係魔法回復最多可以補到幾多既量
比人打一下呢行灰色既血就會扣、所以想維持長時間多血的話、每比人打幾下就要叫同伴回血
嫌麻煩的話就只有食藥

魔法有大補、個範圍大d同埋唔駛留嚮個範圍都會補血(慢d)
thx. 講唔覺有灰色
大補暫時唔見有,我個main pawn 14lv

另外想問問點解 轉職果度睇個個職業個augments果度都係空既??

此篇文章於 06-15-12 05:01 PM 被 19909696 編輯。
舊 06-15-12, 05:56 PM   #910
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
thx. 講唔覺有灰色

另外想問問點解 轉職果度睇個個職業個augments果度都係空既??
想有大補唔係睇角色LV,而係睇職業RANK
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 06:57 PM   #911
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
引用:
thx. 講唔覺有灰色

你唔會係禁start睇到掛?
轉職要係領都宿屋(?)轉架wo
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 07:35 PM   #912

引用:
作者: 風萌翔 查看文章
你唔會係禁start睇到掛?
轉職要係領都宿屋(?)轉架wo
我係係轉職屋度睇, 但仍然空白
舊 06-16-12, 12:54 AM   #913
男
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
有無人試過比裝備人地隻PAWN?

剛才有PSN FD問我點比, 之後我教佢用我隻PAWN, 改WEAPON, 取消我隻PAWN
但係佢話完成後我瞓左晚無料到

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-12, 01:20 AM   #914

隻game 毒性好高,比起skyrim, dd更合我口味,
skyrim冇打擊感可言... combat又差
舊 06-16-12, 01:32 AM   #915
endymion
ハン・イェスル

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 男 查看文章
有無人試過比裝備人地隻PAWN?

剛才有PSN FD問我點比, 之後我教佢用我隻PAWN, 改WEAPON, 取消我隻PAWN
但係佢話完成後我瞓左晚無料到
我成日派UR龍裝同面具.
咪用人隻PAWN轉裝備,之後解約,不過係咪即時有效就唔知.

舊 06-16-12, 11:02 AM   #916
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: endymion 查看文章
我成日派UR龍裝同面具.
咪用人隻PAWN轉裝備,之後解約,不過係咪即時有效就唔知.
應該係自己隻PAWN要俾其他人解約後,等伺服器上面更新左先
之後自己係宿屋"粟一燒"後先會出現訊息
睇到某人請過隻自己PAWN同收左物品後,選擇接受更改PAWN的資料先有

我隻PAWN俾版友改左個頭飾換成一個我而家未有的面具。

而家請緊隻73的女法師補血,重點係佢的服飾好少布又好好睇
好想換左佢套服裝俾自己隻PAWN用,不過應該唔得?

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 06-16-12 11:04 AM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-12, 11:17 AM   #917
小毛明
Game Master
毛厘頭

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code0946 2182 4512
PSN  IDmomimg
XBox Live Gamertagmoming23
anyone can add my psn and invite my main pawn?

psn: Momimg

超懶 SB ID: 108,003,610...

Trophy card
小毛明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-12, 02:15 PM   #918
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
引用:
作者: Irwin 查看文章
睇到某人請過隻自己PAWN同收左物品後,選擇接受更改PAWN的資料先有

哈哈~我隻都好少布,仲成個pat露哂出嚟,不過我隻係黑魔同埋係360版…
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-12, 04:19 PM   #919
海虎武神

註冊日期: Mar 2007
Nintendo Switch IDSW-6160-7431-8343
PSN  IDseatigershark
引用:
作者: 小毛明 查看文章
anyone can add my psn and invite my main pawn?

psn: Momimg
Already invited you la.

大家都可以add我架,我果位靚女黎架,剛剛換左新裝。

psn: seatigershark

舊 06-16-12, 04:49 PM   #920
endymion
ハン・イェスル

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Irwin 查看文章

白衫裙?定銀色無布?XD,講清楚D可能會自動有XD.

舊 06-16-12, 05:14 PM   #921
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
可以比裝人?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-12, 05:48 PM   #922
LaHowA
Junior Member
Vinent Lau

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDLahowai
從LV1只走法系

外觀:
離線屍龍 破翼 品質保證
PSN:Lahowai
LaHowA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-12, 06:05 PM   #923
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
PK!
做完護送任務見個騎士出心心已經驚緊,結果係果個死人法國騎士走出黎比紅龍燒!
之前勁送野比男女商人諗著求其中一個賺間舖,而家咩都無啦....

而家我唔肯過關....請問娶左個法國佬有野送嘛...

舊 06-16-12, 08:57 PM   #924
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
引用:
作者: liar 查看文章
PK!
做完護送任務見個騎士出心心已經驚緊,結果係果個死人法國騎士走出黎比紅龍燒!
之前勁送野比男女商人諗著求其中一個賺間舖,而家咩都無啦....

而家我唔肯過關....請問娶左個法國佬有野送嘛...
法國佬…我諗送魚啩……
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-12, 11:11 PM   #925
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
巫師招即死對咩先有效

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Magic: The Gathering 討論交流區 turn8 ~M14 發售中~ Cancer 收藏品討論版 1001 09-20-13 12:06 PM

現在的時間是 12:34 PM

手機版 | APP版